Gelirkapisi DONATOR / VIP / SPONSOR Üyelikleri (2021)

Başlatan ElisaMcCline, 25 Ocak 2015, 17:39:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LifeKeeper

ibrhmsny

Vallaha sahabısı geldi  :D :D
Online üyeler içinde bir kırmızı gördüm
evet evet bir kırmızı gördüm  (p) (p)

Şuan iletilerine bakıyor, sizinle haftaya ilgilenir  -:)) -:))

bycasper

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Ocak 2017, 16:15:56
Vallaha sahabısı geldi  :D :D
Online üyeler içinde bir kırmızı gördüm
evet evet bir kırmızı gördüm  (p) (p)

Şuan iletilerine bakıyor, sizinle haftaya ilgilenir  -:)) -:))
Bende gördüm :D  o zaman parti (p) (p)

ElisaMcCline

Yeni üyelik alan ve/veya yenileyen arkadaşlara forum adına teşekkürler.

Hayırlı olsun arkadaşlar.  (a)

Forumda olamadığım dönemde gelen sorulardan bir kısmına hızlıca cevap vermeye çalışayım;

Konu 1- Şubat Ayı sonuna kadar ücretlendirmede kullanılan kur bilgisi, 1$=3TL olarak devam edecek.

Ücretlendirmede $ bilgisi vermemizin sebebi, her sene bu rakamları güncellemeye çalışmamak içindi.
Ancak son dönemde döviz üzerinde oluşan aşırı değerleyi kullanmak da çok doğru gelmiyor.
Dolayısıyla, ister iyi niyet olarak isterseniz de promosyon olarak değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayı sonuna kadar forum üyelik alanında kullanılacak dolar kuru 1$ = 3TL olarak gerçekleşmeye devam edecektir.
2017 ücretlendirmeleri için Şubat ayı sonu bakarız.

Konu 2-  Sponsor üyelik - Mükkerrer konu tanıtımı

Bu madde, konu açan üye ile ilgili sıkıntılı durumlar oluşma durumunda, hızlıca müdahale edebilmek için, sponsor üyelerin bilgisi dahilinde eklenmişti.
Bildiğiniz üzere, forumumuzda her site sadece bir kere tanıtılabilir.
Forumlara sadece konu tanıtımları için uğrayan üyeler var. Konularını takip etmeyen, güncellemeyen üyeler.
Bu şekilde hızlı bir çözümümüz oluyordu.
Yoksa amacımız, 150 TL yi veren, herkesin konusunu ezer, düdüğü de çalar olmadı.

İlgili madde, uygun bir hale getirilecek, ya da kaldırılacaktır.

Konu 3-  PM (Özel mesaj) Kapasitesi

Forumumuzda PM kapasiteleri, bizimle geçirdiğiniz vakit ve mesaj sayısına paralel olarak artmaktadır.
Bu doğrultuda üyelikleriniz rütbe almakta ve rütbeniz arttıkça da PM kapasiteniz de artmaktadır.

Bunun dışında tek ve en hızlı yolu, ücretli bir üyeliğe geçmektir.
(En uygun olanı, 3 aylık olan DONATOR Üyelik  ve PM kapasitesi 100 dür)

Aklıma gelen ve en sık sorulan sorulara cevap vermeye çalıştım.

iyi forumlar.

LifeKeeper

Detayli cevap icin tesekkur ederim. Buarada bazi konularin tanitimi yapilmasina ragmen ayni zamanda baskalari tarafindan referans gruplari bolumundede tanitimlari yapiliyor. Bu konuda bir kisitlama yok sanirim? Yoksa bir detaymi var benim bilmedigim? Birde bu uyelik alimiyla ilgili kiminle iletisime gecmem gerekiyor? yada birisi benle iletisse daha kolay olur :D

bandanar

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 26 Ocak 2017, 22:17:31
Detayli cevap icin tesekkur ederim. Buarada bazi konularin tanitimi yapilmasina ragmen ayni zamanda baskalari tarafindan referans gruplari bolumundede tanitimlari yapiliyor. Bu konuda bir kisitlama yok sanirim? Yoksa bir detaymi var benim bilmedigim? Birde bu uyelik alimiyla ilgili kiminle iletisime gecmem gerekiyor? yada birisi benle iletisse daha kolay olur :D
Referans gruplarında genellikle reflere komisyondan gelen paranın bir bölümü ya da tamamı veriliyor.Referans bölümünde detaylı olarak site tanıtımına gerek yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 26 Ocak 2017, 22:17:31

Referans grupları alanında, ancak site pek iyi bilinmiyorsa tanıtım yapılır. Ki referanslar ne yapacaklarını bilsinler, yanlış bir gruba katılım olmasın.
Bahsettiğiniz konu ref link paylaşımı ise, referanslarınıza iade yapacaksanız, evet bir konu kısıtı yok.

Sadece konu gerçekten referans iadesine uygun olmalı. Yani bir art niyet barındırmıyor olmalı.
Ref kazancı çok komik ya da zor birikim sağlanan siteler tercih edilmeyeceği için pek izin vermiyoruz.
ve
https://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/referans-gruplari-bolum-kurali/
ilgili alanda konu açılması konusunda kurallara takılmıyor olmalı :)

Üyelikler konusunda @AnilK arkadaşımızla iletişime geçebilirsiniz.
Kendisine de bilgi veriyorum.
Bir süredir forumda olamamam dolayısıyla, henüz geliş gidiş zamanlamalarımı belirleyemiyorum.
Dolayısıyla, iletişimin aksamaması  için @AnilK ile iletişimde olmanızda fayda var.

LifeKeeper

Tesekkur ederim, Benim şöyle bir promosyonum olacak aklimdaki siteyle ilgili. Uygun olup olmadigini belirtirseniz Referans gruplarina konu acacagim (ama Grup degilim tekim bu bir engel teskil edermi?) Bir revshare sitesinde  1 adet 50 dolarlik adpack alimi gerceklestiren refime direk 15 dolarini iade edecegim (sadece ilk 50 dolarlik adpack aliminda gecerli olacak), yani %300 gibi bir ref back anlamina geliyor :D  Bu konuyla ilgili cevabinizi bekliyorum, tesekkurler.

Uyelikle ilgilide AnilK arkadasimizla iletisime geciyorum hemen.

AnilK

@LifeKeeper arkadaşımız, SPONSOR üyeliğimize geçmiştir.

Kendisine forum adına teşekkürler,
Hayırlı olsun :)

LifeKeeper

Asil ben tesekkur ederim , herkese iyi kazanclar  :y