Clixtoclix İstatistikleri

Başlatan voldemort, 25 Ocak 2015, 18:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

hakanatik01

Paidvertsi neye göre geçtiği tartışılır :PP 1-2 ay sonra gidicekse geçse ne olur ki ? Kalıcı siteler önemli olan değil mi :) Şu anda zaten para dolaşımı oluyor malum senden al (bir nevi çift kredi kartı olanların diğerinden çekip 1.kartın borcunu kapatması gibi ama onlarda birgün patlıyor elbette),bana ver,ona ver asıl sorunlar genelde standartlar ödemeye geldiklerinde yaşanır PTC işlerinde para o zaman lazım çünkü bence çok açılmayın her sitesi yerine tek siteden yatırım yapıp gidin derim parada vakitte sizin tabiki biz uyaralımda üstümüzden atalım sorumluluğu herkes gene bildiğini,aklına eseni  yapsın :)

utatar

Alıntı yapılan: voldemort - 29 Ocak 2015, 16:43:43
Hayırlı olsun Utatar  :y

tesekkurler volde.biraz gec kaldik almak icin ama idare etcez

aydyar13

Eğer böyle bir günlük kazançla site ayakta durabiliyorsa öncekiler bizi napmış ya şimdiye kadar (d)

Ufuko

Alıntı yapılan: aydyar13 - 29 Ocak 2015, 17:52:34
Eğer böyle bir günlük kazançla site ayakta durabiliyorsa öncekiler bizi napmış ya şimdiye kadar (d)
He bende niyeti bozdum, site açıcam scam olucam  :m  -:))

utatar

umarim uzun soluklu olur 3site acip dayanabilmek ??? hep beraber gorucez.Ama admin simdilik iyi promosyonlar yapiyorda sonu ne olur belli olmaz tabi simdiden 3siteninde ki 2 tane daha acacagini soyledi admin

voldemort

29/01/2015 ---- 100 Rented Referrals ----- 468 Clicks ----- 4.68 AVG

sevendown

Clix2015 bu kazanç sistemi ile ayakta duruyorsa bana bişey olmaz :)

gsliali30

kazanç düştü zaten sayenizde :D

Lespuxx

Genel İstatistikler
------------------------------------------------------------------------------

Yatırım                                                                       
24.01.2015 - 4$     : 25 RR alındı.                                                   
28.01.2015 - 100$ : 875 RR alındı. + Golden 1 Ay Uzatıldı.

Çekim
29.01.2015 - 16.73$

------------------------------------------------------------------------------

29.01.2015