MidBux (SCAM)

Başlatan Choose, 26 Ocak 2015, 09:21:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Choose

(scm)

- Site Adı: MidBux
- Tık Değerleri: 4x0.01 , 4x0.004
- Reklam İzleme Şartı: Yok
- Günlük Ortalama Kazanç: $0.1520 ( Premium olduğunda Dolayımı Bukadar Verdi Bilmiyorum )
- Minimum ödeme ve işlemciler: 2$ / Paypal – Payza - Perfect Money - Ego Pay

- Not: Yeni Başlıyanlara Premium Veriyor

- Premium Özellikleri ve Ücreti:

[spoiler]

[/spoiler]

Ref Link:

(scm)

celil1986

ocam refinizden uye oldum amma logimi unuddum sanirim harif seyfi yapmisim..yardim edermisiniz? azerbaycandan refiniz olana isimi teyim eyvaz filan yazdim siz referanslarinizin arasinra olan azerbaycanli olaninin isimini bana buraya duzgun yazarmisiniz

sevendown

bu ne saçma sapan bi upgrade planı. free ile premium arasında %10 ref kazancı farkı var. Kimse %10 için premium almaz bence. Ref limitini arıtıp kazancı min %50 ye çekseydi o zaman tadın yenmezdi işte. :)

Choose

yetimeyvaz : Azerbaijan
malatyadetay : Turkey

Bu Kullanıcılar Bende Üye Oldu

Kardeşim Sitenin Upregesi Bu Beğenmediysen Başlamaya Bilirsin ?

paragelsinde

Choose

tanıtımın hayırlı olsun.. +1

sevendown haklısın dediğin gibi admin yıllık alın der gibi tavır takınmış. yakında güncellemesi gerekebilir.

rota26

gsliali30

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Ocak 2015, 10:55:19
bu ne saçma sapan bi upgrade planı. free ile premium arasında %10 ref kazancı farkı var. Kimse %10 için premium almaz bence. Ref limitini arıtıp kazancı min %50 ye çekseydi o zaman tadın yenmezdi işte. :)
kardeşim dikkat edersen beleş premium veriyor beleş vermeyi bıraksın onu yükseltir adam mantıklı davranıyor yani yoksa açamadan batar  ;)

gsliali30

reklamlar gözükmedi bende mı sıkıntı hocam ?

rota26

Alıntı yapılan: aliberk - 26 Ocak 2015, 12:27:32
reklamlar gözükmedi bende mı sıkıntı hocam ?

ben bi sıkıntı olmadı tıkladım reklamlara  :y

ikose

denemek için üye oldum , aktivasyonda sıkıntı çıkmadı, tıklardada sorun yok..
1-2 gün tıklarım destek vermek adına ama gelecek 1 ay yoğunum ne kadar devam ederim bilemiyorum  +1