Ptc önerisi

Başlatan berkay2323, 26 Ocak 2015, 13:06:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkay2323

Clixsense,Neobux,Paidverts haricinde önerebileceğiniz siteler var mı acaba?

Lespuxx

Alıntı yapılan: berkay2323 - 26 Ocak 2015, 13:06:51
Clixsense,Neobux,Paidverts haricinde önerebileceğiniz siteler var mı acaba?

imzamdaki site türk admının 3. sitesi 2 gün acıl 4 $ yatırdım 1.5$ gerı dondu suana kadar ve daha bugun bıtene kadar da gelecek. 2$ bulmasını beklıyorum. 1 haftalıık golden bedava ayrıca

Coulers79

Buxbery oldukça iyi bir site.

berkay2323

Alıntı yapılan: Lespuxx - 26 Ocak 2015, 13:13:20
imzamdaki site türk admının 3. sitesi 2 gün acıl 4 $ yatırdım 1.5$ gerı dondu suana kadar ve daha bugun bıtene kadar da gelecek. 2$ bulmasını beklıyorum. 1 haftalıık golden bedava ayrıca

Peki sağolun

berkay2323

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ocak 2015, 13:16:22
Buxbery oldukça iyi bir site.
O site hakkında bir şey duydum kredi kartı bilgisi olmadan cashout olmuyormuş sanırım doğrumu

illisionist

grandbux'u önerebilirim reklamı çoktur ama instant ödeme yapar admini de türk, bu konuda yatırım grubumuz da var, siteyle ilgilenmek isterseniz ve yatırım grubumuza destek olmak isterseniz;
[spoiler]http://www.grandbux.net/?ref=whitenight20[/spoiler]
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Öderilen siteler bölümü, yeni siteler bölümü, ödeme kanıtları bölümü, bunları incelerseniz, aklına yatan
mutlaka siteler olacaktır.. sadece biraz vakit ayırmanız gerekli  :y
Her üye hangi siteyi tıklayayım diye konu açsa 100 lerce aynı konudan olurdu  :y
Bu nedenle konunuzu kilitliyorum, yeterince öneride almışsınız zaten  :y

Coulers79

Alıntı yapılan: berkay2323 - 26 Ocak 2015, 13:17:44
O site hakkında bir şey duydum kredi kartı bilgisi olmadan cashout olmuyormuş sanırım doğrumu

Onaysıza ödeme yapıp yapmadığını bilmiyorum. Bir bilen cevaplasın.

TOS'da şöyle bir madde var: Payments from unverified paypal accounts will not be accepted here.

6il9in

Paypal adresi onaysız olanlardan ödemede almıyor ödemede yapmıyor. Paypal ile sorun yaşamamak için bu uygulama. Onaysız paypal ile yatırım yapanlara iade yapıyor admin.  :)

Hesaplarıda askıya alınıyor. Bu konuda admin çok hassas  :)

rota26

ptcstair en son onaysız paypala ödeme yapıyordu. buxbery nasıl bilmiyorum.