Hukuk işlerinden anlayan var mı :)

Başlatan Ufuko, 26 Ocak 2015, 14:02:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

hocam ne uğraşıyorsunuz hukukla davayla falan gidek dövek olsun bitsin (zopa)

sametseven

Alıntı yapılan: aliberk - 26 Ocak 2015, 15:08:19
Önce parasını dolandırıcıdan kurtaralım, sonra üçümüz bir olur döveriz, değil mi Ufuko hocam (d) :P

HeadSh0t

Alıntı yapılan: aliberk - 26 Ocak 2015, 15:08:19
*)

Ufuko

Dövek diyorlar ya  :))

Yav şimdi ben dekontu filan karakola teslim etmiştim ne yapacam elimde delil kalmadı  :)) Hukuk Mahkemesine başvurunca o delilleri aktarıyorlar mı yoksa takipsizlik çıktı diye çoktan yalan mı oldular  *)

Skype konuşmaları programda kayıtlı zaten çıkarırımda dekont gittiyse kötü  ???
Topu topu 180 TL zaten dava açsam masraflar daha fazla tutar ama cidden benim bu adamla uğraşmam lazım  :P

hakanatik01

İsminide yazasana başkası yanmasın yahu :P :D

bilgin1490

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Ocak 2015, 15:22:50
Dövek diyorlar ya  :))

Yav şimdi ben dekontu filan karakola teslim etmiştim ne yapacam elimde delil kalmadı  :)) Hukuk Mahkemesine başvurunca o delilleri aktarıyorlar mı yoksa takipsizlik çıktı diye çoktan yalan mı oldular  *)

Skype konuşmaları programda kayıtlı zaten çıkarırımda dekont gittiyse kötü  ???
Topu topu 180 TL zaten dava açsam masraflar daha fazla tutar ama cidden benim bu adamla uğraşmam lazım  :P

Polise dekontu verdiyseniz onu unutun siz, coktan arsivde kaybolan dosyalar kisminda yerini almistir :)) Siz parayi yatirdiginiz tarihi unutmayin yeter (belgenin banka sisteminde kolay bulunmasi acisindan) , gerekirse dava surecinde bankadan ilgili islemin gerceklestirildigine dair belgeler istenir :)

illisionist

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 26 Ocak 2015, 15:37:34
Polise dekontu verdiyseniz onu unutun siz, coktan arsivde kaybolan dosyalar kisminda yerini almistir :)) Siz parayi yatirdiginiz tarihi unutmayin yeter (belgenin banka sisteminde kolay bulunmasi acisindan) , gerekirse dava surecinde bankadan ilgili islemin gerceklestirildigine dair belgeler istenir :)

aynen dekont konusu bankadan halledilir  :y
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

*)
Geçmiş olsun Ufuk :S

ikose

Bankadan Dekontun kopyasını isteyebilirsin..
Alırken
ASLI GİBİDİR , yazısını yazdırmayı yada kaşesini bastırmayı ve üzerine bir yetkiliden imza almayı unutma  :y
Geçmiş olsun Ufuko :)

Ufuko

Bugün gidip Adıyaman adresini verdim oraya göndericekler inşallah  :D
Şimdi benim elimde tebligat örneği olduğu için aslı gelene kadar hazırlığımı yapayım geldiği gibi başvuruyu yaparım.

Olayın muhattabı Hukuk Mahkemesi diyor, bu Hukuk Mahkemesi dediği şey Anayasa Mahkemesi Bireysel Başvuru Hakkı mı oluyor? Google Amca'ya sorunca öyle diyor da  :D