Earningspot (SCAM)

Başlatan voldemort, 29 Ocak 2015, 15:49:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sameen

Standartlar icin 1$ olması çok iyi olmuş +1

recep1852

Aydyar hocam yüreğime su serptiniz şimdi benim siteye 50 ref ile başlayasım varda yeni hesap açıp 3 günlük upgrade ile mi yoksa benim bi hesabım daha vardı standart onla mı devam etsem ?

aydyar13

Alıntı yapılan: recep1852 - 15 Şubat 2015, 15:28:30
Aydyar hocam yüreğime su serptiniz şimdi benim siteye 50 ref ile başlayasım varda yeni hesap açıp 3 günlük upgrade ile mi yoksa benim bi hesabım daha vardı standart onla mı devam etsem ?

Bana son günlerde gelen AVG 2.47. 2 haftadır üyeyim siteye sadece 2 sefer AVG 2 nin altına düştü. Ben biriken tüm parayı çekiyorum ref uzatma yeniden kiralama vs yapmıyorum. Siteye üye olduğumda yatırımdan sonra havadan para geldi, para puan dolar  dönüştürme işinden. Admin çok fazla oynuyor sistemle ben olsam şimdi bu siteye girmezdim.

Ufuko siteyle daha ilgili o yorum yaparsa daha sağlıklı olur senin için. Ben sadece 4 tık yapıp cashout zamanı cashout yapıyorum. Bide AVG ye belki katkısı olur diye forumunda stats paylaşıyorum

recep1852

Yani şuanlık tavsiye etmiyorsunuz . Bekliyorum o zaman cevaplarınızı :)

aydyar13

Alıntı yapılan: recep1852 - 15 Şubat 2015, 15:47:42
Yani şuanlık tavsiye etmiyorsunuz . Bekliyorum o zaman cevaplarınızı :)

Şuanlık değil standart hesaplar PTC de uzun süre kazanamıyor. Mesela Adpageviews daha iyi duruyor standart için.

recep1852

Onda 40 refim var hemde onda benim kullanacağım işlemci yok :)

sevendown

62 DR 75 RR ve yatırımsız 4 dolar birikti bakalım şimdilik. az daha biriktirelim çekeriz acelesi yok :)

aydyar13

DR ler iyi çıktı herhalde :D

voldemort

Alıntı yapılan: sevendown - 15 Şubat 2015, 16:05:29
62 DR 75 RR ve yatırımsız 4 dolar birikti bakalım şimdilik. az daha biriktirelim çekeriz acelesi yok :)

Maşallah Nihat bey.Bol kazançlar.

recep1852

Site şuanlık sadece Paypal'a mı ödüyor ?