Star-Clix (SCAM)

Başlatan recep1852, 31 Ocak 2015, 08:49:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sameen

Alıntı yapılan: aliberk - 31 Ocak 2015, 22:18:24
Yarın devam edicem :D yoksa admin beni öldürecek hayırlısı olsun olmadı başka bir hesap açarım 2 dolar alırım yada adminin gözüne girmek için reklam veririm :D

Sırrınız nedir :D

gsliali30

yemeklerime sevgi katıyorum hocam şans vallahi :D

Sameen

richman

Alıntı yapılan: aliberk - 31 Ocak 2015, 22:18:24
Yarın devam edicem :D yoksa admin beni öldürecek hayırlısı olsun olmadı başka bir hesap açarım 2 dolar alırım yada adminin gözüne girmek için reklam veririm :D

Umarım sorun çıkartmaz ama durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Script buxhost bile değil buxhost'un çakması :))

gsliali30

admin çok güzel forumda yazı paylaşmış ama demişki bu ptc dünyasını değiştiricez falan :DD güvenden bahsetmış bakalım hayırlısı :D

recep1852

Aynen hocam taktik var mı şans mı :D

gsliali30

taktik yok vallahi kafama göre :D hatta şöyle bile yapıyorum bir sana bir sana bunu 10 kez falanda yaptığım oluyor kaybettiğim kazandığıma bakmıyorum oynuyorum sadece belkide ondandır :D

gsliali30

2.50$ reklam verdim hayırlısı olsun :)

utatar

ins odeme alirsiniz ama bu tarz siteler odeme almak icin yatirim yapmanizi istiyor genelde.ama denersiniz odeme almayi birsey kaybolmaz  :D

gsliali30

öyle bir şey göremedim sitede ama ödeme alan var sitede 40 click istiyor satece haricinde birşey görmedim hayırlısı olsun :)