Star-Clix (SCAM)

Başlatan recep1852, 31 Ocak 2015, 08:49:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yatırım şartı olup olmadığına tablolardan bakıyoruz , tabloları o yüzden koyun diyoruz zaten yahu burada yatırım yok diyor admin değiştirmediyse :) Ama şu olabilir sitelerde atıyorum 100$ kazanırsın 99$ keser :D v.b. gibi :) Ama site şüpheli güven verici durmuyor hala ödeme kanıtı yok bu kadar kazanca :P

gsliali30

hocam şöyle birşey diyim para kazanmak o kadar kolay değil ben yazı turadan kazandım yoksa günlük kazanç 0.07$ hayırlısı olsun paramızı alamassak reklam veririz bol bol :)

gsliali30

Your username has been blacklisted. Suçsuz yere sadece fazla kazandım diye yapılır mı bu

recep1852

Hocam keşke günde 1$ yakın kasaydınız kötü oldu bu :(

gsliali30

birazdan internet kafeye gidip bir hesap açıcam ticket atmak için kayıt olmak ne saçma öyle yapıcam farketmesin diye beni ufak ufak yürürüm hayırlısı olsun her işte bir hayır vardır :)

gsliali30

adama ticket atıyorum ben aliberk30 beni neden banladın diye o hesabıda banlıyor  :DD

Sameen

Alıntı yapılan: aliberk - 01 Şubat 2015, 09:58:39
birazdan internet kafeye gidip bir hesap açıcam ticket atmak için kayıt olmak ne saçma öyle yapıcam farketmesin diye beni ufak ufak yürürüm hayırlısı olsun her işte bir hayır vardır :)
Yavaş yavaş yapın bu sefer :D

Ufuko

Sitenin proof bölümünde 13 gündür ödeme gözükmüyor.

Site hakkında bilgisi olan var mı?

hakanatik01

recep1852

Scam diyebiliriz o zaman :)