Find the # of Unique Visitors and Rank

Başlatan illisionist, 07 Şubat 2015, 09:36:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Clixsense ve neo'da kolay bir task var arkadaşlar, nasıl yapıldığına dair video hazırladım, task bölümünde bu taskı görenler ve yapmak isteyenler faydalanabilir!

http://youtu.be/FU29FpisT7A
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Eline sağlık ;
Çıkaydı yapardım yeni gelebildim gerçi eve gene çıkıcam çıktı da ben mi yapmadım amma soru sordum (yvr) :D

ikose

Bendede yoktu böyle bi şey, olaydıda giremezdim zaten ah CF ahhh  :P

Eline sağlık İllisionist :)

abcb

Teşekkürler İllisionist, ellerine sağlık, eminim faydalanan arkadaşlar olacaktır  :)

illisionist

teşekkürler arkadaşlar, tasklar konusunda daha profesyonel olan arkadaşlar da benzer videolar hazırlayabilirse task yapamayanlar için çok daha faydalı olur düşüncesindeyim
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Aynı düşüncedeyim; Tecrübeliyim dediğini yapardım da açıkcası  :P Ama CF'le anlaşamıyoruz maalesef level2'de olmam gerek nedense ısrarla yükseltmiyor mesajlarımız kısır döngü de dönüp duruyordu sıkıldım bıraktım CF kaybetti beni :P

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 01:15:11
Aynı düşüncedeyim; Tecrübeliyim dediğini yapardım da açıkcası  :P Ama CF'le anlaşamıyoruz maalesef level2'de olmam gerek nedense ısrarla yükseltmiyor mesajlarımız kısır döngü de dönüp duruyordu sıkıldım bıraktım CF kaybetti beni :P
Sen yine yükselemiyorsun, beni banladılar sebebine Proxy dediler  (zopa)