Encardın Üzerinde İsim Olmaması

Başlatan tamtam52, 08 Şubat 2015, 19:28:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Encard üzerinde isim yok bu kart paypala nasıl tanımlanacak arkadaşlar,isim olmaması sorun değil mi?

richman

Alıntı yapılan: tamtam52 - 08 Şubat 2015, 19:28:37
Encard üzerinde isim yok bu kart paypala nasıl tanımlanacak arkadaşlar,isim olmaması sorun değil mi?

Encard'ı çıkarttığınız banka hesabı sizin adınızaysa kartın üstünde ekstradan yazmasına gerek yok sisteme kaydoluyor zaten.

tamtam52

Alıntı yapılan: richman - 08 Şubat 2015, 19:41:00
Encard'ı çıkarttığınız banka hesabı sizin adınızaysa kartın üstünde ekstradan yazmasına gerek yok sisteme kaydoluyor zaten.

Peki başkası almışsa onu kullanıyorsak nasıl olacak ?gerçi bende ininal kart var o da isimsiz?benim ufaklık almış 5 liraya,o işe yarar mı o yüzden yazıyorum zaten.

richman

Alıntı yapılan: tamtam52 - 08 Şubat 2015, 19:53:59
Peki başkası almışsa onu kullanıyorsak nasıl olacak ?

Soyadlarınız aynı ise şansını deneybilirsin. Ama tamamen farklı bir kişinin üstüneyse paypal kabul etmez.

tamtam52

Alıntı yapılan: richman - 08 Şubat 2015, 19:55:09
Soyadlarınız aynı ise şansını deneybilirsin. Ama tamamen farklı bir kişinin üstüneyse paypal kabul etmez.

o zaman işe yaramaz dediğin gibi,peki bu kartı nereden alıyoruz,migros ve teknosalarda satılıyor mu,paypal satılıyor bildiğim kadarı ile.

hakanatik01

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-47/finansbank-enpara-com-encard/

internetten üye ol istediğin yere onlar geliyor :) herhangi. bir ücret v.s yok üstüne hediyede veriyrolar kalem ve defteri çok hoş :P

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 20:01:59
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-47/finansbank-enpara-com-encard/

internetten üye ol istediğin yere onlar geliyor :) herhangi. bir ücret v.s yok üstüne hediyede veriyrolar kalem ve defteri çok hoş :P

Tamamdır ama encard da çekme limiti var bildiğim kadarı ile onu nasıl aşacağız,onaylı olduktan sonra çok az bir para çekebiliyoruz değil mi?
Benim işlem fazla olacak.

hakanatik01

İşleminiz fazla olsun az olsun tüm ATM'lerde zaten günlük çekim limiti oluyor ,Enpara diğerlerine göre dahada iyi ben günlük 5000tl çektim başka bir bankadan daha kartım var orada misal 1500tl çekiyor , arayın bankaların müşteri hizmetleri onlar ayrıntılı bilgi vereceklerdir,ama zaten en iyi banka desek genelde 4000tl oluyor günlük çekim limiti ;;

umtbra

Benim enpara hesabım paypala tanımlı. Rahatlıkla alışveriş, yada yatırım yapabiliyorum sitelere. Ama nasıl tanımladığımı hatırlamıyorum :)

AnilK

Bu arada isim yazılı Encard için arayıp söylemeniz yetiyor, adresinize ücretsiz olarak gönderiyorlar.