Paypaldan reddedilen ödemeyi kurtarmak mümkün mü?

Başlatan haso12301, 10 Şubat 2015, 20:53:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haso12301

Bende 2 dolar çektim ödeme paypala geldi onaylacığıma parayı paypaldan yanlışlıkla reddettim nasıl kurtarırım ben bu parayı ?

haso12301

Öncelikle zaman ayırıp baktığınız için teşekürler Geçen günlerde neobuxdan ememiğimin karşılığı olarak 2 dolar ödeme talep ettim paypala ödemem geldi ama benim salaklığım olarak ödemeyi yanlışlıkla reddettim ben bu parayı kurtarabilirmiyim? birde sizce en kısa zamanda ödeme alabileceğim bir PTC Sitesi varmı Ne önerirsiniz Golden üye olmadan tabi şimdiden teşekürler

Coulers79

Paypala gelen parayı onaylama diye bir şey bilmiyorum. Bazı dandik site ödemelerinde para iadesi seçeneği oluyor. Öyle bir şey yaptıysan parayı bağışlamışsındır. Neobux'da böyle bir şey başıma gelmedi. Paypal mı, Neobux mu hangisinde ne yazan ibareyi onayladın? Standart olarak Buxbery ve Ptcstair refleri kar ettirmişti bana. Ama onaylı Paypal falan istiyorlar. Bunlara benzer başka bir siteye üyeliğim yok. İstatistik bölümünde siteler hakkında araştırma yapabilirsin. :)

aydyar13

Alıntı yapılan: haso12301 - 10 Şubat 2015, 20:59:30
Öncelikle zaman ayırıp baktığınız için teşekürler Geçen günlerde neobuxdan ememiğimin karşılığı olarak 2 dolar ödeme talep ettim paypala ödemem geldi ama benim salaklığım olarak ödemeyi yanlışlıkla reddettim ben bu parayı kurtarabilirmiyim? birde sizce en kısa zamanda ödeme alabileceğim bir PTC Sitesi varmı Ne önerirsiniz Golden üye olmadan tabi şimdiden teşekürler

En kısa zamanda dediğinizi dikkate alarak,
Herhangi bir üyelik satın almadan ve RR kiralamadan pek ödeme alamazsınız. Üyelik almadan sadece RR kiralayarak (yatırımla) adpageviewstan veya Paidvertsten reklam paketleri satın alıp reklamlara tıklayıp para-reklam şeklinde çevirerek kazanabilirsiniz. Hiç para yatırmadan ufak tefek ödeme yapan siteler oluyor ancak çok kısa ömürlü oluyorlar. Ancak gene de yatırımsız bir şekilde kazanç havuzlarında DR olarak komisyon alabilirsiniz.

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/adpageviews/
http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/paidverts/
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/volkan'in-havuzu-50-iade-dilediginiz-an-odeme/

haso12301

ödememi neobuxdan aldım paypalıma ödemem geldi ve şunu sordu ödemeyi onaylıyormusunuz diye bende yanlışlıkla ödemeyi reddete bastım parayıde geri alamıyorum ilk ptc sitesinden aldığım ödemeydi

aydyar13

Neobuxa ticket atıp durumu anlatabilirsiniz ama parayı geri yatırmayacaklardır.

haso12301

Teşekürler benim bu parayı kurtarabilmem mümkünmü zaten bu parayıda Golden olmadan yaptım 1 ayda birde ilk ödemem olduğu için 2 dolar gözümde değerli oluyor  Ptc sitesi derken bana 10 tl gibi bir parayı 10 günde kazandırsa yeter o kadar büyük miktarlarda gözüm yok

sopcastsports

Alıntı yapılan: haso12301 - 10 Şubat 2015, 20:59:30

Ticket açıp paypal adresini belirtip durumu da anlatırsan, onlar neobux'taki hesabına bakiyeyi geri yollarlar ve sen de tekrar çekim yapabilirsin.

haso12301

paypalamı ticket atıcam yoksa neobuxsamı ticket linkini atarmısınız rica etsem ?

aydyar13

Alıntı yapılan: haso12301 - 10 Şubat 2015, 21:31:55
Teşekürler benim bu parayı kurtarabilmem mümkünmü zaten bu parayıda Golden olmadan yaptım 1 ayda birde ilk ödemem olduğu için 2 dolar gözümde değerli oluyor  Ptc sitesi derken bana 10 tl gibi bir parayı 10 günde kazandırsa yeter o kadar büyük miktarlarda gözüm yok

10 günde  10 tl yani nerdeyse günde 40-50 cent  ???

Ptcler kendi tıklamalarınız la ortalama günlük 5 cent verir. Min cashout miktarına ulaşmanız herhalde 2-3 ay alır. Tabi scam olmazsa.

Neo da 1 ayda 2 dolar iyi biriktirmişsiniz. :)