Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sopcastsports

Ödemeleriniz hayırlı olsun Elisa Hocam ve Ututar :)

Elektronick

hayırlı olsun arkdslr bende ödeme alıcakken admin vpn veya proxy kullanıyorsun deyip hesabı askıya aldı  :( 5 ref vardı yazık oldu keşke gerçekten vpn veya proxy kullansam gam yemezdim ıp no hep aynı ve dsmart int. kullanıyorum komşudan wifi ile ama ne yazıkki proxy algılıyor kesinlikle dsmart int. önermem  (zopa)

hakanatik01

hayırlı olsun ;
Ulen kendimi link kontrolleri gibi hissettim :D utatar senin linkte olmamış ,imzandaki :D

utatar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Şubat 2015, 01:27:38
hayırlı olsun ;
Ulen kendimi link kontrolleri gibi hissettim :D utatar senin linkte olmamış ,imzandaki :D
Tesekkurler hocam link kontrolu icin

Tesekkurler arkadaslar

utatar

Alıntı yapılan: abcb - 11 Şubat 2015, 01:09:10
Hayırlı olsun Utuutar  :g

ikose ile siz tutturdunuz ututar diye isterseniz kullanici ismini ututar olarak degistirelim :D benim icin farketmez :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 11 Şubat 2015, 01:26:13
hayırlı olsun arkdslr bende ödeme alıcakken admin vpn veya proxy kullanıyorsun deyip hesabı askıya aldı  :( 5 ref vardı yazık oldu keşke gerçekten vpn veya proxy kullansam gam yemezdim ıp no hep aynı ve dsmart int. kullanıyorum komşudan wifi ile ama ne yazıkki proxy algılıyor kesinlikle dsmart int. önermem  (zopa)

Geçmiş olsun, kötü bir deneyim olmuş.

Elektronick

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Kendi konusunda var mı bilmiyorum, o yüzden PM le soran oldu yönlendiremedim.

Kısa birkaç bilgi ekliyorum hazır bu konu vesilesiyle sorulduğu için:

1- Sitenin reset saati, TR saatine göre 02:00
2- Sitede gün içinde pek çok reklam yakalanabiliyor. Sık sık kontrol etmekte fayda var.
3- Account sayfasında reklamların üstinde bir sayaç var. Eğer refiniz yoksa ya da olmayacaksa bu alanı dikkate almayın.
Ancak refiniz ya da sitede yatırımınız varsa, 24 saatlik sayaç sıfırlanıp TimeOut olmadan, 10 surf yapıp yeni bir 24 saat başlatmalısınız. :)

İlk mesajın altına da ekliyorum :)
Sitenin PTC için özeti de bu kadar zaten :)