Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

Ödemen hayırlı olsun recep. Ben ödeme istediğimde "Your payment processor is not available for withdrawal" diye hata veriyor ve para çekemiyorum. Sadece Payza seçtiriyor zaten. Payzadan reklam için para da yatırmıştım. Çözümü nedir Arkadaşlar?

aydyar13

Alıntı yapılan: processor - 07 Nisan 2015, 20:12:36
Ödemen hayırlı olsun recep. Ben ödeme istediğimde "Your payment processor is not available for withdrawal" diye hata veriyor ve para çekemiyorum. Sadece Payza seçtiriyor zaten. Payzadan reklam için para da yatırmıştım. Çözümü nedir Arkadaşlar?

Eğer sistem maksimum yatırım yapılan yerden çekime izin veriyorsa payzadaki yatırımı geçecek şekilde PP den yatırım yapman gerekir.

processor

Alıntı yapılan: aydyar13 - 07 Nisan 2015, 20:14:58
Eğer sistem maksimum yatırım yapılan yerden çekime izin veriyorsa payzadaki yatırımı geçecek şekilde PP den yatırım yapman gerekir.
Ben zaten sadece payza üzerinden alışveriş yaptım ondan da geri çekmeye çalıştığımda böyle uyarı veriyor.

aydyar13

Alıntı yapılan: processor - 07 Nisan 2015, 20:18:04
Ben zaten sadece payza üzerinden alışveriş yaptım ondan da geri çekmeye çalıştığımda böyle uyarı veriyor.

Haa payzadan istemene rağmen mi "Your payment processor is not available for withdrawal" diyor ozaman değişikmiş.

hakanatik01

Tickettan başka bir yol yok gibi normalde vermesi lazım tek vermeme sebebi benimde aklıma gelen ya aydyarın dediği yada yatırım yaptığın hesapla para çekmek istediğin hesap aynı değilse oluyor.Güvenlik açısından yatırımı xyz@gelirkapisi.com dan yaptıysan çekim isteğinide xyz@gelirkapisi.com dan yapmalısın gibi bir kuralı vardı.Sende bu durumlar yoksa ticket atıp öğrenmek lazım :)

processor

Ticket attım bakalım ne cevap verecekler. Teşekkürler.

Coulers79

ikose

Ödemen hayırlı olsun Coulers Modum  (p)

mepay

Ödemen hayırlı olsun Coulers79 :)

processor

Alıntı yapılan: processor - 07 Nisan 2015, 21:59:52
Ticket attım bakalım ne cevap verecekler. Teşekkürler.
Coulers hayırlı olsun. Ticket atalı 2 gün oldu hala cevap yok ???