Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: messli - 11 Haziran 2015, 09:16:40
İlk Ödemem anında Geldi :DD

Senin yerine ben koyayım :D Hayırlı olsun

recep1852

silver

@messli ilk defa sevinecektiniz onda da ekran görüntüsü görünmüyor :PP :DD Neyse yine @capaxa düzeltmiş bari :)) Şaka bir yana hayırlı olsun @messli :) Teşekkürler @capaxa :)

messli

ekran görüntüsünün sebebi iş yerinde resimleri yüklemeyi engellemişler hizliresim vs engelli böyle dandirik bir site buldum ordan yükledim :DD yapicak bişey yok :D @capaxa  tşkler :) diger arkadaşlarda tşkler :)

silver

Alıntı yapılan: messli - 11 Haziran 2015, 11:51:45
ekran görüntüsünün sebebi iş yerinde resimleri yüklemeyi engellemişler hizliresim vs engelli böyle dandirik bir site buldum ordan yükledim :DD yapicak bişey yok :D @capaxa  tşkler :) diger arkadaşlarda tşkler :)
Aman ödemenizi alında gerisi önemli değil :D Ekran görüntüsüne bile gerek yok :PP Ayrıca biz teşekkür ederiz :)

messli

maksat yeşillik olsun :D aldigimiz 2$ lik dandirik bi ödeme fazla kasmayada gerek yok :DD @silver

silver

Bence küçümsemeyin o kadar :D Şimdi size desem ki uğraşıp güç bela 1 ayda 2$ biriktirseniz ve site scam olsa neler hissederdiniz diye sorsaydım ne kadar değerli görünürdü o 2$ öyle değil mi ;)

Dio

6arti9

Alıntı yapılan: messli - 11 Haziran 2015, 12:01:36
maksat yeşillik olsun :D aldigimiz 2$ lik dandirik bi ödeme fazla kasmayada gerek yok :DD @silver

ben pv den yaklasık 3 ayda yatırımsız anca aldım 2,6 tıkladıgım reklam sayısına bakmak bile istemiyorum
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

messli

Alıntı yapılan: silver - 11 Haziran 2015, 12:11:48
Bence küçümsemeyin o kadar :D Şimdi size desem ki uğraşıp güç bela 1 ayda 2$ biriktirseniz ve site scam olsa neler hissederdiniz diye sorsaydım ne kadar değerli görünürdü o 2$ öyle değil mi ;)

1 ayda 2$ yapma ugraşma bide scam hiç işim olmaz :DD