Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 20:23:01
@ElisaMcCline hocam @PtcStar arkadaşımız 50$ yüklerken 2,34 fee olduğunu söylüyor ben bunu biliyorum peki para çekerken paypal kuru nedir biz yüklerken kur 3 ken yüklüyoruz çekerken ise 2,90 ile falan çekiyoruz yani burda pek bi kazanç yok gibi

Sadece yatırdığının peşine düşersen evet, öyle olur.
Farkındaysan biz 50 günde iş bitecek demiyoruz.

uAdrogba11

biliyorum işte bi tane 50 gün yetmiyor şimdi sitede dolaşırken gördümde site çıkışında da bi %2 var

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 21:24:47
biliyorum işte bi tane 50 gün yetmiyor şimdi sitede dolaşırken gördümde site çıkışında da bi %2 var

Yatır çek isteyenlere uygun değil site @uAdrogba11 , 3-4 ayda düzen kurup bir taraftan yatırımını geri almış oluyorsun.
Sonra aşağıdakine benzer durumlar oluyor. Ve şu kadar yatırırken kesilmişti, çekerken %2 var demiyorsun.

13 Sep 2015 15:56    2%    $245.00    PayPal ([email protected])    Completed
Bugün ayın 15 , yani 2 gün geçti: Account Balance: $119.531  (spk)

uAdrogba11

toplam yatırımın ne kadar

letal

@ElisaMcCline  benim hesabım ban yemis cifte hesaptan acmadıgıma eminim ama oyle diyor cok onceden uye olmustum yeni üyelik alsam oda ban yer mi?

Dio

ban sistemi otomatik. aynı ipde birden fazla hesap login olunca o ipdeki hesaplara sınırsız ban atıyor. benim de başıma gelmişti.  yanlışlıkla zenmate açıkken girmişim yeni hesap açmak zorunda kaldım :m

letal

Alıntı yapılan: Dio - 15 Eylül 2015, 22:02:05
ban sistemi otomatik. aynı ipde birden fazla hesap login olunca o ipdeki hesaplara sınırsız ban atıyor. benim de başıma gelmişti.  yanlışlıkla zenmate açıkken girmişim yeni hesap açmak zorunda kaldım :m

diger hesap (sisteme göre hesaplar) zaten bilmem kac ay önce onları kullanmıyorum yeni üyelik alsam ban yer mi o mesele yatırım yapacam ban yerse uzulurum o yuzden soruyorum...

Dio

Alıntı yapılan: letal - 15 Eylül 2015, 22:04:12
diger hesap (sisteme göre hesaplar) zaten bilmem kac ay önce onları kullanmıyorum yeni üyelik alsam ban yer mi o mesele yatırım yapacam ban yerse uzulurum o yuzden soruyorum...
nerden bağlanıyorsunuz? Pc de herhangi bir program var mı bağlantı ayarlarınızla oynayan? Modem ayarlarına da bakmak gerek. Eğer statik ip kullanıyorsanız zaten yeni üyelik açtırtmaz size.

letal

Alıntı yapılan: Dio - 15 Eylül 2015, 23:08:00
nerden bağlanıyorsunuz? Pc de herhangi bir program var mı bağlantı ayarlarınızla oynayan? Modem ayarlarına da bakmak gerek. Eğer statik ip kullanıyorsanız zaten yeni üyelik açtırtmaz size.

öyle bisey yok yaw program falan sadece 3 ayrı IP den giriyorum en fazla her site için aynı bu durum 2 si ev bi ben kullanıyorum ptc olayını digeri cep interneti onuda tek ben kullanıyorum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 15 Eylül 2015, 21:52:01
@ElisaMcCline  benim hesabım ban yemis cifte hesaptan acmadıgıma eminim ama oyle diyor cok onceden uye olmustum yeni üyelik alsam oda ban yer mi?

Ticket açıp detaylı sorgu istemek ve niyet belirtmek gerekir.
Es kaza bir hata yapmış olabilirsin ya da bir multiciyle IP çakışmış olabilir.