Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Eylül 2015, 00:41:50
Ticket açıp detaylı sorgu istemek ve niyet belirtmek gerekir.
Es kaza bir hata yapmış olabilirsin ya da bir multiciyle IP çakışmış olabilir.

ticket attım yatırım yapacam ben multi hesap acmadım diye hayır multi hesabınız var hesabınız kesinlikle acılmayacak dediler ... yeni hesap actım sizin referansınızla biraz bekleyeyim bu hesapla bakalım neler olacak ....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 21:50:50
toplam yatırımın ne kadar

Gizli bilgi  (hp)
Benim hesap karışık,DR gelirleri var ama ona keza yatırımım çok düşük.
Ama verdiğim örnekteki yatırımlar da ortalama eş değer gidiyor. Şu anda var bir tane ortak.
Ben yönetmediğim için, günü gününe net bilgi veremem.
Kendişsine bilgi vermeye çalışırım, bu konu ya da teklif konumda dana net bilgiler paylaşır müsait olursa.

Alıntı yapılan: letal - 16 Eylül 2015, 00:46:13
ticket attım yatırım yapacam ben multi hesap acmadım diye hayır multi hesabınız var hesabınız kesinlikle acılmayacak dediler ... yeni hesap actım sizin referansınızla biraz bekleyeyim bu hesapla bakalım neler olacak ....

Çok ilginç ???

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Eylül 2015, 00:50:41
Gizli bilgi  (hp)
Benim hesap karışık,DR gelirleri var ama ona keza yatırımım çok düşük.
Ama verdiğim örnekteki yatırımlar da ortalama eş değer gidiyor. Şu anda var bir tane ortak.
Ben yönetmediğim için, günü gününe net bilgi veremem.
Kendişsine bilgi vermeye çalışırım, bu konu ya da teklif konumda dana net bilgiler paylaşır müsait olursa.

Çok ilginç ???

aynen oyle neyse olmadı yeni hesaba ticketla paypalı ekletme yoluna giderim banlamıstınız beni diye bu hesabım tek paypalımı ekler mısınız diye

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 16 Eylül 2015, 00:55:01
aynen oyle neyse olmadı yeni hesaba ticketla paypalı ekletme yoluna giderim banlamıstınız beni diye bu hesabım tek paypalımı ekler mısınız diye

Eklemiyorlar öyle :)
minimum ödeme ne ise, siteden birşey satın alıyorsun (1$+fee ile reklam mesela) öyle kendisi ekleniyor.
(sonradan eklenecek her ödeme işlemci ya da o işlemciye ait yeni mail adresi ;) )

yaa iş oraya gelsin, bakarız. ;)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Eylül 2015, 00:59:06
Eklemiyorlar öyle :)
minimum ödeme ne ise, siteden birşey satın alıyorsun (1$+fee ile reklam mesela) öyle kendisi ekleniyor.
(sonradan eklenecek her ödeme işlemci ya da o işlemciye ait yeni mail adresi ;) )

yaa iş oraya gelsin, bakarız. ;)

olur yeni hesabıma ilişkin ticket atayım mı peki bu hesap tektir digerleri yoktur diye :)

PtcStar

@uAdrogba11  paypal kuru para çekerken her zaman 10 kuruş düşük oluyor yüklü yatırım yaparsanız kazancınız her zaman fazla olur  :y

voldemort

rota26

ödemeleriniz hayırlı olsun  (hp)

Coulers79

Hayırlı olsun kapısına mı geldik acaba? :m Müsait yerde tıklayacak var. -:))

atLL

Kendi sitemin reklamını yapar gibi oldu duruma göre kaldırılabilir yonetici arkadaşların insiyatifine kalmış teşekkürler