Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yine güzel bir miktar, yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 11 nolu ödeme: 637$ (ok)  (p)

Siteyle hala ilgilenmeye başlamadınız mı ? ???

Forumda yatırım grubu kuruluyor, bekleriz :)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu/

Ben tek takılırım diyenlere de yatırım ref gelirinden iade konum var, bekleriz :)
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarinizin-50-si-iade/

O da mı olmadı :)
Aylardır herkese söylüyorum, "kimin refi olursanız olun ama şu siteyi kaçırmayın" diye :)
Gidip üye olun be yahu :)

aksacli1

6il9in

Olduk bea ben bile oldum ters bana böyle siteler biliyon ...

Hayırlı olsun :)

nukhet

güzel ödemeymis Elisa hocam, hayırlı olsun :)

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar, daha güzelleri sizlere nasip olsun :)

letal

@ElisaMcCline naptın üstad öyle :) massallah allah 4 basamaklılarını nasib etsin...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 23 Eylül 2015, 17:58:46
@ElisaMcCline naptın üstad öyle :) massallah allah 4 basamaklılarını nasib etsin...

Teşekkürler @letal :)
İnan bana dayanamıyor insan :) Az daha beklesem o da olur da, orada durursa habire yatırıma atmaya da çalışıyor insan :D
O yüzden aldım, kanatlarımın altında dursun dedim :P

Ben yeni başlamadım yatırıma sonuçta, ortak yine gireceğim sizlerle de zaten :)
Az biraz da keyifini sürelim, hep yatır hep yatır, nereye kadar :D

[spoiler]Çaktırma, 100$ ref geri iadem vardı. Malum, bayramda da para lazım :P mecburen çektim :P :g[/spoiler]

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 18:18:38
Teşekkürler @letal :)
İnan bana dayanamıyor insan :) Az daha beklesem o da olur da, orada durursa habire yatırıma atmaya da çalışıyor insan :D
O yüzden aldım, kanatlarımın altında dursun dedim :P

Ben yeni başlamadım yatırıma sonuçta, ortak yine gireceğim sizlerle de zaten :)
Az biraz da keyifini sürelim, hep yatır hep yatır, nereye kadar :D

[spoiler]Çaktırma, 100$ ref geri iadem vardı. Malum, bayramda da para lazım :P mecburen çektim :P :g[/spoiler]

umarım yatırım baslangıc tarihine kadar alacaklarım elime gecerde daha yüksek yatırımla girebilirim sisteme :) yahu cektigin miktar nerdeyse bir öğretmenin bir aylık maası :D haberin olsun (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 23 Eylül 2015, 18:49:07
umarım yatırım baslangıc tarihine kadar alacaklarım elime gecerde daha yüksek yatırımla girebilirim sisteme :) yahu cektigin miktar nerdeyse bir öğretmenin bir aylık maası :D haberin olsun (spk)

Risk alabileceğim ve kaybedersem üzülmeyeceğim daha büyük bir miktarla demek istediğini var sayıyorum :)
@letal sana söylüyorum, GK Forum sen işit  :D

Belki, bunları yazınca çekinenler oluyordur, olmalı da. Ancak olabildiğince gerçekçi olmaya çalışıyoruz. :)
Yaptığımız her yatırımın mutlaka risk taşıdığını, sadece aralarından en güvendiklerimize yatırım yapmaya çalıştığımızı,
herkese arada sırada hatırlatmakta ve unutmamalarını sağlamakta fayda var :)