Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 19:06:51
Risk alabileceğim ve kaybedersem üzülmeyeceğim daha büyük bir miktarla demek istediğini var sayıyorum :)
@letal sana söylüyorum, GK Forum sen işit  :D

Belki, bunları yazınca çekinenler oluyordur, olmalı da. Ancak olabildiğince gerçekçi olmaya çalışıyoruz. :)
Yaptığımız her yatırımın mutlaka risk taşıdığını, sadece aralarından en güvendiklerimize yatırım yapmaya çalıştığımızı,
herkese arada sırada hatırlatmakta ve unutmamalarını sağlamakta fayda var :)

@ElisaMcCline  Sıkıntı yok üstad :) kendi adıma herseyin farkındayım :) patlarsada patlar yani yapacak bisey yok risk yoksa kazancta yoktur bence her kayıp her insanı üzer ama hayat standartını bozmadıgı sürece sıkıntı yaratmaz (spk)

Coulers79

Bu ödemeyi spoilere koymalı, (p) nazar değmesin maşallah. :y

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 14:43:27
Yine güzel bir miktar, yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 11 nolu ödeme: 637$ (ok)  (p)

[spoiler][/spoiler]

Siteyle hala ilgilenmeye başlamadınız mı ? ???

Forumda yatırım grubu kuruluyor, bekleriz :)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu/

Ben tek takılırım diyenlere de yatırım ref gelirinden iade konum var, bekleriz :)
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarinizin-50-si-iade/

O da mı olmadı :)
Aylardır herkese söylüyorum, "kimin refi olursanız olun ama şu siteyi kaçırmayın" diye :)
Gidip üye olun be yahu :)

79 modum bak sp içine aldım :D

Coulers79

Schöne, zalım mod. (str) Sen üye misin sana bir siteden bahsedecem. :))

rota26

atll, elisamccline hayırlı olsun  (hp)

Coulers79

cs87

Bu aynı siteden ikinci ödemem, standart üyeyim

Arkadaşlar,

Site gerçekten güzel ve hızlı ama önemli bir sorun var alt üyelerden herhangi bir şey gelmiyor, acaba eksik ya da yanlış yaptığım bişeyler mi var bununla ilgili ya da tam bilmediğim?

Aynı zamanda bu sorun yüzünden özellikle bu siteyi paylaştım şu an, belki bilgisi olanlar vardır diye bu konuda.

Şimdiden teşekkürler

Ufuko

Ödeme kanıtı için açtığınız konu birleştirildi @cs87
Lütfen konu açmadan önce arama bölümünü kullanınız zira ödeme kanıtları mevcut konu var ise o konu üzerinden paylaşılmalıdır.

Tartışma olmaması açısından yorumlarınız silinmiştir @famila63 @letal

cs87

@3- Account sayfasında reklamların üstinde bir sayaç var. Eğer refiniz yoksa ya da olmayacaksa bu alanı dikkate almayın.
Ancak refiniz ya da sitede yatırımınız varsa, 24 saatlik sayaç sıfırlanıp TimeOut olmadan, 10 surf yapıp yeni bir 24 saat başlatmalısınız.

Bak hiç dikkat etmemişim önceden orda (sitede) yazıyormuş evet