Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Herkesin ödemeleri hayırlı olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: letal - 21 Ekim 2015, 00:03:23
simdi @ElisaMcCline hocamdan bir ödeme kanıtı bekliyorum ben aslında :D bu sefer bes basamaklı olacak :PP

Arada (.) nokta varken mi 5 basamak olacak :P, Başında 5 olan 3 basamaklı olsa olmuyor mu :P

İnsaf yahu, 1 haftada bu kadar oluyor :D Yarına bir 500 civarı çekerim sanırım :)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ekim 2015, 00:08:34
Herkesin ödemeleri hayırlı olsun arkadaşlar :)

Arada (.) nokta varken mi 5 basamak olacak :P, Başında 5 olan 3 basamaklı olsa olmuyor mu :P

İnsaf yahu, 1 haftada bu kadar oluyor :D Yarına bir 500 civarı çekerim sanırım :)

ben sizin muhabbetinizi seviyorum sayın kırmızı :D gonuller noktanın 5 ten sonra olmasını ister ama 5 dolar ceksen o da bizi mutlu eder (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 21 Ekim 2015, 00:10:40
ben sizin muhabbetinizi seviyorum sayın kırmızı :D gonuller noktanın 5 ten sonra olmasını ister ama 5 dolar ceksen o da bizi mutlu eder (spk)

:D :y
Ben de muhabbet olsun diye yazdım yahu zaten :D

5 er de çekmeyi denerim olmadı, muhabbet artar :P :)) Daha herkes hayırlı olsun demeden ikincisi gelir :PP :D

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ekim 2015, 00:20:03
:D :y
Ben de muhabbet olsun diye yazdım yahu zaten :D

5 er de çekmeyi denerim olmadı, muhabbet artar :P :)) Daha herkes hayırlı olsun demeden ikincisi gelir :PP :D

walla 5 basamaklı cekersen zaten üstad ne desem artık TMS yi senin sanır millet :D basta ben :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 21 Ekim 2015, 00:21:09
walla 5 basamaklı cekersen zaten üstad ne desem artık TMS yi senin sanır millet :D basta ben :PP

Hmm, 5 basamaklı çekmeyelim o zaman :D Millet yanlış anlamasın :PP

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ekim 2015, 00:23:43
Hmm, 5 basamaklı çekmeyelim o zaman :D Millet yanlış anlamasın :PP

e beklemedeyiz o zaman :D boyle icten icten darısı basımıza deriz cumbur cemaat (spk)

ElisaMcCline

Eee, kem küm :)

Yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 14 nolu ödeme: 500,78$ (ok) :)

Siteyle hala ilgilenmeye başlamadınız mı ? ???  (hp)

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

famila63

Elektronick