Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

(eht) -:))

FUKARA85

benimi buluyor anlamaıyorum bende 1 saat önce çekim yaptım ama hala gelmedi :(:( gerçi çoğu zaman hemen  geliyorda bununla birlikte 2 sefer oluyor geçikme

kerem78

1. Ödemem ;

kilicaslan3873

ödemeler hayırlı olsun arkadaşlar da, biraz kırpın şunları ya gözlerimiz buğulanıyo (eht) ız sonuçta  :m
resimleri 640*480 message formatında atın yani yani

Dio

resimleri buraya atmadan önce tinypic'de küçültüp sonra buraya atabilirsiniz. üsttekileri küçülttüm ama birdaha yapmam bak çok uğraştırdılar beni :P
ödemeleriniz hayırlı olsun :y

egemen

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2015, 07:10:18
Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar :) İçeride yine birşeyler sıkışmış, çıkartayım dedim :P

Yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 16 nolu ödeme: 540,07$ (ok) :)

Siteyle hala ilgilenmeye başlamadınız mı ? ???  (hp) (hp) (hp)

bu işe yeni başlayacam önerin var mı :D

yingyang16

Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar  :)

letal

Alıntı yapılan: egemen - 11 Kasım 2015, 00:40:35

biraz DR biraz yatırım :) birazın ucu acık yalnız ;)

ElisaMcCline

Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 10 Kasım 2015, 19:25:09
benimi buluyor anlamaıyorum bende 1 saat önce çekim yaptım ama hala gelmedi :(:( gerçi çoğu zaman hemen  geliyorda bununla birlikte 2 sefer oluyor geçikme

Bugün site karmakarışık. Geç girdim, tek reklam tıklayamadım.
Trafik sürem dolacak birşey değil, sırf yapmak için bile eziyet kıvamında.
Bir sıkıntılı ana denk gelmiş olabilirsin. Ticket açmanda fayda var :)

PM den yazıştık aslında, ama farklı zamanlarda benzer durumu yaşayan arkadaşlara da cevap olsun diye buradan da yazmak istedim :)

Alıntı yapılan: egemen - 11 Kasım 2015, 00:40:35

Bu cashoutlar için yatırım şart :)
Ama kendi tıklarınla dahi alternatif yatırımsız sitelere göre kazancı oldukça mantıklıdır sitenin :)
Yani bir yerden başlamak lazım her durumda, risk alabileceğin miktarlar söz konusuysa da (bu tamamen kişinin kendi kararıdır),
yatırım konusunda diğer pek çok siteye oranla daha fazla güven veren bir site.

Tek başına düşünmezsen, yatırım gruplarımız da oluyor.
Şu anda ön talepte olan bir yatırım konusu var mesela. İlkine yetişemeyenlerde PM le çok soran olduğu için değerlendiirme konusu açtık.
Talebe göre ne yapavbiliriz bakacağız :)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu-v2-icin-on-degerlendirme/

Yatırım düşünmüorsanız zaten hiç bulaşmayın :)
Ref bulabiliyorsanız ref bulun, her gün düzenli tıklayın, cashoutlarınızı para biriktikçe isteyin , Hepsi bu :)

egemen

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Kasım 2015, 01:11:19

Bu cashoutlar için yatırım şart :)
Ama kendi tıklarınla dahi alternatif yatırımsız sitelere göre kazancı oldukça mantıklıdır sitenin :)
Yani bir yerden başlamak lazım her durumda, risk alabileceğin miktarlar söz konusuysa da (bu tamamen kişinin kendi kararıdır),
yatırım konusunda diğer pek çok siteye oranla daha fazla güven veren bir site.

Tek başına düşünmezsen, yatırım gruplarımız da oluyor.
Şu anda ön talepte olan bir yatırım konusu var mesela. İlkine yetişemeyenlerde PM le çok soran olduğu için değerlendiirme konusu açtık.
Talebe göre ne yapavbiliriz bakacağız :)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/trafficmonsoon-yatirim-grubu-v2-icin-on-degerlendirme/

Yatırım düşünmüorsanız zaten hiç bulaşmayın :)
Ref bulabiliyorsanız ref bulun, her gün düzenli tıklayın, cashoutlarınızı para biriktikçe isteyin , Hepsi bu :)

DR ne demek yatırım nasıl oluyor hiç bilgim yok öğrenciyim, biraz harçlık yapmak istiyorum refiniz oluyorum şimdi yardımcı olursanız sevinirim :))