Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

payza ma ödeme gelince bir konu acıcam..forumdan yuksek miktarlarda cekim yapabilen bir arkadas payza-paypal takasını %10 gibi bir komisyon karsılıgı üstlenebilirmi..tms nin son uyguladıgı paypala ödeme yapmama ambargosu kendi içimizde delinmiş olur hemde payza dan bankaya cekilen tutarlardaki 15-20 dolar gibi bir kesintiyi bunu yapacak olan arkadasta cıkarmıs olur..bi cok kişininde işi halledilmiş olur baska sitelerde varmıs sanırım ama ne kadar güvenilir? bilinmez..

Dio

payzada withdraw funds kısmının en altında Cryptocurrency Trader var. orda indacoin.com diye bir site var.
o sitede payza ile 3.9% (min $2) kesintiyle deposit yapıp kesintisiz olarak btc çekilebiliyormuş.
ben bu siteyi yeni gördüm :( başka bir siteye deposit yapmıştım payza incelemesini bekliyorum şuan. inceleme bittiğinde btc olarak çekebileceğimi düşünüyorum. ya da para yanacak :m

ibrhmsny

Biliyorum çok soru gelecek ama yine de forumumuz adına katkıda bulunmak üzere paylaşıyorum  :g

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2016, 11:38:22
Biliyorum çok soru gelecek ama yine de forumumuz adına katkıda bulunmak üzere paylaşıyorum  :g

Belli oldu benim ödemenin niye bugun de gelmediği :DD  :P :PP

yasin0676

smbllr424

Alıntı yapılan: Dio - 21 Ocak 2016, 01:18:40
payzada withdraw funds kısmının en altında Cryptocurrency Trader var. orda indacoin.com diye bir site var.
o sitede payza ile 3.9% (min $2) kesintiyle deposit yapıp kesintisiz olarak btc çekilebiliyormuş.
ben bu siteyi yeni gördüm :( başka bir siteye deposit yapmıştım payza incelemesini bekliyorum şuan. inceleme bittiğinde btc olarak çekebileceğimi düşünüyorum. ya da para yanacak :m
bunu onaysız payza larlada yapabiliyormuyuz

Dio

Alıntı yapılan: smbllr424 - 21 Ocak 2016, 14:10:36
bunu onaysız payza larlada yapabiliyormuyuz
payzam onaysız ve exchanger sitesine para gönderebildim :y
payza exchangerlere gönderilen parayı inceliyormuş. Maksimum 4 gün sürüyormuş bu inceleme. Benim inceleme bugün akşam bitmesi gerek. Bittiğinde exhanger sitesindeki bakiyeme eklenecek ve siteden btc olarak çekeceğim.
Ama ben payzadan para gönderdiğimde site kesinti almıyordu. Sadece payza kesintisi uygulandı. Şanslıymışım çünkü dün değiştirdiler ve artık site de kesinti yapıyor :m
bir gelişme olursa paylaşırım :y

ödemeleriniz hayırlı olsun :)
ibrhmsny hocam TMS kartı bekleyeydin ya :D

ibrhmsny

suskun

Alıntı yapılan: Dio - 21 Ocak 2016, 14:20:58
payzam onaysız ve exchanger sitesine para gönderebildim :y
payza exchangerlere gönderilen parayı inceliyormuş. Maksimum 4 gün sürüyormuş bu inceleme. Benim inceleme bugün akşam bitmesi gerek. Bittiğinde exhanger sitesindeki bakiyeme eklenecek ve siteden btc olarak çekeceğim.
Ama ben payzadan para gönderdiğimde site kesinti almıyordu. Sadece payza kesintisi uygulandı. Şanslıymışım çünkü dün değiştirdiler ve artık site de kesinti yapıyor :m
bir gelişme olursa paylaşırım :y

ödemeleriniz hayırlı olsun :)
ibrhmsny hocam TMS kartı bekleyeydin ya :D
Trafficmonsoon'la alakasızda olsa hocam bu işlemleri payza kısmında resimli yada detaylı yazılı olarak anlatabilirseniz hem btc'yi hemde payza'yı bilmediğimiz için bizler açısından faydalı olacaktır. Siz şuan btc'ye aktarıyorsunuz parayı değil mi? Birde bizler için bu btc'nin bankaya aktarılabilmesi konusunda bilgi gerekecek sanırım.

Dio

Alıntı yapılan: suskun - 21 Ocak 2016, 14:30:42
Trafficmonsoon'la alakasızda olsa hocam bu işlemleri payza kısmında resimli yada detaylı yazılı olarak anlatabilirseniz hem btc'yi hemde payza'yı bilmediğimiz için bizler açısından faydalı olacaktır. Siz şuan btc'ye aktarıyorsunuz parayı değil mi? Birde bizler için bu btc'nin bankaya aktarılabilmesi konusunda bilgi gerekecek sanırım.
valla ben de payza bilmiyorum, daha yeniyim :m
tabiki resimli anlatacağım ama önce sitenin güvenilirliğinden emin olmam gerek.
Sitede payza bankaya da çekilebiliyor. Ama onu denemem imkansız :m
şuan amacım onaysız payzayı btcye aktarmak :y bunu yapabilirsem resimli olarak anlatırım :y
ama öncelik forumda para dönüşümü yapmak :)

neyse konu dağılmasın gittim ben :D
(yvr)