Paypaldan Türkiyedeki Dolar Hesabına Çekiş

Başlatan tamtam52, 17 Şubat 2015, 20:21:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Paypaldan Türkiye'de bulunan dolar hesabına para çekilebiliyor mu arkadaşlar ?

Uniquehero

Uzun zaman önce denedim olmamıştı bir gelişme var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum olacağını çünkü dolar bozarken bir dünya para kazanıyorlar

tamtam52

Alıntı yapılan: Uniquehero - 17 Şubat 2015, 20:38:10
Uzun zaman önce denedim olmamıştı bir gelişme var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum olacağını çünkü dolar bozarken bir dünya para kazanıyorlar

Teşekkürler bilgi için.Dediğin gibi kur farkından iyi kazanıyor zaten paypal.

enderege

Alıntı yapılan: tamtam52 - 17 Şubat 2015, 20:42:27
Teşekkürler bilgi için.Dediğin gibi kur farkından iyi kazanıyor zaten paypal.
Paypaldaki doları dolar olarak bankaya atarsan Paypal ne kazanacak? :D O nedenle mümkün değil.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tamtam52

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2015, 20:47:02
Paypaldaki doları dolar olarak bankaya atarsan Paypal ne kazanacak? :D O nedenle mümkün değil.

Teşekkürler ben de acaba değişiklik oldu mu demiştim.:)

hakanatik01

Ben yapılıyor diye biliyorum ama çok kazık yeniyor :) Aslında aynı işlem manuelde yapılabilir tabiki tl oalrak çek bankaya dolar olarak yatır mantığında işliyor ;
Şimdik Bankada dolar hesabın varsa onu paypala ekleyip dolar olarak hesabına çekebiliyorsun ama paypal gene hinlik yapıyor tabiki napıyor enderege hocamın dediği gibi doları gene kendi kuru üstünden tl olarak gönderiyor senin banka hesabına ,bankada bunu alıyor gene kendi kuru üstünden dolara çevirip doalr hesabına yatırıyor tabi senin parada pul oluyor ,dıdısının dıdısı oluyor :P Yapmamak daha mantıklı yani..

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Şubat 2015, 21:20:34
Ben yapılıyor diye biliyorum ama çok kazık yeniyor :) Aslında aynı işlem manuelde yapılabilir tabiki tl oalrak çek bankaya dolar olarak yatır mantığında işliyor ;
Şimdik Bankada dolar hesabın varsa onu paypala ekleyip dolar olarak hesabına çekebiliyorsun ama paypal gene hinlik yapıyor tabiki napıyor enderege hocamın dediği gibi doları gene kendi kuru üstünden tl olarak gönderiyor senin banka hesabına ,bankada bunu alıyor gene kendi kuru üstünden dolara çevirip doalr hesabına yatırıyor tabi senin parada pul oluyor ,dıdısının dıdısı oluyor :P Yapmamak daha mantıklı yani..

Yani kucağa oturma olayı diyorsun...

hakanatik01

:D Hayır öyle demiyorum ,kucaktan kucağa hoplatma olayı :PP (gyk) :D

tamtam52

Lespuxx

Hahaha son 3 mesaj paypalın ozeti olmus. Yok ucret kesilmez yok cok kullanisli bilmem ne sora ne oluyor :)  alisveris yaparken kur 2.55
Cekim yaparken 2.2 oldu canım :) kucak olayi iste sonra...