Neobux ile ilgili

Başlatan ElisaMcCline, 12 Ocak 2012, 00:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

FilmsizKalma,
Neoya laf etme!...  :P :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2012, 19:51:53

Evet.. siz de verin bilgileriniz neobux ile ilgili :)

Ben bilgimi verdim hocam daha bişe çıkmaz ;)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Nisan 2012, 19:43:07
Başlangıç için yanlış bir site :) hatta golden alarak ilerlemek için dahada yanlış bir site:)

Hadi ekstradan bir bilgi daha vereyim. Arkadaşım başka yatırım yapmadan elindeki reflerin bitim süresine kadar balanceda paran birikisin sonra çek hepsini bırak neo yu :)

Tabi bu benim Fikrim ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 24 Nisan 2012, 19:58:07
FilmsizKalma,
Neoya laf etme!...  :P :g

Ne o  hayırdır bugün Neo'da  avgniz 0.3 mü geldi yoksa 0.4 mü :g

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Nisan 2012, 19:59:41

Ne o  hayırdır bugün Neo'da  avgniz 0.3 mü geldi yoksa 0.4 mü :g

Ne o fernando ile aramı mı bozmaya çalışıyorsun?  Zaten bozuk. Ben sadece elisa hoca ile arayı bozmamaya çalışıyorum. Neoya laf ettirmiyor!

Hem dünkü avg 4 aydır ilk defa 0.72 geldi. İlk defa karlı bir gün oldu. Bir daha söylüyorum 4 aydır ilk defa  >:(

emrenass

Diğer birçok sitede ref kiralama olmadığı için neo ile başladım dr zor benim için yani 100 dr de yaparım çevrem var ama belki 2-3 tanesi aktif olur o yüzden her türlü tavsiyeye açığım bana güzel bir şekilde ilk başta 150 dolarlık bir yatırımla kar etmemi sağlıcak en iyi site hangisi o site için bir kaç taktik verir misiniz?

enderege

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 20:14:46
Diğer birçok sitede ref kiralama olmadığı için neo ile başladım dr zor benim için yani 100 dr de yaparım çevrem var ama belki 2-3 tanesi aktif olur o yüzden her türlü tavsiyeye açığım bana güzel bir şekilde ilk başta 150 dolarlık bir yatırımla kar etmemi sağlıcak en iyi site hangisi o site için bir kaç taktik verir misiniz?

Ben PTCBox derim.

FilmsizKalma

Benim tek önereceğim site var Ptcbox :) 150$ ada gerek yok direk refede kiralık refede 95$ lık yapacağınız bir yatırımla(Hatta uplinenınız kampanyadan dolayı 19$ ını geri verecek) 76$ a mal olacak bir yatırımla her tıkınız 10 cent yani 0.1$ olan ve günde ortalama 15-20 reklam tıkyabildiğiniz bir sitedir. Tabi bu site için öncelikle sizin online olma süreniz önemlidir.

Ha burda direk reflerden kazanılmıyormu kazanlıyor tabikide ama türlü türlü paketleri var.Direk ref ile uğraşmak istemiyorsanız tek başınıza  elde edeceğiniz maximum kazanç ile kısa bir zamanda yatırımıınızı çıkarıp kar edebilirsiniz.

emrenass

Ptcbox ı da şuan inceliyorum bide şunu sorim siz 95 dolarlık yatırimla ayda ne kadar kazanıyorsunuz kazanmaya direk mi başlıyorsunuz yoksa bi kaç ay sonra mı

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 20:22:52
Ptcbox ı da şuan inceliyorum bide şunu sorim siz 95 dolarlık yatırimla ayda ne kadar kazanıyorsunuz kazanmaya direk mi başlıyorsunuz yoksa bi kaç ay sonra mı

Benim yatırımımı yapalı 67 gün oldu ..yatırım maliyeti 76$ dı(19$ ı uplinemdan aldım)
Şu ana kadar çektiğim para 127$   yani 51$ kardayım şu anda.

Siteye yatırım yaptığınız andan itibaren kazanmaya başlıyorsunuz ama Göz ardı etmemeniz gereken bir husus var: Sitede reklamlar sabit değil. Sizin yakalamanıza kalmış. Benim üyelikten itibaren Günde yaklaşık olarak 20reklam ortalaması ile ilerliyorum.

emrenass

Bide neobux la ilgili şunu sorim saat serverde 13.00 17 referansım 4 click yaptı heralde saat 8 e kadar bir bu kadar daha gelir diye düşünsek iyi bir sonuç mu ptcbox ı inceliyorum ama niyeyse bana fazla kazandırcak gibi durmuyor