Neobux ile ilgili

Başlatan ElisaMcCline, 12 Ocak 2012, 00:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 20:39:08
Bide neobux la ilgili şunu sorim saat serverde 13.00 17 referansım 4 click yaptı heralde saat 8 e kadar bir bu kadar daha gelir diye düşünsek iyi bir sonuç mu ptcbox ı inceliyorum ama niyeyse bana fazla kazandırcak gibi durmuyor

PTCBox ı incelemeyin sadece forumda ödeme kanıtlarına bakın yetecektir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Sondan geriye giderek sıkılmaz iseniz 86 sayfayı okuyarak ve alınan ödemeleri toplayarak devam ederseniz neler döndüğünü az çok çözersiniz  :D

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/ptcbox-odemeleri/1275/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 20:39:08
Bide neobux la ilgili şunu sorim saat serverde 13.00 17 referansım 4 click yaptı heralde saat 8 e kadar bir bu kadar daha gelir diye düşünsek iyi bir sonuç mu ptcbox ı inceliyorum ama niyeyse bana fazla kazandırcak gibi durmuyor

Arkadaşlar, sanırım ne demek istediğimi hala anlatamamışım...
Sorulara da cevap verin isterseniz. Mesele neobux-ptcbox konusu değil sadece. PTCBox a antipati duymak için, sitenin hiçbirşey yapmasına gerek yok.

Ne yani, ben de PTCBox ta tüm forumun cashoutlarına karşı, benim neobux cashoutlarım dersem ne olacak... ? ?? ???

@emrenass
Neobux ta görünen reklam reset saati ile, senin reflerinin tıklarının reset zamanı aynı değil.
O 4 tıklama TR saatine göre gün başında (00:00) da başlar ve gün sonunda (24:00) da biter.
Yani günün ortalama yarısında 17 adet refin 4 tıklamış demek. Buna göre hesap yapmalısın :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2012, 21:46:28

Arkadaşlar, sanırım ne demek istediğimi hala anlatamamışım...
Sorulara da cevap verin isterseniz.

Fazla kazanırmıyım, inceliyorum kelimelerine karşılık,

Bende soruya cevap veriyorum Hocam. Ödeme kanıtı sayfası her şeyi açıklıyor dedim. Neodan çok veya az kazandırır diye birşey demiyorum.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

emrenass

ödeme yaptım ptcbuxa 48 saat içinde başlıca diyo niye bukadar yavaşya :(

letal

Alıntı yapılan: emrenass - 24 Nisan 2012, 22:01:04
ödeme yaptım ptcbuxa 48 saat içinde başlıca diyo niye bukadar yavaşya :(

o kadar sürmez referanslı yapmıssındır umarım 19$ karda olurdun :)

ptcsite46

Neobuxda şu sıralar bekelinin ve tayfasının reklamı dönüyor :)

Dio

horta bak bea :D @letal de eski üyelerdenmiş öğrenmiş olduk :)

6il9in

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 11 Ekim 2015, 23:27:31
Neobuxda şu sıralar bekelinin ve tayfasının reklamı dönüyor :)

:D Vip Üyelerinin Reklamı Bu @ptcsite46 Gizlediğimiz bir durum değil Vip lere özel bir reklam durmunun olduğunu çoğu zaman konu içlerinde paylaşıyoruz :)

Alıntı yapılan: Dio - 12 Ekim 2015, 00:12:45
horta bak bea :D @letal de eski üyelerdenmiş öğrenmiş olduk :)

Alıntı yapılan: blqn - 10 Ekim 2015, 10:18:16
Fazla gelen paran var galiba batırmak için :D

Kayıt tarihine bakınca benden de çok eski üyesin ama heralde ara vermişsin :D Beni scamcı diye bilirler haberin olsun :))

Ben , @bilalyuzugullu , @universitely76 3 müz bir siteye girersek o site scam oluyor kısa sürede :PP (gyk)

Alıntı yapılan: letal - 10 Ekim 2015, 10:25:53
uzunca bir süre cok yazmadan sadece okudum cok cok az yatırım yaptım son zamanlarda daha aktifleştim biliyorum elini attıgın her siteyi scama cıkardıgını ama olsun :) maksat paylasım yüklü yatırılık bir grup olsa suan için istesemde giremem zaten fazla gelen para durumu degil de olan parayı makul risk alarak degerlendirme cabası diyelim ;)

Modum burada muhabbeti  oldu :D

Dio

Alıntı yapılan: blqn - 12 Ekim 2015, 00:21:26
Modum burada muhabbeti  oldu :D

anaa :m ya unuttum ya da  (eht) :P
pcnin kapandığı bir ana da denk gelmiş olabilir