Neobux ile ilgili

Başlatan ElisaMcCline, 12 Ocak 2012, 00:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Hocam yakın bir zamanda bırakacağım Neo'yu pm ile bilgi alabilir miyim lütfen :)
Aslında bu başlığın konusu olan meseleden herhangi bir beklentim yok daa yine de konuya olan merakım boş durmuyor :g
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Mart 2012, 16:29:52
Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mart 2012, 16:24:00
Hahaha,
Dedim ne diyecek acaba ki, önce dayak yer miyim diye mi soruyor :D :D :D :D :D :D
yok hocam bende wing chun biliyorum daha doğrusu kendimi geliştirmeye devam ediyorum :P forumda kung fudan anlayan birilerinin olmasına tam sevinmiştimki ah oda ne sadece ortaokul tutkusuymuş:D
Wing chun biliyorsan ne mutlu arkadaş ne güzel bir sanattır :)

TwofuN

biliyorum demek aslında cahilliğin göstergesiymiş sensei böyle diyor

bilge8408

Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Mart 2012, 22:41:31

En iyi bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir diyor yani sizin sensei..
Wing chun 'un en sevdiğim kısmı dayak yemesini öğreniyorsun :) Onu biliyorum ben de :)

TwofuN

Alıntı yapılan: bilge8408 - 03 Mart 2012, 22:51:04

Wing chun 'un en sevdiğim kısmı dayak yemesini öğreniyorsun :) Onu biliyorum ben de :)
eğer wing chun u siz biliyorsanız yanlışınız var yok karşı biliyorsa hak ediyorsunuz demekki :d

bilge8408

Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Mart 2012, 23:03:08
Alıntı yapılan: bilge8408 - 03 Mart 2012, 22:51:04

eğer wing chun u siz biliyorsanız yanlışınız var yok karşı biliyorsa hak ediyorsunuz demekki :d

Heheheh aynen :) 1-2 arkadaşım vardı wing chun'a giden. Dayak yemeye pek alışık olmayan kalıplı şahsiyetler.. Ama her gün bir posta dayak yiyip hocalarından gelirlerdi :=)

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mart 2012, 19:37:28
Hocam sizin upline neden bırakmış ki bende onu merak ettim? Sizin gibi bir direk refi başka nerede bulacak? Durun ben fernandoya; Bana adprizeden şuana kadar 10 np den başka bişey vermedin, bari yingyang ı  direk refim olarak ver diye yazayım.   :g

Benim upline bu işleri bıraktı ;) Mesleki açıdan zarar göreceğini düşündüğü için ;)

Şansınızı deneyin  :D Adpirizelerin içine direk ref koysaymış ne iyi olurmuş aslında :D Şansa birinin hesabına düşerdim belki :D

redline25

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Ocak 2012, 00:27:29
Neobux tan bir beklentisi kalmayan,
hesabını kapatan ya da kapatmak üzere olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsin.
Minik bir yardımım olabilir....

Hocam merhaba ben bugün parayı çektim ve bıraktım tamamen ayrıca sizinde bir konuda yardımınıza ihtiyacım var forumda sizi ararken bu konuyu buldum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 13:33:22
Hocam merhaba ben bugün parayı çektim ve bıraktım tamamen ayrıca sizinde bir konuda yardımınıza ihtiyacım var forumda sizi ararken bu konuyu buldum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

O yardıma ihtiyacın olan bir konu, bu konu değil sanırım.. Burada yazamayacağın birşey ise, PM le bilgi ver her ne ise bakalım.
bu konuyla ilgili de sana PM ile bilgi geçiyorum.

Bu arada bu konu nasıl hortladı böyle yahu.. Kontenjanımız yeter umarım :)

redline25

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Mart 2012, 15:53:51
Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 13:33:22

O yardıma ihtiyacın olan bir konu, bu konu değil sanırım.. Burada yazamayacağın birşey ise, PM le bilgi ver her ne ise bakalım.
bu konuyla ilgili de sana PM ile bilgi geçiyorum.

Bu arada bu konu nasıl hortladı böyle yahu.. Kontenjanımız yeter umarım :)

hocam bir sorun var galiba ben pm atamıyorum kimseye