Neobux ile ilgili

Başlatan ElisaMcCline, 12 Ocak 2012, 00:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redline25

Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 16:35:00
Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Mart 2012, 15:53:51
Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 13:33:22
Hocam merhaba ben bugün parayı çektim ve bıraktım tamamen ayrıca sizinde bir konuda yardımınıza ihtiyacım var forumda sizi ararken bu konuyu buldum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

O yardıma ihtiyacın olan bir konu, bu konu değil sanırım.. Burada yazamayacağın birşey ise, PM le bilgi ver her ne ise bakalım.
bu konuyla ilgili de sana PM ile bilgi geçiyorum.

Bu arada bu konu nasıl hortladı böyle yahu.. Kontenjanımız yeter umarım :)

hocam bir sorun var galiba ben pm atamıyorum kimseye
Kişisel ileti gönderemezsiniz. şeklinde hata veriyor

enderege

Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 16:35:49

Şuan  3 mesajınız var. 5 mesaj olunca PM atabilirsiniz.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

redline25

Alıntı yapılan: enderege - 04 Mart 2012, 16:50:20
Alıntı yapılan: redline25 - 04 Mart 2012, 16:35:49

Şuan  3 mesajınız var. 5 mesaj olunca PM atabilirsiniz.  :)

peki çok sağolun

redline25

ElisaMcCline

TwofuN arkadaşımızla işlem tamamlanmıştır :)

Kalan kontenjanımız "2" :g (şimdilik :) )

Edit:
Kimsenin mevcut hesabına talip değilim. Yanlış anlaşılmalar oluyor. Yeni bir başlangıç için minik bir yardım sadece... ;)

umtbra

Neobux'da standart üye olarak para kazanma şansımız yokmu arkadaşlar? Standart üyeyim toplamda 250 veya 500 ref kiralasam ortalama aylık ne kadar bir gelir elde edilir?  Şu anda 50 refim var 3 günde 1 dolar yapabildim verdiğimi bile çıkaramayacağım sanırım :)

FilmsizKalma

Valla o konuyu elisamccline a sormak lazım günde 1000$ dan 25 günde 25000$ kazandı .
Şaka bir yana
50 ref paranızı çıkarıp üzerine birşeyler bırakır aslında benim istatistklere göre standartta aldığım ref grupları hiç zarar etttirmedi.
Eskiden olsa neopointsler ile ref satın alabiliyorduk bu baya yararlı oluyordu ama artık bunu kaldırdı.Yinede rcyle ve uzatmaları neoopintsler ile yapark ref maliyetlerini düşürürseniz kazancınız artacaktır.

umtbra

Teşekkür ederim. Peki standart üye olarak max kaç adet ref kiralayabiliyoruz? Goldene vereceğim paranın hepsiyle ref kiralayabilirim istediğimiz kadar alabiliyorsak.

Günde 1000 dolar  :'( Ayda 1000 dolar yapsam işi bırakır bununla uğraşırım :)

yingyang16

Alıntı yapılan: umtbra - 05 Mart 2012, 16:05:54
Teşekkür ederim. Peki standart üye olarak max kaç adet ref kiralayabiliyoruz? Goldene vereceğim paranın hepsiyle ref kiralayabilirim istediğimiz kadar alabiliyorsak.

Günde 1000 dolar  :'( Ayda 1000 dolar yapsam işi bırakır bununla uğraşırım :)

Standart üyeler en fazla 300 ref kiralayabiliyor ;)

umtbra

Yani standart üyenin kazanabileceği en yüksek miktar 180 dolar, bunun 60 doları ref kirası, kalan miktar 120. O da çok çok zor görünüyor :) Golden şart o zaman. Biraz acemilik var standart kalalım 1-2 ay.