esclicks (SCAM)

Başlatan kazims, 18 Şubat 2015, 21:27:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

(scm)

[spoiler]

Site adı: esclicks
Tık değerleri:
4x0.01
4x0.005
8x0.001

Günlük kazanç: 0.068
Ödeme yöntemleri: PAYPAL, PAYZA
( İlerde Açılabilir.Perfect Money,OkPay )
Ödeme limiti: 5$
Reklam izleme zorunluluğu: VAr ($$)
Video İzle Para Kazan 2x0.001
Jackpot Mevcut
Social Ads Mevcut
Grid mevcut
NOT: PAYPAL yada PAyza adresi ile e-mail adresi aynı olmalı onay istiyor.

LINK : http://www.esclicks.com/index.php?ref=kazims

[/spoiler]

hakanatik01

Her seferinde alıntı yapma kazıms ;

Sen bilrisin ama birazda yavaş tanıtmanda fayda var ciddiyetsiz olduğunu düşünüp kimse refin olmayacaktır böyle gidersen bir günde bu kadar tanıtım olurmu yahu :)

voldemort

Bende çok tanıttım hocam  :D :D

Bana da artık bir dur deyin bence  :D

voldemort

Site açılmıyor.Ulaşım sorunu mu var?
[spoiler]Warning: require_once(themes/esclicks/languages/lang.tr.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/esclicks/public_html/themes/esclicks/language_detect.php on line 33

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'themes/esclicks/languages/lang.tr.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/esclicks/public_html/themes/esclicks/language_detect.php on line 33[/spoiler]

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 21:33:34

Sen bilrisin ama birazda yavaş tanıtmanda fayda var ciddiyetsiz olduğunu düşünüp kimse refin olmayacaktır böyle gidersen bir günde bu kadar tanıtım olurmu yahu :)
Ben düzenlemiştim, sen bi daha düzenlemişsin  :m  :D
Site açılmıyor bu arada  :P

hakanatik01

Şimdilik öyle kural yok kimseye dur deme lüksümüz yok isteyen tanıtsın sadece hoş olmaz ,o yüzden uyarıda bulundum yoksa dur demiyorum isterse vakti varsa arka arkaya şimdik 10 site tanıtsın onun vakti ve zamanı kurallara uygun açtığı sürece tanıtmada problem yok yanlış olarak  alıntı yapıyor şimdilik bundan sonrasında yapmaz sanırım :)

Sitede düzelir az sonra :P yeni site olur öyle erişim sorunu ;

Turuncu görmüyonmu ben burdayım ne giriyon konuya :P Önce yazdım sonra düzenlemeye giriştim ben içerdeykenmi geldin sende :PP :D

voldemort

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 21:40:57
Şimdilik öyle kural yok kimseye dur deme lüksümüz yok isteyen tanıtsın sadece hoş olmaz ,o yüzden uyarıda bulundum yoksa dur demiyorum isterse vakti varsa arka arkaya şimdik 10 site tanıtsın onun vakti ve zamanı kurallara uygun açtığı sürece tanıtmada problem yok yanlış olarak  alıntı yapıyor şimdilik bundan sonrasında yapmaz sanırım :)

Sitede düzelir az sonra :P yeni site olur öyle erişim sorunu ;

Turuncu görmüyonmu ben burdayım ne giriyon konuya :P Önce yazdım sonra düzenlemeye giriştim ben içerdeykenmi geldin sende :PP :D

Hocam bana kural getirin özellikle rica ediyorum  :D
Biri beni durdursun  (yvr)  :DD

Forumda yeni bir başlık açsam.
Yeni site tanıtmak isteyen varsa, mesaj atsın.
Ben site buluyorum,çoğu da listeme duruyor mesela  ;)

enderege

Siteyi gün içinde görüp şöyle bir  incelemiştim ama SSS kısmında RR tablosu vardı görünce üye olmaktan hemen vazgeçtim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kazims

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 21:33:34

kimseden alıntı yapmadık ama ( o alıntıyı ben seviyorum diye yapıyorum )

daha 4 site oldu tanıttığımız kardeş

site açılıyor şu an

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.