neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

enderege

24 saatliğine ref  ücretlerinde inidirim yapılmış.

Renewal discount on referrals for all memberships:
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 20%
150 days: 27%
240 days: 32%
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Teşekkürler enderege.. :y
bir süredir geleni reflere az az yatırıyordum, birikeni gömeyim bari de rahat edeyim :D

Edit:
240 days have been successfully added to the due date of 44 referrals :)

Metilli

Today at 20:30 You've won an AdPrize: $2.00 added to your Main Balance.

3 gündür kafaya takmıştım çıkaracağım diye ve sonunda başardım  :g

Hihi buraya mı yazıyorduk bunu :D

nouma26

Tebrikler Metilli.Güle güle harca  :)

Evet buraya yazıyorduk  :y

abcb

Metilli

Arkadaşlar neoda bir minijob var çok kolay. 7 cent degerinde. 5 tane yaptım bana daha vermiyor görev bilmiyorum neden. Sizde girin bakın isterseniz 2 tane eşya veriyor hangisi o arama sonucuna uygun diyor.

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 08 Eylül 2012, 00:09:00
Arkadaşlar neoda bir minijob var çok kolay. 7 cent degerinde. 5 tane yaptım bana daha vermiyor görev bilmiyorum neden. Sizde girin bakın isterseniz 2 tane eşya veriyor hangisi o arama sonucuna uygun diyor.

1000 1000 eklıyorlar gorevı f5 yapıp goreve ctrl ile 20 kere fılan tıkla 1 tane yakalarsın.

hakanatik01

Neo biraz daha dikkatli clixsensede devamediyorum orda 0,06 değerinde ama daha çok kabul ediyor neodan barajın altın adüştüm almıyor artık:)
görev şu şeklide kaçırmayın bencede çok basit bir görev en iyi olanı seçin diyor

mesela burda B yi seçicez çünkü daha iyi açıklıyor ürünü resim olsun bilgiler olsun:) görev beklemez gititm clixseenseyi tavsiye derim bu görev için ben orda %96yım neoda %67 oldum atıldım:)

Metilli

Ben neodan götürdüm götürdüm. 0.8 dolar kazandım. Birazdan 1 dolara tamamlayıp .24 dolar bonus kazanacagım  :g ayrıca neoda almadıgı an clixden devam ediyorum bende  :g