neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2012, 02:28:15
Alıntı yapılan: regortaz - 30 Eylül 2012, 02:27:43
Neo forumlarından banlandım bilginize :) Siteye login olmuşken girip bakamıyorum bile, o yüzden oradan bir şey yazdıysanız cevap verebilmem mümkün değil.

Hayırdır ? ??? :D

Gizli PTCBox reklamı yaptığımdan hocam :D Biri özellikle ispiyonlamış muhtemelen yoksa farkedilmesi çok çok zordu :)  İki refim olmuştu ordan PTCBox kapanmayaydı iyiydi  :'(

PTCBox reklamı yapmamın sebebi de insanları gerçekten kazanabilecekleri bir siteye yönlendirmekti, Neo'nun kazandırmadığı malum insanlar halen 5-10 refle bir şeyler kazanma peşindeler, paraları boşa gitmesin diye çabalıyordum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 30 Eylül 2012, 02:30:52
Gizli PTCBox reklamı yaptığımdan hocam :D Biri özellikle ispiyonlamış muhtemelen yoksa farkedilmesi çok çok zordu :)  İki refim olmuştu ordan PTCBox kapanmayaydı iyiydi  :'(

Geçmiş olsun :)

enderege

Geçmiş olsun regortaz. Ama istersen benim hesaptan foruma girebilirsin. Nasılsa ben girmiyorum.  :D Sonuçta bişey kaybetmiyorum girmeyince.  :g :g :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Bende neoforum neobux hiç kullanmayanlardanım.. enderegenin refi olmasam 4 standarta tıklamaya bile girmicem :D

ElisaMcCline

Şaka maka, foruma ben de ne zamandır girmiyorum.. Aslında bir baskın yapmak lazım :D

yingyang16

regortaz

Teşekkürler arkadaşlar, ben de eskisi kadar uğraşmıyordum ama halen parasını sokağa atmaya çalışan arkadaşlar oluyor sadece onları kurtarmaya çalışıyordum :D

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2012, 02:40:40
Geçmiş olsun regortaz. Ama istersen benim hesaptan foruma girebilirsin. Nasılsa ben girmiyorum.  :D Sonuçta bişey kaybetmiyorum girmeyince.  :g :g :g

Teşekkürler hocam teklifiniz için ama bir de multi hesap kullanımından hesabı komple banlatmayalım şimdi :g

arnutwowew

Alıntı yapılan: regortaz - 30 Eylül 2012, 02:27:43
Neo forumlarından banlandım bilginize :) Siteye login olmuşken girip bakamıyorum bile, o yüzden oradan bir şey yazdıysanız cevap verebilmem mümkün değil.

geçmiş olsun hatırlıyorsun belki bende bir ermeniye cevap verdim diye benim eski neobux forum hesabımı banlamışlardı  ilk sana haber vermiştim bu olayı

hknptc

Neobux'da golden üyeler admin'e kendi ceplerinden bağış yapmaya devam ediyor mu hala  :)

Golden olmayı düşünenler boşu boşuna üye olup da tıklama yapmak yerine her ay sitenin paypal hesabına düzenli para göndersinler, reklam tıklamak için de yorulmamış olurlar böylece :)

deniz-777

Alıntı yapılan: hknptc - 11 Ekim 2012, 20:23:46
Neobux'da golden üyeler admin'e kendi ceplerinden bağış yapmaya devam ediyor mu hala  :)

Golden olmayı düşünenler boşu boşuna üye olup da tıklama yapmak yerine her ay sitenin paypal hesabına düzenli para göndersinler, reklam tıklamak için de yorulmamış olurlar böylece :)
ben golden üyeyim 100 civarı direk refim var. siteden de golden hesabımdan da memnunum. bol keseden dağıtıp sonra da dükkanı kapatmıyolar en azından.