neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Kasım 2012, 15:38:34
Dileklerimiz karşılıklı hocam :)

Ehhee, arada ben de gerekip de para çekince, şu ref uzatmaları bitmedi gitti. 35 ref falan var daha uzatılacak.
Dışarıdan da yatırmadığım için uzun sürüyor :) Bitirelim de koleksiyona yeni kapakları ekleyelim artık :)

Benimde hesabımdaki para golden yenileme ve reflerin 240 gün uzatımına gidiyor hocam  :g Son  100 ref kaldı  :g Sabırrr  :)
6-7 ay gelsin kapaklar  8) :D

hakanatik01

Tek suçlu herzaman neobux görülüyor:) Stratejiniz yanlıştır belkide birazda kendinizde aramalaısnız suçu.Saygılar fernandonun yeni adamı :D

Alıntı yapılan: messo587 - 06 Kasım 2012, 14:05:59
Neobux ı oyun olarak görmek lazım.Zira kendisi bir para kazanma sitesi değildir.
küçük bir resim ekleyeyim sadece dün içindir bu

Nasıl kazanılmıyor aklım karıştı bunu görünce  :P

kısaca neoyu savunmak bana düşmez ama öle çamur atmamak lazım hemen,bence kazanan gayet güzel kazanıyor.

Volkswagen'in sloganını neobuxa uyarlayarak

"Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu"  diyerek daha da konuşmam bu konuda.:D Kazanılıacak 2 site var benim içinde neobux ve clixsense :)

Metilli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Kasım 2012, 16:52:07
Tek suçlu herzaman neobux görülüyor:) Stratejiniz yanlıştır belkide birazda kendinizde aramalaısnız suçu.Saygılar fernandonun yeni adamı :D

küçük bir resim ekleyeyim sadece dün içindir bu

Nasıl kazanılmıyor aklım karıştı bunu görünce  :P

Tabi zaten günlük yatırılan miktar 134 bin doları geçtiği için zaten siteye sıkıntı yok :D Adam her türlü kârda :D

ElisaMcCline

Neobux, ne bir yatırım sitesi ne de tam anlamıyla bize bugüne kadar dayatılan anlamda bir PTC sitesi.
Evet kazanmak kolay değil. Ana nasıl kazanılacağını da sürekli anlatıyoruz.
Şuna sahipseniz golden/ulti alınalmayın yatırım yapn/yapmayın vs gibi.

Neobux ın en büyük sorunu yalancı/doğru bilgileri paylaşmayan/atıp tutan upline lar. Site sahipleri.
Ref kazanmak uğruna, tek ayak üstünde binbir yalan söyleyen adamlar yüzünden nefret eden bir sürü kişi var.
Hepsi de haklı ama kızmaları gereken neobux değil.. neobux' ı onlara anlatanlar aslında.

hakanatik01

Dahada konuşmam dedim ya şakaydı :D :D google translate ile çevirdim fernandodan senin için böyle böyle diyolar ne diyorsun dedim :P

Bence suçlu birazda sizlerseniz bu neobux konusunda.Benim anladığım Franchising gibi düşünmek lazım neo'yu
O size belli bir para karşılığı belli bir ürün satıyor kara dönüştürmek size kalmış.İnsanoğlunun hiçbirşey yapmadan para kazanma sevdası olduğundan çamur atılıyor bence neobux'a.Siz zarar ediyorsunuz diye şirket neden kötü olsun.Çok büyük dünya çapındaki şirketlerin bayiliğini bile alıp zarar edebilirsiniz.Mcdonaldstan bile zarar edip kapatanlar olabilir bu şirketin suçu değil ki  :) aşağıda yazılanları neo içinde düşünebiliriz:)

1-)O alanda rekabet çok fazladır
2--)Yanlış yere dükkan açılmıştır.
3-)Hizmet kalitesi düşüktür
4-)Yeterli reklam yoktur:) v.s.vs. suçu kendimizde arayalım şirket güzel şirket.Kaç senedir ayakta başka bir şirket varsa bildiğiniz söyleyin bizlerde bilelim.insanlar aptal mı dediğiniz gibi hala buraya yatırım yapıyor, reklam veriyor.
varsa bildiğiniz başka bir PTC;bu kadar kötülenmesine rağmen hala bu kadar üyesi olan bu kadar çok gelir sağlayan bu kadar para dağıtan tamam diyeceğim neobux kötü.

Sincerely your Fernando; :P :P

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Kasım 2012, 16:52:07

Volkswagen'in sloganını neobuxa uyarlayarak

"Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu"  diyerek daha da konuşmam bu konuda.:D Kazanılıacak 2 site var benim içinde neobux ve clixsense :)

senle ben seviyoruz bu siteyi dedik , dedik veee nazar değdirdik  :(
siteye 1 saattir ulaşamıyorum
bir ara bağlandım bu seferde reklam seyrettirmedi
şimdi yine yok..  :(

hakanatik01

ben sorunsuz giriyorum usta adprize tıklıyorum hatta şuanda
edit:hatta 1 de rekalm geldi şimdi:) son 1 sattirde sorun yaşamadım ben hiç belki senin browserla ilgili birşeydir.Chrome kullanıyorsan dengesiz bence biraz chrome firextan şammak lazım henüz:)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Kasım 2012, 23:54:32
ben sorunsuz giriyorum usta adprize tıklıyorum hatta şuanda
edit:hatta 1 de rekalm geldi şimdi:) son 1 sattirde sorun yaşamadım ben hiç belki senin browserla ilgili birşeydir.Chrome kullanıyorsan dengesiz bence biraz chrome firextan şammak lazım henüz:)
Şu an 7-8 tane site tıklıyorum hiç birinde sorun yok..
crome  u kapatıp Mozzilada denedim yine açılmıyor.  :(

ElisaMcCline

bende de sorun yok.. gün içinde girmedim ama 1 saat kadar önce giriş yapmıştım.. Şu anda da sorunsuz girebiliyorum.

hakanatik01

kurabiyilerini temizle:) siteden çık gir öyle dene bir de ustacım.Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bende herhangi bir sorun yok şuanda da son hakkım adprizede tık yok :g.

NOt:Bu arada sevmek ayrı şey çok haksızlık ediliyor siteye ondan yazdım onları yoksa sevdiğimiz çok site var yok dolandırıcı, para tuzağı v.sv.s diye ayıp oluyor fernandoya:D neo global bir şirket bizlerde onun yan kuruluşlarıyız kimimiz iyi bir yönetim gösterip kazanıcaktır kimimizde ilgilenmeyip v.s. sebeblerden zararlı çıkıcaktır forumumuzda ,bile hiçmi kazanan yok neobuxtan herkes zararmı etti?:)