neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 26 Şubat 2013, 13:57:52
 Tebrikler Hocamm  :y  (p)  (p)

Kesin copy-paste :g Yoksa senden daha fazlasını beklerdim :D Sinir katsayılı falan bişiiler (d) :g

bekeli

Tebrikler ;)
Günlük gelir yazarım artık buraya. Aylardır bir şey çıkmadı  (d)

FilmsizKalma

Tebrikler  ($) ($)
Alıntı yapılan: bekeli - 26 Şubat 2013, 14:59:42
Tebrikler ;)
Günlük gelir yazarım artık buraya. Aylardır bir şey çıkmadı  (d)

Az sabır bu yazıdan sonra çıkacaktır :)

hakanatik01

tebrikler :y :y
Banada gene 10point verdi.neyse 10point nerden baksak yarım gün kazandırır golden için :g :g

ikose

Tebrikler Hakannnn  (p)

Bende istiyorum banene banene :))

ElisaMcCline

Herkese teşekkürler :)
Reflerin avg lerine destek gönderiyor heralde Fernando, az buluyor  demekki benim AVG leri:g :P

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Şubat 2013, 15:05:11
tebrikler :y :y
Banada gene 10point verdi.neyse 10point nerden baksak yarım gün kazandırır golden için :g :g

Tebrikler hakanatik :) :y
30 tane de reklam tıkladığını varsayıyorsun sanrım :) +10 la da 1/2 günlük golden anca öyle oluyor :D

1 yılda golden için 82 NP lazım günlük ortalama :)

djsugar

bizde sanş yok herhalde millet günlük kazanıyor biz aylık kazanamıyoruz .  (sinir)

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Şubat 2013, 15:15:51
Herkese teşekkürler :)
Reflerin avg lerine destek gönderiyor heralde Fernando, az buluyor  demekki benim AVG leri:g :P

Tebrikler hakanatik :) :y
30 tane de reklam tıkladığını varsayıyorsun sanrım :) +10 la da 1/2 günlük golden anca öyle oluyor :D

1 yılda golden için 82 NP lazım günlük ortalama :)
hesap bilmem ben :) Durumum bu 7,958 ;:P 1 yıl değil 2 yılda olur ama olacak arkadaş :D birde düşünüyorum işte fernandoya söylerseniz ufak bir ricada bulunup;çocuk çok çalıştı,  o kadar site bıraktı  ;PTC'den soğudu ama neobux için, sırf fernando sevgisinden tıklamaya devam ediyor diyip,çıkart bir golden şeklinde 1 yıl bile beklememe gerek kalmaz ya neyse :P  :P  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Şubat 2013, 15:22:57
hesap bilmem ben :) Durumum bu 7,958 ;:P 1 yıl değil 2 yılda olur ama olacak arkadaş :D birde düşünüyorum işte fernandoya söylerseniz ufak bir ricada bulunup;çocuk çok çalıştı,  o kadar site bıraktı  ;PTC'den soğudu ama neobux için, sırf fernando sevgisinden tıklamaya devam ediyor diyip,çıkart bir golden şeklinde 1 yıl bile beklememe gerek kalmaz ya neyse :P  :P  :g :g

He walla yaa,, ayıp ediyor.. Dur ben onu çağırayım da gelsin bir ara :g
Şurada çekelim kulaklarını :p