neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

programci

Sonunda Neobuxtanda ref kiraladım +1 Benim res saati 16:24 gösteriyor. Yani ben rr'lerden kazanmam için 16:24 ve ertesi gün 07:00 arasında mı tıklamam gerekir ???

halibo

(f1b0n4cc1)
neobux demek direct referans demek , task yap demek , standart isen yalnız kal demek . golden isen golden pack isen 240 gün extend demek , eyy bu uzun yolun yolcusu , neobux demek, jorm demek , avg düşük deyine forumdan ban yemek demek , sonra jorm yüzünden günaha girmek demek , küfür tazelemek demek . sonrası belli, dinlemek sessizliğin sesini , çaresizliğini yeni golden olanların . elin gitmez klavyeye , yapma kardeş demeye ki düşman kesilirler parası çoktan ödendiği için . bir derin vadide gece yürümek demek neobux , sabah olmasını beklersin , başını kaldırsın güneş , bir tebessüm etsin avg ler , sonra amansız gelir gece , düşer avgler kabus gibi , sen de yok olursun , yaşlanırsın . neobux demek , umutsuzca stats paylaşanları izlemek demek , herbiri bir bir yok olacak ordan .neobux demek reklam ver demek , neobux demek AdAlert kur , reklamı izle ve umut bağlama demek . Neobux demek , 100 ref kirala golden ol 240 gün uzat ve tekrar 100 ref alıp onları 240 gün uzatacak paran oluncaya kadar ölüm sessizliğine bürün demek . Sonra avının üstüne atlayan kurt misali , ikinci kez 100 ref kirala 240 gün extend et ve gecenin karanlığında sessizce tekrar güçlenmek için bekle demek.Senki daha başlardasın , bilmezsin acısını 2 ref kiralama saatinde 300 ref kiralayacam diye klavye eskitmeyi , pazar günü ayakta olmayı safari browser kurmayı ve bilgisayarının saatinde saniye takip etmeyi ve 12 ye vurduğunda ref için saldırmayı

Neobux demek bitmeyen nostalji demek
...
(Elisa McCline)  Hahaha, amma boş tarafı varmış bu bardağın :D Bir de dolu tarafından bakalım mı :D

Neobux demek, direk refe ihtiyacın olmadan da para kazanabilmek demek. Kimsenin üstüne basmadan :)
Hiçbirşey yapmadan, sadece 8 ayda bir reflerini uzatıp yan gelip yatarak, Ayda net 100$ kâr demek... ( ben birikenlerle birkaç günde 1 tanesini uzatıyorum artık :) )
Neobux demek adalert e ihtiyacın olmadan da kazanabilmek demek :) Reklam tıklamak için başında bekleyemem kimse kusura bakmasın demek :)
Standart olsan da yanlız değilsin, golden ya da 50$ bir anda çıkabilecek demek :)

Paradan daha önemlileri de var... :)
Bana göre gerçek anlamda neobux; tüm kurallar ve kontrol kendisinde olan bilgisayara karşı satranç oynamak ve yenmek demek  (ok) ... :)
Kazandığım paradan daha çok bu yüzden haz almak, yılmadan onun açıklarını bulup altetmek ve bundan büyük haz almak demek  (ok) :)
Yakınımdaki arkadaşlarımın, dostlarımın hiçbir beklentisi ve onlara vaadim olmamasına rağmen beni desteklemeleri demek  (ok) :)

[/quote] güzelmiş :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: programci - 30 Haziran 2015, 08:24:21
Sonunda Neobuxtanda ref kiraladım +1 Benim res saati 16:24 gösteriyor. Yani ben rr'lerden kazanmam için 16:24 ve ertesi gün 07:00 arasında mı tıklamam gerekir ???

Öncelike hayırlı ve geçmiş olsun :)

Aynen bahsettiğiniz saatlerde tıklamalarınızı yapmalısınız. Bu konu sadece turuncu reklamlar için geçerlidir.
Diğer tüm reklamları ne zaman görürseniz tıklayabilirsiniz.

Sabahtan 16:24e kadar reklam gelmeyecek ve tıklamadığın uyarısı olacak ads sayfasında.
Onu dikkate almayın.
16:24 açılan reklamlarınıza ertesi sabah 07:00 a kadartıklamanız gerekiyor.

Bol şans :)

Alıntı yapılan: halibo - 30 Haziran 2015, 14:32:50
güzelmiş :)

Neobux herkes için birşeyler ifade ediyor. Kimi arkadaşların iyi, kimilerinin de kötü tecrübeleri var.
Ben de, benim için neler demek olduğunu yazmak istemiştim sadece :)

Evet zor bir site, bol keseden dağıtmadığı da ortada.
Bu yüzden de var olmaya devam ediyor :)

Bu arada yeri gelmişken; yukarıda bahs geçen benim aylık 100$ yine birikmiş :P Şehirdışındayım diye biraz geciktireceğim bu sefer :)

Esadullah

Tek başıma çok ufak meblalar kazanıyorum ama benim kazandığım kat kat fazlazını yöneticiler kazanıyor yani bir yönde haklısın kazanan biz değil onlar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Esadullah - 23 Temmuz 2015, 02:43:22
Tek başıma çok ufak meblalar kazanıyorum ama benim kazandığım kat kat fazlazını yöneticiler kazanıyor yani bir yönde haklısın kazanan biz değil onlar

Diğer sitelerin yanında arada çerez gibi gider aslında :) Çok vakit almaz ve garantili de öder :)
Kısa sürede onlarca dolar yaptığınız ve ödeme alamadığınız siteler yerine, keşke bunun gibi 3-5 tane az da birikse ödeyen site olsa dedirtiyor tabii ki insana :)

Çok kişi beğenmeyip zamanla bırakıyor ama sonra bir şekilde yine neobux ile kesişiyorlar ve yine üye oluyorlar.
Tilkinin kürkçü dükkanı :)

Esadullah

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Temmuz 2015, 02:51:51
Diğer sitelerin yanında arada çerez gibi gider aslında :) Çok vakit almaz ve garantili de öder :)
Kısa sürede onlarca dolar yaptığınız ve ödeme alamadığınız siteler yerine, keşke bunun gibi 3-5 tane az da birikse ödeyen site olsa dedirtiyor tabii ki insana :)

Çok kişi beğenmeyip zamanla bırakıyor ama sonra bir şekilde yine neobux ile kesişiyorlar ve yine üye oluyorlar.
Tilkinin kürkçü dükkanı :)

Orası öyle canım :) Döndüm dolaştım geldim yine kürkçü dükkanına aynı şey geçerli benim için :)

ElisaMcCline

Hafta sonu itibariyle Neobux ta birkaç değişiklik yapılmış.

1- MiniJob bonus uygulaması

Standart üyeler için önceden %12 olan bonus uygulaması, %15 e, Golden üyeler için de %24 ten %30 a çıkartılmış.
Bilmeyenler için bonus uygulaması şu şekildeydi: Tasklardan kazandığınız her 1$ için belirtilen oranda +bonus alıyorsunuz.

Örneğin yeni değişikliğe göre;
standart bir üye, her 1$ lık task karşılığında, 1,15$
Golden bir üye her 1$ lık task karşılığında, 1,30$ kazanmış oluyor.
Bu rakam her 1$ tamamladığınızda sistem tarafından otomatik olarak hesabınıza işleniyor.

2- Coin offer kazançları için bekleme periyodu
Güvenlik gerekçesiyle , daha önce kazançların hesaba yansıması için geçmesi gereken 30 günlük süre, 60 güne çıkartılmış.

3- Ultimate üye limit aşım ref sayısı ücret değişikliği
Daha önce 4000 ref üzeri ref adetleri 1.20$ dan başlıyordu, bu rakam 2.40$ a çıkartılmış.
Hesaplama eskisi gibi devam edeceği için, aslında bu uygulama 10.000 Ref altındakiler için bir değişiklik getirmiyor.
Konu biraz karışık ve bu son değişiklik zaten hiçbirinizin işine yaramayacağı için hesap bilgisi vermiyorum :)

İyi forumlar :)

keremer

Benden başka "page not found" uyarısı alan var mı?

enderege

Yılbaşı indirimleri yavaş yavaş başlamış.

İlk indirim RR uzatmalarına:
Only for 56 hours:

Renewal discount on referrals for all memberships:
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 20%
150 days: 27%
240 days: 32%
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.