neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

netricia

evet katiliyorum  ;D buarada adprize kisminami tiklayip bulacagiz onlari ben pek bisey anlamadim  :-[ surekli onlinemi olmak gerekiyor belli bir suresimi var acaba? suanda aktif konumunda degil cunku adprize

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: netricia - 15 Ocak 2012, 04:31:26
evet katiliyorum  ;D buarada adprize kisminami tiklayip bulacagiz onlari ben pek bisey anlamadim  :-[ surekli onlinemi olmak gerekiyor belli bir suresimi var acaba? suanda aktif konumunda degil cunku adprize
reklam tıklayınca tıkladığın reklamın tipine göre orada surf adedi verecek. yeşil oluyor ve rakam yazıyor orada.
O rakama her tıkladığında bir reklam tıklamış oluyorsun. Ve sonunda kazanıp kazanmadığını söylüyor.
Her bir reklamdan geleni 30dk içinde kullanmak zorundasın.

netricia

hocam herseyi anladimda 30 dk icinde ne gelecekte neyi kullanacagim onu anlayamadim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: netricia - 15 Ocak 2012, 04:59:29
hocam herseyi anladimda 30 dk icinde ne gelecekte neyi kullanacagim onu anlayamadim :)
1 tane reklam tıklayabilirsen o zaman görürsün orada :)
Yeşil olacak orası, oraya bir sayı gelecek. tıklayabileceğin ödül dağıtan reklam adedini söyleyen bir sayı...
Reklam tıklayınca görürsün ne geldiğini kasma :)

netricia

tamam hocam cok sagolun anladigim kadariyla adalert zaten uyari yapiyor onunla alakali bir durum olsa gerek :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: netricia - 15 Ocak 2012, 05:03:23
tamam hocam cok sagolun anladigim kadariyla adalert zaten uyari yapiyor onunla alakali bir durum olsa gerek :)
Yok yahu :)
Adprize yazan yerde şu anda 0 yok mu, ve gri renkte.
1 tane micro tıklayınca ve onaylanınca, orası yeşil yani aktif olacak, ve Adprize 2 yazacak (1 micro reklam için 2 tane şans veriyor)
O 2 nin üzerine tıklayınca da bittiğinde sana birşey kazanıp kazanmadığını söyleyecek olan reklamı izlemiş oluyorsun.
O bitince O yeşil alanda 1 kalıyor. Ona da aynı şekilde tıklayıp bitirince şu andaki gibi hakların bitmiş oluyor ve 0 oluyor.. alan da gri, uani pasif.
Ama di,yorum ya kasma, en iyi 1 reklam tıklayabildiğinde anlayacaksın o alanda tam olarak ne olduğunu.
basit aslında ne olduğu, ama görsen daha iyi kavrarsın ;)

netricia

hocam yinede sagolun ilgilendiginiz icin gorup yasamak daha iyi olacak anlasilan :)

yingyang16

Az önce adprizeden 2 $ geldi :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 06:19:45
Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 06:09:34
Az önce adprizeden 2 $ geldi :D

Tebrikler :D

Teşekkürler hocam  :) Çok keyifliymiş daha önce hiç bir reklam tıkından 2 $ kazanmamıştım :D :D