neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Mayıs 2013, 23:36:31
İhlal yapıldığı anda hesabı işaretleyip, ilk para çekilmeye çalışıldığı anda işaret var mı diye kontrol ediyordur varsa ban uyarısını gösteriyordur.
:y :y bencede kesinlikle bu şekildedir hem banlanacağından  habersiz kurban :P iştahla tıklıyor limite geliyor ,Süprizzz :)

ElisaMcCline

Durum şu aslında.
Kişinin kendine ikinci bir hesapla menfaat sağladığı düşünülürse, buna uzun süre izin vermeyip, emin olduklarında hemen banlarlar alt (ikinci) hesabı genelde.
Bunun dışındaki hallerde ve de aynı durumda üst hesapta banlama işi, ödeme istediğinde CÖÖÖÖ der :)

Bir yamuğunuz yoksa, korkmadan devam edin. Acaba banlanırmıyım diye düşünmeyin. Es kaza bir hata sonucu olsa bile, yeterli anlayışı gössteriyor neobux.
Çünki senin tıklaman ona da kazandırıyor. Reklam fiyatları bu doğrultuda belirlenmiş durumda. Bu sebeple kimseden vazgeçmek istemezler. ;)
Hakanatik de güzel bir örnek vermiş zaten bu konuda :)

arshi

O zaman al yanaklı fernando paşamın ellerinden öper daha da eş dost hesabı riskine girmem :P Desem de inanmayın :D
Hoş, bana hala fantastik geliyor :)

GameHunter

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 23:35:08
Zorluğunu bilemem dede ama probuxta bile var, tıkladınmı banlıyor bkz hakacu :) yeni banlandım Lrye istedim gittim :P biriktirmeyeydim iyiydi ,ne çektim probuxtan be :)

Probux'u ben her gün tabletten tıklıyorum, 8-10 kezde ödeme aldım hiçbir sıkıntı olmadı yarın tekrar ödeme alacağım Paypal'a.
Probux'a aynı gün hem tabletten hem PC den giriyorum, ama aynı modem. Evden bağlanıyorum ikisinede.

Bence script işi değil script tesbit etmiş olsa beni çoktan tesbit ederdi.
Şimdiye kadar 50$ çektim Probux'tan Allah bereket versin yatırımsız kazanç.

Ama yinede neobux'a tabletten girip riske atamam, 15,000 neopoints var içinde, golden için birikiyor. :)

burak003

arkadaşlar neobux da site doğru dürüst çıkmıyor siz de nasıl acaba bir sorun mu var?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burak003 - 07 Mayıs 2013, 22:40:48
arkadaşlar neobux da site doğru dürüst çıkmıyor siz de nasıl acaba bir sorun mu var?

Bende sorun yok Burak.
Ctrl+F5 dene

burak003

denedim ama hala olmadı. Görüntü böyle reklamlarıda izleyemedim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burak003 - 07 Mayıs 2013, 22:49:14
denedim ama hala olmadı. Görüntü böyle reklamlarıda izleyemedim.

Bağlantı sorunun var gibi. Hız değilse de DNS sorunun olabilir.
Denemek için yanımdaki başka bir PC den daha denedim ( farklı interneti var) Ondan da sorun yok.

denemediysen PC ni kapatıp açmayı deneyebilirsin.. Aklıma çok fazla bir çözüm gelmiyor.

burak003

hmm önce bi dns yi deniyeyim.

burak003

elisamccline hocam çok teşekkür ederim. Dns yi google dns ayarıyla değiştirdim hemen arkasından neobuxu 2-3 kere yeniledim düzeldi. :)