neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hayırlı  olsun hocam :) ($) ($)
neobux hesabımı bırakmaya karar verdim (sns) (sns) (sns) (sns) (sns) (kk) (kk) (kk)

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2012, 09:46:34

Hayırlı  olsun hocam :) ($) ($)
neobux hesabımı bırakmaya karar verdim (sns) (sns) (sns) (sns) (sns) (kk) (kk) (kk)

Teşekkür ederim  :)

Hayırdır  ???

FilmsizKalma

enderege

Hocam hayırlı olsun.

Maşallah padişah fermanı gibi.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Tebrikler hocam.

Sakıncası yoksa adprıze lerı tıklama yontemınızı ogrenebılırmıyım?Bir kere adprıze bastıktan sonra kalanları next tuşuyla mı bıtırıyorsunuz?Yoksa ana sayfaya donup tekrar adprıze kısmından mı reklamları açıyorsunuz?Ben de her reklamı tıklamaya çalışmama ragmen bu kadar odul alamıyorum.(Gercı sıkayetcı degılım daha az alanlar var  :) ) Eğer bir sırrınız varsa ögrenmek isterim.Dün sadece adprıze den 27 dolar kazanan bir arkadaşımız vardı. Varsa bir püf noktası herkes öğrensin hocam  :D

yingyang16

@Enderege @Elisamccline @Nouma

Teşekkür ederim :)

Nouma adprize de bazı uyguladığım metotlar var :g

Neobux adalert eklentisini pc'ye kurdum  ;) (Böylece sayfa yenilemek zorunda kalmıyorum) :y

Pc de 3 kişi  reklam tıklıyoruz  :D (Reklam ve Adprize tıklamalarımız fazla)

Hergün sabit reklamları tıklayıp adpirizeleri biriktiriyorum yaklaşık 36-40 adpirize olunca hepsini nextleyerek tıklıyorum.(Adprizelerin çoğu burdan)

Gün içinde çıkan reklamları biriktirmiyorum hemen tıklıyorum ;)

http://ad2.neobux.com bölümünde adprizeleri bitirmeye çalışıyorum.Diğerlerinde açıldıysa  sayfayı kapatıp belli süre bekleyip ad2 'yi bekliyorum :g

Hıım en önemlisi şans tabiii O:-) Herkese bol şanslar O:-)

bekeli

@yingyang16 gerçekten tebrikler.

Ben bırakıcam bu Adprizeları. Bir şey çıkmıyor bende.. Standart üyeyiz diye mi yapıyor anlamadım gitti :)

Para yatırmayana adprize ödülü yok  (d)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Mart 2012, 15:28:00
@yingyang16 gerçekten tebrikler.

Ben bırakıcam bu Adprizeları. Bir şey çıkmıyor bende.. Standart üyeyiz diye mi yapıyor anlamadım gitti :)

Para yatırmayana adprize ödülü yok  (d)
Aynen aynen :) para vermeyene adprize yok dicemde,
2 kişiye golden çıktı forumdan + 1inde 25$:):)
Ya fernandoya saydırırıyorum ya 20$ golden molden istemiyorum arkadaş ödül versin ödüllll :)

ElisaMcCline

Yahu yok öyle birşey arkadaşlar...
Bir sürü standart üyeye bizden daha çok şey çıkıyor... Neobux foruma da bakın... Mesele sadece ne kadar çok AdPrize hakkı yakaladığınızla ilgili.

0.000000000001 lik reklamlar tabi, 0.10 luk reklamlar gibi cezbetmiyor sizi :D
Ama ADPrize bileti de o 0.00000000000000001 lik reklamlarda maalesef :) ve bileti de beraberinde kaçırıyorsunuz :)