neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

İyi Günler, kusura bakmayın yanlış bir yere yazıyorum sanırım ama..

Ne Neobux a nede Clixsense e erişemiyorum.. Gün içinde girdiğim birçok site de açılmıyor bunun nedeni ne olabilir? OpenDNS kullanıyorum bununla br ilgisi varmıdır?

FilmsizKalma

Aynı sorun Site yöneticimiz Elisamccline dada bulunmaktadır. Ancak yerel veya belirli bir kesim ip de sorun var sanki .. Bende erişim var.

Calyente

Peki Teşekkürler..

TTNET e alıştık artık bu tür şeyleri yadsımamak gerek :)

letal

neobux 5.yıl indirimi yapmıs ilgilenenlere duyurulur :)

letal

cok pis küfür edecem fernandoya simdi adprize sansım 0 a indi resmen bu ne 10 np 10 np normal sartlarda bunların 10$ 10$ olması lazımdı :(

lovablegs

arkadaşlar neo da turuncuları tıklamayı unuttum dün bilerek tıklamıyom 20 geçe açılacak ne yapayım böyle beklim mi veya yarısı oluyo gibyidi galiba doğrumu ?

enderege

Alıntı yapılan: lovablegs - 02 Mayıs 2012, 20:02:04
arkadaşlar neo da turuncuları tıklamayı unuttum dün bilerek tıklamıyom 20 geçe açılacak ne yapayım böyle beklim mi veya yarısı oluyo gibyidi galiba doğrumu ?

Ne demek istediğini ben anlmadım.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arnutwowew

turuncu reklamlar sabittir reset saatine kadar eğer duruyorsa hemen hepsini tıkla ertesi günün ref gelirleri alman için

lovablegs

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mayıs 2012, 20:05:48

Ne demek istediğini ben anlmadım.

neyse boşver gitsin saatim dolacak zaten az sonra sağol ... (a)

lovablegs

Alıntı yapılan: arnutwowew - 02 Mayıs 2012, 20:08:43

turuncu reklamlar sabittir reset saatine kadar eğer duruyorsa hemen hepsini tıkla ertesi günün ref gelirleri alman için

doğruda şimdi tıklarsam hep bu saatlerde tıklamam gerekecek diğer saat bana daha uygun o yuzden sormuştum ...