Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ben hala Cuma neden bekleniyor onu anlamadım ondan onu yazdım :) Türklerinkininin bir kısmı bile ödense sorun kalmaz hem sitede ödüyor gözükür limit 2500 olsa bile o yapılmalı yabancılara olduğu gibi.Cumaya beklenen paypalsa oda düzelirse site yoluna devam eder değil mi ?  bugün yapılmaması 2 günlük ödeme süresi geçeceği için daha kötü bir durum olur.

bekeli

Alıntı yapılan: sevendown - 25 Şubat 2015, 11:53:21
Bunu söyleyen arkadaş kimdi hatırlamıyorum siz PTC sitesine reklam vermıyorsunuz diye kımse vermeyecek değil.aylık 70 dolardan bır yıllık olmaz üzere 6-7 firma ile şimdiden anlaşmıştım ben.

İşi bilen şirketlerin PTC sitelerinde reklam vermeyeceğini söyleyen bendim. Ve halen aynı kanıdayım.

Bu arada PTC sitelerine reklam vermiyorsunuz demişsiniz de bu forumda belki de en çok reklam veren benimdir.
Bi kısmi şahsi, bi kısmı ortaklaşa birçok reklam verdim/veriyoruz.
Ama verdiğimiz reklam yine PTC sitelerinin reklamı. Bir şirket, market, otel reklamı değil.
Tekrar ediyorum. PTC dünyasında kral siteler kimlerdir diye sorsam ne dersiniz. Clixsense ve neobux.
Peki o sitelerde sanal olmayan reel şirketlerin reklamını hiç gördünüz mü ?

Kimi hedef alarak yazdınız bilmiyorum diğer yazdıklarınızı.
Söylediklerimin arkasındayım.

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Şubat 2015, 16:45:51
Nihat Bey, iyi niyetli olabilir.
Ancak görünen köy klavuz istemez. Nihat Bey ne kadar güvenilir ve iyi niyetli de olsa bu işi devam ettirmesi bu şartlarda çok zor. En başta çok yüksek kazanç sundu. Neye güvenip sundu bilmiyorum. Herkes çok kazanırsa Nihat Bey nasıl kazanacak, hiç düşündünüz mü ?

Herkese ve öncelikle Nihat Bey'e geçmiş olsun. O da böyle olmasını istememiştir ;)

Dediğim gibi iyi niyetli olabilirsiniz. Yatırımlar kesildiğinde, artık insanların içerde birikenlerle kazanç sağlamaya başladığında ayakta durmanız çok zor.
Bir sitede yatırımlar olgunluğa ulaştığında bir yenisini açarak yeni yatırım çektiniz. Peki nereye kadar.

Sitelerinizin hiç birisine üye değilim. Amacım(ız) bu işe yeni başlayan arkadaşlara zarar gelmesini engellemekti.

Tekrar geçmiş olsun.

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:20:13
Ben hala Cuma neden bekleniyor onu anlamadım ondan onu yazdım :) Türklerinkininin bir kısmı bile ödense sorun kalmaz hem sitede ödüyor gözükür limit 2500 olsa bile o yapılmalı yabancılara olduğu gibi.Cumaya beklenen paypalsa oda düzelirse site yoluna devam eder değil mi ?  bugün yapılmaması 2 günlük ödeme süresi geçeceği için daha kötü bir durum olur.

Nihat beyin elinde acaba o kadar nakit var mi ?
Ya da yoksa orayi kapatana kadar paypaldan gelen para gelene kadar bekleyebilecek maddi durumu varmi ?
Bu odemeleri yaparsa daha buyuk miktarda zarar etmesi de ihtimaller icinde...

Ama yapilabilecek seyler genel olarak hepsi :)

enginn_

bence de nihat bey cumayı beklemek size daha çok zarar verir hakanatik ile aynı düşüncedeyim. sizden bugün ödeme konusunda düşünmenizi rica ediyorum.

illisionist

Merhaba Nihat Bey,
Bu forumda ne siteleriniz bölümünde ne de burada tek kelime yazdığımı hatırlamıyorum, 3 sitenizde free kullanıcı olarak reklam tıklaması yapıyordum, hatta Mart ayı içinde 1 ya da 2 sitede yatırımı da düşünmekteydim. Anlayabildiğim kadarıyla planlarınızla gerşekleşenler uyuşmamakta. Ben burada kilit soruyu sorayım ve samimi bir cevap istiyorum; siz bu işe devam edecek misiniz? İnsan hayatında güzel yaz günleri de vardır, zorlu-soğuk kış günleri de, siz bu günleri zorlu-soğuk kış günleri, gün olur bahar ve yaz da gelir mi diyorsunuz, yoksa buraya kadar mı diyorsunuz? Ben ve forumdaki diğer arkadaşlar da cevabınıza göre hareket edelim!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

2500lira olduğunu söylemişti yoksada yabancılarda olduğu gibi bir yerden bulup öder sizden birinin (güvenenenlerden) kredi kartı bile kullanılabilir bunun içn cumaya size öder oda .Beklemek daha büyük sıkıntı olucak.Yada dediğim gibi forumalrında açıklama yapmalı ki millet en azından beklesin açıklamada yok buraları okumayan neden beklesin ki o zaman ? ödemem gelme diyen açıcak disputeyi.

Adminlerde bence zarar etmez merak etmeyin o kısmını ilk gelen yatırımlarla kendi zararlarını kapatırlar sonra zarar edeceğini anlayan kapatır gider hep böyle olmamışmıdır ? Sende bu PTC işinin içindesin biliyorsundur :P

sametseven

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Şubat 2015, 12:26:36
Merhaba Nihat Bey,
Bu forumda ne siteleriniz bölümünde ne de burada tek kelime yazdığımı hatırlamıyorum, 3 sitenizde free kullanıcı olarak reklam tıklaması yapıyordum, hatta Mart ayı içinde 1 ya da 2 sitede yatırımı da düşünmekteydim. Anlayabildiğim kadarıyla planlarınızla gerşekleşenler uyuşmamakta. Ben burada kilit soruyu sorayım ve samimi bir cevap istiyorum; siz bu işe devam edecek misiniz? İnsan hayatında güzel yaz günleri de vardır, zorlu-soğuk kış günleri de, siz bu günleri zorlu-soğuk kış günleri, gün olur bahar ve yaz da gelir mi diyorsunuz, yoksa buraya kadar mı diyorsunuz? Ben ve forumdaki diğer arkadaşlar da cevabınıza göre hareket edelim!
Doğrusu bu forumda gördüğüm en tuhaf soru buydu. 4 sitesini bırakacak değil ya

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:30:26
2500lira olduğunu söylemişti yoksada yabancılarda olduğu gibi bir yerden bulup öder sizden birinin kredi kartı bile kullanılabilir bunun içn cumaya size öder oda .Beklemek daha büyük sıkıntı olucak.Yada dediğim gibi forumalrında açıklama yapmalı ki millet en azından beklesin açıklamada yok buraları okumayan neden beklesin ki o zaman ? ödemem gelme diyen açıcak disputeyi.

Adminlerde bence zarar etmez merak etmeyin o kısmını ilk gelen yatırımlarla kendi zararlarını kapatırlar sonra zarar edeceğini anlayan kapatır gider hep böyle olmamışmıdır ? Sende bu PTC işinin içindesin biliyorsundur :P

Yabancilarin zararlarini bizim zararlarimizi kapattigi gibi kapatacagini soylemedi :)
Eger zarar etmezse yabancilarin ettikleri zararla etmez :)

Lespuxx

Nihat bey pp ile telefonda gorusmus 10-15 dk surdu yaklasik. Paypal yeni belgeler istiyormus. Nihat bey onlari hazirlamakla mesgulmus suan...

hakanatik01

O zaman ikinci yöntem lespux güvenenler kredi kartlarıyla nihat bey adına ödeme yapacak ki forumda ödemeler yürüsün oda sizlere cuma günü borçlarınızla beraber geri ödeyecek .Başka alternatif kalmıyor.Cumayı beklemek mantıksızlık olur süre çok uzayacağı için tüm forumları kaynar yada açıklama şart burada açıklamak çözüm değil burda 15-20 kişisiniz sizler açmayın dispute v.s. ama geri kalanları açıklama olmadan nasıl engelleyeceksiniz ? burada açtığı konuyu resimlerle birlikte kendi forumlarında açmalı ki millet bilsin yoksa sen ben biliyoruz  büyük çoğunluk neden ödeme olmadığını bilmiyor.