Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

yukarıda bazı arkadaşlarımız şu şöyle olsun bu şöyle olsun diye yazmış ya. bunların farkında olduğumuza bi vurgu yapmak istedim lespux hocam.

enginn_

evet lespux hocam hakanatik farklı noktalara temas etmiş yanlış mı söylüyor?? iş nihat bey de biter ben onu burada görmek istiyorum. kim ne derse desin.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 11:10:53
evet lespux hocam hakanatik farklı noktalara temas etmiş yanlış mı söylüyor?? iş nihat bey de biter ben onu burada görmek istiyorum. kim ne derse desin.

Takip etmiyorsa soyleyeyim gelsin o zaman :) bu sekilde yardimci olabilirim sanirim :)

enginn_

nihat bey forumda sanırım. nihat hocam evet yazılanlar karşısında yorumlarınız ve düşünceleriniz neler???

sevendown

Merhaba; yazılanları hayretle takip ediyorum.  Bir yandan paypalın kendisi ile bir yandan kullanıcılar ile bir yandan siteler ile uğraşıyorum.
Ben zaten burdan pazartesiden beri bas bas bağırıyorum. Paralarınızı geri iade edicem Cumaya kadar bekliyelim diyorum. Ama o öyle oldu bu böyle oldu şeklinde herkes bişeyler yazmış.
Eğer PP sıkıntısı 1 hafta sonra çıkmış olsaydı yani ben ofisime geçmiş olabilseydim, o zaman görüecektik PTC sitesine reklam alınır mı alınmaz mı.? Sanki firmalar ile görüşen ben değilim. Bunu onlara söylememişim PTC sitesi olduğunu.. Gerçekten hayret ediyorum. şirketleşemediğimiz için yarıda kaldı. Bunu söyleyen arkadaş kimdi hatırlamıyorum siz PTC sitesine reklam vermıyorsunuz diye kımse vermeyecek değil.aylık 70 dolardan bır yıllık olmaz üzere 6-7 firma ile şimdiden anlaşmıştım ben.
2-3 doların hesabını vermekle uğraşıyoruz burda bilme mfarkında mısınız.? Kimseyi mağdur etmeyeceğimi söyledim. Halen üstüme geliyorsunuz. Yok vermedi yok veremez. Yok bu işler böyle. Benim ileriye yönelik yaptıgım planlar ertelendi, Binlerce dolarar zarar ettim inanın bu kadar ince düşünmedim.
Paralarını iade edicem bugun hesaplıycam kime ne kadar borcumuz var.

Eyüp Üzmez burda ise; açtığınız dispute onaylaıdm. Paranızı geri gönderdim kuruşu kuruşuna. Ama arada benden aldığınız 45$ civarı parayı ben sizden istiyor muyum.? Hayır. Siz bana 670$ dolar gönderdiniz ben size 720$ gönderdim. Bunu sizinle kendi vicdanınız arasındaki ince çizgiye bırakıyorum.

kalın Sağlıcakla.

Lespuxx

Dispute acan olmus yani... Yazik ya... 2 kurus fazla almak icin yapilir mi bu ?

enginn_

işte bu kadar. teşekkürler açıklama için nihat hocam.

sametseven

Kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Ben ince düşünen bir insanım. İnanın eğer reflerin fiyatları güncellenmeseydi ben promosyonla aldıklarımı silip hem kul hakkından hem de haksızlıktan Allah korkusuyla kaçacaktım.
    Dünkü yazım için özür dilerim. Yatırımları fazlasıyla aldım. Dediğim gibi site eski haline dönerse planlarım var (a) eğer ödemelere tekrar sorunsuz olarak başlanırsa ben ödememi herkes aldıktan sonra, en son almayı talep ediyorum

Fronar

Gerçekten böyle yorumları görmek çok üzücü. Eğer admin ulaşamayacağımız yabancı biri olsaydı anlayabilirdim böyle yorumları ancak ama adminle sürekli iletişim halindeyiz gelişmeleri onunla beraber takip ediyoruz. Paypal sorunu sırf siz istediniz diye birden düzelmeyecek. Çocuk gibi sabırsızlanmanın ne size ne de sitelere bir faydası yok, üyeleri biraz sakin olmaya ve beklemeye davet ediyorum.

Lespuxx

Alıntı yapılan: Fronar - 25 Şubat 2015, 12:01:07
Gerçekten böyle yorumları görmek çok üzücü. Eğer admin ulaşamayacağımız yabancı biri olsaydı anlayabilirdim böyle yorumları ancak ama adminle sürekli iletişim halindeyiz gelişmeleri onunla beraber takip ediyoruz. Paypal sorunu sırf siz istediniz diye birden düzelmeyecek. Çocuk gibi sabırsızlanmanın ne size ne de sitelere bir faydası yok, üyeleri biraz sakin olmaya ve beklemeye davet ediyorum.

Yok hocam anlayan yok... Karsilarindaki insani hic dusunmuyorlar... Adamin ne kadar zararda oldugu bile belli degil henuz. Onun pisikolijisini de anlamak lazim.