Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreemre19

Tamam Arkadaşlar haklısınız hepiniz hadi bekleyelim görelim ozaman...

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 26 Şubat 2015, 16:55:02
Ben sakinim değerli arkadaşım paranın miktarında da değilim önemli olan 40$ mış 400$ mış bu değil mesele.
Karşı tarafın samimiyetine inanmıyorum sadece..

İnanmiyorsanız yapacak birşey yok ne diyebilirim ki...

Bekleyip haklı ya da haksız olduğunuzu göreceksiniz...

gaddar

Sakinleşin karşınızdakide sizden biri bi TÜRK bi de böyle düşünün arkadaşlar destekçisi olmamız lazım bazı şeylere belki erken davrandı belki altından kalkarım düşüncesiyle 4 site açtı şirketleşecekti ki kolay değil şirketleşmek onlarla uğraştı vs derken paypaldan bi sıkıntı oldu vs vs  diye gider bu . Bundan sonraki süreci kendimiz görücez. Nihat beye de bi tecrübe olmuştur bu en azından payza PM yi de açar herhangi si site kurarsa bundan sonra. Bol keseden vermez Kayads gibi yapar hayattaki herşey tecrübe. Bekleyin biraz sabredin :)

illisionist

Arkadaşlar, çok önemli bir şeyi unutuyorsunuz; burası PTC dünyası, burada yarın yok! Karşınızdaki Türk'müş, yabancıymış, güvenilirmiş, değilmiş bunların bir önemi yok! Akıl ve ruh sağlığınızı bozacak boyutta paralarla oynamamalısınız burada! Burası bir nev'i küçük bir borsa dünyası! Kazanmakta var kaybetmekte! Hangi site olursa olsun daha ilk yatırım yaparken şunu düşünmelisiniz "ben buraya xx değerli bir para yatırıyorum, yarın bu parayı kaybedersem n'olur bana?" Bu sorunun cevabını düşünerek karar vermelisiniz gireceğiniz yola!

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Lespuxx

Hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz ama değişen birşey olmuyor...

Balansci

Selam arkadaşlar bende Nihat bey'in 4 sitesine yatırım yapmıştım.
Sadece Tecnoclix'den ödeme aldım.Diğer 3 sitesinden ödeme almadım.
Şimdi dispute açmak istiyorum.
Dispute açacağım zaman bu 4 sitesinde ki zararı mı hesaplayıpta mı dispute açmam lazım.
Birde dispute açarken mesaj olarak ne yazmam lazım.

Yatırdığım ve aldığım mikarlar şöyle:

*NEXİACLİX

YATIRILAN= 51$
ALINAN= HİÇ ALINMADI

*TECNOCLİX

YATIRILAN=13$
ALINAN=10.10$
ZARAR=2.90

*CLİXADD

YATIRILAN=16$
ALINAN= HİÇ ALINMADI

*CLİXTOCLİX
YATIRILAN:100$'dan fazla yatırdım şuan site açılmadığı için tam miktarı bilmiyorum
ALINAN:HİÇ ALINMADI
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Balansci

Arkadaşlar yardımcı oalcak kimse yok mu?

Nihat bey biliyorum,çok yoğunsunuz ama bana yardımcı olur musunuz?
Clixtoclix sitesi açılmadığı için tam yatırdığım miktarı göremiyorum.,Diğer sitelerde ki yatırdığım miktarları
üstte ki mesajıma yazdım.
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Coulers79

Ulan ne enteresan, adama ben sana dispute açacağım yardım eder misin der hale geldik. :DD
Balansci dispute açacaksan eğer tecnoclix dışındakilere aç gitsin.

Bu arada bizler cambaz değiliz ve kimsenin parasında gözümüz yok.  (red)

malatyadetay

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

bu durum clixtoclix'te herkeste aynı mı acaba...bugün hep bu uyarıyı aldım..

desmond23

Az önce siteye girmeye çalıştım. Bendede aynı hatayı verdi.