Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utatar

Alıntı yapılan: Lespux - 26 Şubat 2015, 16:32:43
Bende kendisine 1 site ile devam etmesi gerektigini soyledim sirf hayalleri planlari icin ama insanlardan tiksinmis adam resmen. Site acarsam TR ye kapali acarim diyor...

Ben buradan da soyliyorum. Henuz bende parami almis degilim parami aldiktan sonra eger nihat bey herhangi.bir kazanc sitesi acacak olursa ilk uyelerden olacagimi soyluyorum.

Ben basindan beri 4 site olmasina sasirmistim aslinda..1site olmali tam olmali birkac tane odeme yontemi olmali sadece paypal degil..nihat beye ben hak veriyorum maalesef biz toplum olarak insanlari cok cabuk goklere cikarip kucuk olaylardada hemen hizlica yere vurmasini cok iyi biliyoruz..Bence nihat bey bu sureci atlattiktan sonra ilerde sadece 1site ile donebilir ve insanlarin yorumlarindanda kendine notlar cikarmistir.Ben ileride Nihat beyin bu isi daha basarili yapacagina inaniyorumm.Umarim tekrar bir baska site ismiyle goruruz kendisini

sevendown

Adam gibi konuş adamın canını sıkma. İnsanız hepimiz........? Konuşuyoruz burda güzel bi şekilde.
Ben senin nereden ne kadar çektiğini hesaplayamam. Bi yerden çekmişsindir bi yere yatırmışsındır.
Bakarım varsa gönderirim yoksa beklerisn alırsın 30 gün sonra. Doğru dürüst konuş bi dahaki sefere. 

ikose

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 16:22:08
Sanırım bir  rahatsızlık söz konusu...
Rahatsızlık vermeyeyim kimseye benim site içindeki üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.
Sizlere kolay gelsin her şey için teşekkürler,hoşcakalın.
Yukarıda Bekeli arkadaşımında belirttiği gibi
rahatsızlık verdiğin bilgiler ile alakalı değil..
Ben tüm arkadaşlar için yazdım yazımı , sadece yazdığımız yazılara biraz dikkat etmeliyiz diye..
Sonradan yazdıklarımızı Editlemek çözüm değil. Sizler editleyene kadar bir çok kişi okumuş oluyor zaten..
Ben sizin adınızıda kullanmadım bu arada
Bu nedenle alınacak , gücenecek bir durum yok..
Yatırımızınızı kaybetmek üzeresiniz belki, bu sıkıntınızıda anlıyorum sadece biraz sakin olalım yeterli

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 26 Şubat 2015, 16:34:54
Arkadaşım şimdi sen hepsini tek tek bakarsan adam bu işin altından kalkamaz sonuçta 4 ü de onun öyle değil mi ? 4 site üzerinden giderek yaptığın yatırım ve aldığın parayı çıkartıyor ona göre sana iade ediyor. Paypal her yaptığın dispute için iade mi yapacak sana ? diyecek ki ödeme yapmış sana sonuçta aynı adam ?

Arkadaşım bunu paypal yapmıyor Satıcı bunu böyle gösteriyor. Satıcı paypal'a diyorki bak ben bu kişiye şu tarihte o yatırdığı 40$ için iade yapmışım diyor. Halbuki bana yaptığı ödeme Clixtoclix den aldığım normal bir ödeme.

Ben Clixtoclixe toplamda 130$ yatırdım 129$ çektim nitekim bu 130$ için dispute açmadım nasılolsa yatırdığım kadar çektim şimdi uyanıklık yapıp kimsenin hakkına girmeye gerek yok dedim. Ama clixadd ye yatırdığım 40$ istedim sadece ordan herhangi bir ödeme almadım çünkü.

Lespuxx

Bu kotu yorumlari yapanlar
Mesela

1 hafta sonra nihat beyin tum turk arkadaslara zararlari odenmistir seklindeki mesajindan sonra hesaplarina baktiklarinda paralarinin gercekten yattigini gorunce nasil hissedecekler acaba cok merak ediyorum...

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 26 Şubat 2015, 16:42:07
Arkadaşım bunu paypal yapmıyor Satıcı bunu böyle gösteriyor. Satıcı paypal'a diyorki bak ben bu kişiye şu tarihte o yatırdığı 40$ için iade yapmışım diyor. Halbuki bana yaptığı ödeme Clixtoclix den aldığım normal bir ödeme.

Ben Clixtoclixe toplamda 130$ yatırdım 129$ çektim nitekim bu 130$ için dispute açmadım nasılolsa yatırdığım kadar çektim şimdi uyanıklık yapıp kimsenin hakkına girmeye gerek yok dedim. Ama clixadd ye yatırdığım 40$ istedim sadece ordan herhangi bir ödeme almadım çünkü.

Hocam eger olurda paraniz odenmezse zaten nihat beyin uzerini bu forumdaki herkes cizer...
Kim isterki boyle kotu bir izlenim altinda kalmak ?

Karsi tarafu dusunup sabredin. Siz 40$ bekliyorsunuz ben 214$...
Demekki benim kadar odeme bekleseniz burayi yikacaksiniz...

Biraz sakin lutfen..

gaddar

Tamam da hiç gerginliğe gerek yok kimine göre 30 $ kimine göre 1000 $ fazla gelir . Nihat beyin bakiyesi sıfırlanmış yanıt verdikten sonra süreç nasıl olur bilemem.Ona da tak etti Paypalla uğraşılmaması gerektiğini öğrendi en azından. Ortamı germeyin hiç gerek yok hemde hiç adamın bi yere kaçtığı yok.Burda elinden geldiğini yapıyor aynısını bi de başka sitelerde bakın arkadaşlar.Adam napsın o da paypal yüzünden mağdur. Bekleyin sabredin ;)Bi de benim kadar bekleseniz (1400 $) yatıp ağlarsınız yeminle  :D

utatar

anlamadigim nokta Nihat bey gondermiycek olsa zaten foruma birdaha ugramaz..Daha cok ugrasirsiniz Nihat beyi bulabilmek icin...Adam hala foruma girip aciklama yapiyor bazi arkadaslar uckagitcilikla sucluyor..Ya ben anlayamiyorum ya sizin uslubunuz cok degisik..   Bence bu konu artik kitlenmeli ilerde daha ters cumleler yazilabilcegini gosterdi bugun.Demekki 2 3 gun sonra hakaret cumleleride baslayabilir.

eyupuzmez

Nihat Bey size dün gönderemediğim 46,7 doları Kuzenim olan gaddar dan düşün ödemeyi kuzenime yapıyorum

emreemre19

Alıntı yapılan: Lespux - 26 Şubat 2015, 16:46:14
Hocam eger olurda paraniz odenmezse zaten nihat beyin uzerini bu forumdaki herkes cizer...
Kim isterki boyle kotu bir izlenim altinda kalmak ?

Karsi tarafu dusunup sabredin. Siz 40$ bekliyorsunuz ben 214$...
Demekki benim kadar odeme bekleseniz burayi yikacaksiniz...

Biraz sakin lutfen..

Ben sakinim değerli arkadaşım paranın miktarında da değilim önemli olan 40$ mış 400$ mış bu değil mesele.
Karşı tarafın samimiyetine inanmıyorum sadece..