Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Sitelerde reklamlar artmış :) Yabancılarda çoktan başlamıştır dispute açmaya ...

Hayat keşkelerle yürümüyor. Ama keşke sevendown ve yatırımcılarım önerilerimize ve uyarılarımıza kulak verseydiler. Herkese cümleten geçmiş olsun.

Sevendown arkadaşımız formumuzda online oluyor. Muhtemelen müsait olduğunda bir açıklama yapacaktır. Sizde yolunuzu ona göre cizersiniz. Sonuçlar şimdiden herkes için hayırlı olsun :)

hakanatik01

Haber bekleyende artık boşuna beklemiş olabilir forumunlarına da yazmış arkadaşlar onlara da cevap verilmemiş ki neyle ilgilieniyor olabilir bilmiyorum.Açıklama eklemek için lespux arkadaşımızda forumda yazılanları iletti burada olmasa bile forumlarında açıklama yapması zor değil yada daha önce olduğu gibi lespux arkadaşımız aracılığı ile sizlere birşeyler iletirdi tahminimce.Burada polimik olur o bu der ama kendi forumunda gerekli açıklamayı yapabilir hatta ödeme sorgusu yapanları banlayabilir bile kendi forumunda açıklama yapılmıyorsa iyi düşünmeniz için bir sebeb göremiyorum ama güveniyorsanız da bekleyin bbelki açıklama gelir bu yazdıklarım güvenmeyenler içindir.

En güzeli iletişimde olabilecek arkdaşlardan bilgileri alıp kendiniz iletişime geçin arkadaşlar,buradan cevap beklemeniz boşuna vakit kaybı olacak gibi lespuxta mail adresi var sanırım gaddar arkadaşımızda da telefonu kendilerine ulaşıp oradan nihat beye ulaşmayı deneyip öğrenin durum nedir ne değildir gelip burada diğer arkadaşları da aydınlatın ;

ikose

Sabah kendisi buradaydı ve konuyu okudu,
bu kadar kişi bir açıklama bekliyor ancak okuyup yinede açıklama yapılmıyorsa
daha fazla da beklemeyin bence.. yapmak istediğinizi yapın arkadaşlar,
benim4 steyede  yatırım yapmamış , dışarıdan birisi olarak söylebileceğimde bu..  :S
Sayısız arkadaşımızın uyarılarına rağmen yatırım yapanların umarım büyük kayıpları yoktur  :S
Hepinize geçmiş olsun..  :S

hakanatik01

Dünde buralardaydı ustam meşgul olması ihtimal ama kendi forumunda açıklama yapmaması normal gelmiyor. Burda olmasa bile kendi forumunda duyuru yapmalı.Yoksa arkadaşlar paypaldan umutlu olmasınlar bence oradan kaybederler büyük ihtimalle hepimizin zaman zaman dispute açıyoruz ve sonuçları biliyoruz.İletişimi koparmasınlar adminle ki bilgileri olsun böyle belirsiz kaldıkları sürece daha çok canları sıkılacak.Gaddar arkadaşımız bilişim polisi olduğu için dolandırıldığını düşünenler onunla irtibata geçmeliler izlenmesi gereken yol ne olmalı v.s. gibi sorulara en doğru cevabı o verebilir. Paypaldan umudu olanlar hayal kırıklığına uğrayacaklar bence.Diğer arkdaşlar eksiye düşer paypal gider ondan alır desede belli limite geldimi paypalda yeter diyecektir çünkü açık açık bu tarz işlemlerin koruması altında olmadığını belirtiyor.Bana fatura getirin paranız güvencem altında olsun ama fatura yoksa parada yok diyecektir.

oguzkpcglu

Ayıp be o kadar vakit harcadık hergün tüm reklamlara gridlere tıkladım insan bi bilgilendirir yatırım hiç yapmadım ama harcanan vakitlere yanıyorum bide yatırım yapıp zararda olanlar var ki siz düşünün..

6il9in

Ciddi yatırım yapılmaması konusunda forumda ben ve tecrübeli arkadaşlar uyardı. Yatırım yapıp zarar edenler kimseyi suçlamaya hakkı yok. :)

ptcsite46

Su an sorun var mı paypal ile ilgili veya ödemelerde sıkıntı var mı?  Birde hangisi daha ideal ?

6il9in

Siteler scam oldu ptcsite46 :)

Site adminin açıklama yapması isteniyor ama malesef adminde açıklama yapmıyor. Konuları okuyup gidiyor :)

famila63

Son paramı bastım  inanın kar edemeden giti paralar :(

6il9in

Sitenin işleyişi hakkın forum üyelerini ve site adminini uyardık. Ama kimse bizim uyarılarımızı dinlememiş anlaşılan. Akıl parası olur herkes için. Sitelerin işleyişi baştan belli etti kendini. Admin bu formdaki üyelerin isteklerine göre RR tıklamaları için ayarlamada yaptı. Buradan anlamanız lazımdı. Kim önünüze kendi parasını atarki. Olan oldu bundan sonraki yatırımlara bakın siz. Ama hala sevendown kötü yönetimini destekleyen yatırımcılar var ki demekki hiç ders almamışlar. :)