Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

DxArmy68

Kesinlikle o ben paypaldan istemiştim tel numarasını nerdeyse verecekti ama ben başka bişey deyince satıcıya biz arar sorarız dediydi :D

6il9in

Alan kodu antalyaya ait arayın belkide o dur :)

hakanatik01

Ağır yazıcam kusura bakmayın :D Kznanhaklıdır nede osla değil mi ? Durumunuza üzülsemde ders alırsınız umarım.
Burda açıklama yapmasını beklemeyin zaten arkadaşlar burada kaç kişi var.50-100 ? sitenin 30k üyesi var hiç olmasa  bunların 1000 tanesi türk deseniz onların nasıl haberi olacak ? Kendi sitelerinde açıklama yapmıyorsa iyi düşünmeye de gerek yok.Bu işi ben yapmış olsam iyi niyet istiyorsanız ödeyeceğine inanıyorsanız dürüstlüğüne güvenecekseniz napardım kendi forumlarımda derdim ki zaten paralarını ödemeycek miyim ? yazarım konuya "arkadaşlar paralarınız ödenecek" diye ama kaç gün oldu kendi sitelerinde açıklama yok ilk bu olaylar çıktığında bunları düşünmeliydiniz açıkcası.Sizden aldığı paralar da reklamını yaptığı sitelerde Golden olarak ve onun refi olarak devam ediyorsunuzdur aslında çifte vurgun bile denebilir ben başka reklam görmemiştim çünkü bu konuda uyarmıştıkta ,bu saatten sonra polyannacılık oynayacaksanız tek olumlu tarafı para yabancıya gitmedi diye düşünmeniz "Helal olsun bir Türk olarak yabancıya kaptırmadık" bu kez demeniz olabilir. :P .

Güvenen arkadaşlar acaba birşeymi biliyor diye ses etmedik ama aslında tamtam arkadaşımızda sizi bu olaylar olduktan sonra uyardı hani parasını geri alanlar oldu kurtulduk diyorlar ama tamtam'ın dediği gibi o paraya el sürülemiyordu zaten sınırlı olduğu için o yüzden disputeleri olumlu sonuçlandırdı içerdeki para bitene kadar uyardıkta ilk açan disputeyi kazanacaktır her sitede böyle olmaz mı ? ne zaman hesap eksiye düşer  paypal uğraşırsa Nihat beyden çıkacak para o yüzden disputelerini onaylamayıp 30 gün bekletmeye gidiliyor gibiydi.Aslında bundan sonrasınıda güvenen arkadaşlar açıklamalı neden güvendiler bizlerin bilmediği birşey mi vardı ? Haklı çıkmak istemezdik ama maalesef hepinizde "sazan" gibi kısa sürede çok para kazanayım diyerek oltaya atladınız.Bizlerin kötü yorum yapmakla ne çıkarı olabilir ? Bir düşünün asıl diğer türlü düşünmeniz daha doğruydu "bu adamlar siteyi övüyor şu bu" diye acaba neden diyerek ? Kısa sürede bu kadar kazandığnız siteler varsa onlar haklıydı ama ben 2-3 senedir PTC ile ilgiliyim bu kadar kısa sürede bu kadar kazançlı siteye denk gelmedim.Sizce kötü yorum atıyor dediğiniz görmemezliğe geldiğiniz  kişiler kısa zamanda 100$ verip 1-2 haftada 200$ kazanmak istemez mi ? Manyakmıyız biz yahu :D Bedava sırf RR ile para ne rekşlam ver dr gelicekmi gelmeycekmi stresi var ne başka birşey 10$cık üyelik al yanına 100ref mis gibi.
O yüzden benim diyeceğim şey bana kızsanız da "Helal olsun Nihat bey"e :y  ben ona kızmıyorum.

Paypalın türkiye ofisi varmış Maslak'ta İstanbul'da olanlar gidip yüzyüze dava v.s. açtırma yoluna gidebilir belki yada dediğim gibi gaddar arkadaşımız bilişim polisiymiş ona başvurun telefonuda var antalyada tanıdıkları da Nihat beyi içinizde bulabilecek hakkınzıı arayabilcek tek kişi o olabilir yoksa sizler soğuk su içeceksiniz maalesef.

hakanatik01

Yabancılarda scam demeye başlayınca forumlarda kapanmış sanırım bakmak istediğimde açmadı bende sizlerde açılıyormu forumlar ? Hala haber bekleyen varsa beklesin ama .

emreemre19

Klasik her PTC Sahibinin yaptığını yaptı işte. Peki şimdi neoldu savunan arkadaşlar hani nerde savunduğunuz adam ben üçkâğıtçı dediğimde bana tepki gösterenler nerede

kazanpara

clixadd yeni reklam gelmeye başladı acaba bilgisi olan varmı?

aydyar13

Alıntı yapılan: kazanpara - 28 Şubat 2015, 22:57:45
clixadd yeni reklam gelmeye başladı acaba bilgisi olan varmı?

Sitelerin tamamı scam.

Coulers79

(red)     (scm)     (spam)     (scm)     (amp)     (sns)

hakanatik01

Alıntı yapılan: emreemre19 - 28 Şubat 2015, 22:54:52
Klasik her PTC Sahibinin yaptığını yaptı işte. Peki şimdi neoldu savunan arkadaşlar hani nerde savunduğunuz adam ben üçkâğıtçı dediğimde bana tepki gösterenler nerede
Olsun güzel dersler çıkardınız .En basitinden,bu işlerin Türkü,yabancısı olmaz bunuda öğrenmiş oldunuz.Çiğ süt emen gavurda olsa aynı Türk olsada aynı önemli olan insan olabilmektir herkez olamaz öyle görünebilir ancak.;
Keşke dememek için bundan sonra ne yapmanız gerektiğini anlamış oldunuz sağlık olsun artık yapacak birşey yok.Aslında iki kere düşünülse acaba neden kötü yazanlar böyle yazıyorlar.Övenler de acaba siteyle "ortak" mı bunlar "bir çıkarları olabilir mi" diyerek cevaplarınızı arasanız sorgulayıcı olsaydınız yani  ondan sonra kendi yolunuzu çizseydiniz.Sonuçta forumlar da kaç kişiyi tanıyorsunuz forumlarda hiç mi sırf DR'm olsun çamurdan olsun diyerek yalan dolan ifadelerle milleti kandırmaya çalışan kişilere denk gelmediniz yada para takası yaparken dolandırılanları okumuyor musunuz ? Bizim forumda bile o kadar dikkat ediyoruz dolandırıcılar kısmımız var onlarda TÜRK değil mi :) Bu işlerin TÜRK'ü yabancısı olmaz,sizleri uyaranlar hep buradaydı ve hala buradalar  ve haklıda çıkmak istemezler çoğu zaman ama haklıdırlarda maalesef ,çünkü atalarımızın dediği gibi  görünen köyde kılavuz istemez buradakiler de belli bir tecrübeyle yorum atıyorlar laf olsun diye değil güvenen arkadaşlar neden güvendiklerini söylemediler ki güveniyorum yazıp geçtiler(benzetmek gerekirse Ayıya Dayı demek için midir acaba diyede düşündüm  ) güvenmeyenler nedenlerini söylediler  ona göre tercih yapılmalıydı. Önümüzdeki sitelere bakacağız artık biraz daha dikkatli olarak her yaşanan bir tecrübe olmalı gerekli dersler alınırsa bir daha bu durumlara düşülmez.Yoksa mantık değişlemez "bu admin site açsın gene girerim" demeye devam edersek daha çok "kek" leniriz :)