Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bakiyem kalmadı pek diğer sitelerede 300-500 bişiler attım siz güveniyorsanız bir denerim ama neden güveniyorsunuz ? Benim içn önemli noktalar bunlar Misal Admin Türk mü? Telefonda görüştünüz mü ? Admin kaçmaya kalksa ulaşıp bulabilirmiyiz ? Az para atmıycaz hocam 3-5 kuruşa millet acele edip dispute faln açıyor sonra site patlıyor.Sorualrım anlyaışla karşılayın lütfen sonra bizde böyle bir konu açmayalım ? diye soruyorum.

enderege

Sana bişey derdim ama... :D

Admin otel reklamı alacakmış desem yeter mi? :D

Tövbe tövbe... :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Otel reklamı alacaksa 1000$ atarım oteli alacaksa 10000$ öğrenip bana döner misiniz acaba hocam ?

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Mart 2015, 02:04:32
oteli alacaksa 10000$ öğrenip bana döner misiniz acaba hocam ?

Alacakmış 7* lıymış.

hakanatik01

O zaman ben güveniyorum bir 1000$ atarım otelide alırsa gerisine o zaman bakarım hocam cevaplarınız için teşekkür ederim .

emreemre19

Kusura bakmasın kimse ağır konuşcam.
Nihat Umut Kayar adam değilsin sen. Halâ açılan Dispute lere cevap veriyorsun yalan yanlış Erkek ol Delikanlı olda sözünde dur Sen burda millete söz vermedinmi zarar eden varsa zarar ettiği kısmı geri iade edeceğim diye. Adam ol biraz gelip buarada millete duygu sömürüsü yaptın bide. Ama onu da niye yaptığını ben çok iyi biliyorum yarın yeni bir site daha açarsan millet sana yine güvensin diye birkere daha dolandırayım diye, hatta belkide açtın..

Bunları yazdığım için beni atarsanız canınız sağolsun ama eminim birçok kişinin duygularına tercuman olmuşumdur.. Ha bana sorarsanız senin zararın ne diye söyleyim sadece 40$ benim için hiç önemi yok ama önemli olan paranın miktarı değil arkadaşlar..

hakanatik01

:D yürü be emre :D Yok yahu az bile diyorsun aslında şimdi güvenen arkadaşların aslında yazması gerekir ama  sizlerinde dikkatli olması gerekiyordu güvenenler belki sitelerin ortakları yada anlaştılar onlar paralarını kurtardılar gelip buraya güven mesajı attılar değil mi ? işin içnde para varsa herşeyi düşünmelisiniz haberlere bakın para için millet neler yapıyor aynı soysuzlar internette daha çok maalesef . Hiç bunları sorgulamıyorsunuz oltaya güzel bir yem atıldı mı atlayan çok oluyor onuda anlamıyorum sanki hiç başka PTC sitesi kullanılmamış gibi davranıyorsunuz. Sizin için kim olursa olsun herkesin kendi aklı var Allah vermiş kullanalım diye yoksa hayvandan farkımız kalmaz birilerinin  güveniyorum öder şu bu demesine bakmayın siz nediryorsunuz önemli olan odur.

ben bir tek @enderege  hocama güveniyorum onlada  1-2 yeni site var atıcaz 300-500 biryerlere ama nihat bey site açsın orayada gireriz gene 1000-1500$ atarız kısa sürede iyi kar bırakıyor denemeliyiz hem admin türk hemde iyi birisi gibi.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Mart 2015, 16:28:20
kısa sürede iyi kar bırakıyor denemeliyiz hem admin türk hemde iyi birisi gibi.

Şahsen kefilim. :D

famila63

Emre aynen öyle  söyledi

hakanatik01

Google resim bulmaya sordum kanatsız melek resmi çıktı zaten enderege hocam siz kefil olmasanızda 100$ falan atardım girerdim ben Nihat beyin yeni açacağı sitelere sonuçta daha önce 2 tane scam olmuş sitesi vardı değil mi? Ee bunlar varken ve söylenmişken yeni açtığı bu gruba  gözümüz kapalı girmedik mi ? girdik o  zaman bundan sonra açacağı yeni stelere neden girmeyelim ki ,Nihat beyde suç yok tüm suçlu biziz site açsın ben gene girerim. Ya öderse?

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mart 2015, 16:31:07
Şahsen kefilim. :D
dil  sürcmesimi var doğrumu yazılmış @enderege hocam kefilim mi ? kefalim mi?  (gyk) :PP :D