Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 24 Şubat 2015, 17:13:57
Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Kusura bakmayın, sizi ve sitelerinizi bilmiyorum, konunun geçmişine de hakim değilim.
Sadece verdiğiniz bu bilgi üzerine yazıyorum.

Elinizde bu ödemeleri karşılayacak miktarların mevcut olduğunu belirtmişsiniz. Kredi kartlarının limitleri bu işleme engel olamaz.
Elinizde bahsettiğiniz üzere yeterli para varsa, 1000 TL limiti olan kartla dahi, onbinler ödeyebilirsiniz.

Bir kartın dönem içi harcamasını kapatmak ve limit açmak için, kart hesap kesim tarihini beklemeniz gerekmiyor.
Kart limitine kadar olan miktarı karttan karcayıp, kart dönem içi harcamanıza pozitif girdi yaparak limitinizi herdaim açık tutabilir ve kart üzerinden ödemelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgideki 2000-2500 limitli tek bir kart ile dahi birkaç doldur boşalt ile tüm ödemeler yapılabilir.
Sadece karta para aktarılacak, zahmetli bir iş de değildir.

Haklısın arkadaşım kart limiti sorun değil,doldur boşalt yapacaksın sadece.Ama senin paralar takıldı ve yeni para koyacak bedel sen de değil o sıkıntı sanırım.

sopcastsports

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 24 Şubat 2015, 17:13:57
Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Kusura bakmayın, sizi ve sitelerinizi bilmiyorum, konunun geçmişine de hakim değilim.
Sadece verdiğiniz bu bilgi üzerine yazıyorum.

Elinizde bu ödemeleri karşılayacak miktarların mevcut olduğunu belirtmişsiniz. Kredi kartlarının limitleri bu işleme engel olamaz.
Elinizde bahsettiğiniz üzere yeterli para varsa, 1000 TL limiti olan kartla dahi, onbinler ödeyebilirsiniz.

Bir kartın dönem içi harcamasını kapatmak ve limit açmak için, kart hesap kesim tarihini beklemeniz gerekmiyor.
Kart limitine kadar olan miktarı karttan karcayıp, kart dönem içi harcamanıza pozitif girdi yaparak limitinizi herdaim açık tutabilir ve kart üzerinden ödemelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgideki 2000-2500 limitli tek bir kart ile dahi birkaç doldur boşalt ile tüm ödemeler yapılabilir.
Sadece karta para aktarılacak, zahmetli bir iş de değildir.

Açıkçası o mesajı okurken bunları da aklımda geçirmiştim. Kötü niyetle yazmıyorum belki de aklına gelmedi Nihat bey'in.. Umarım öyle ya da böyle kimse zararlı çıkmaz ve bir şekilde sonuçlanır bu durum..

Lespuxx

Alıntı yapılan: richman - 24 Şubat 2015, 17:32:38
Ben zaten istekli olunduğu sürece her türlü ödeme yapılabilceğini düşünüyorum ininal kart tarzı şeylerle birde Nihat bey 7500TL limitimiz var limit dolana kadar Türk üyelere ödemeyi yapalım ama kalanlara ayıp olur ortalık karışır demişsiniz fakat şuan yabancılara ödeme yapıyorsunuz daha kötü değilmi :S

Nihat beyin yabancilara odeme yapmasi yabancilarin sagda solda sizin bu mesajiniz gibi mesaj yazmalarini engellemek icin :)

Turklere odenecek miktar cok buyuk, bu durumu bizim anlayisla karsilayacagimizi ve karsi bir hamle yapmayacagimizi umarak en azindan sorun yaratabilecek yabancilarin ufak odemelerini gerceklestirdi diye dusunuyorum...

Ama olumsuz mesajlar devam ettigi surece nihat bey bu dusuncesinin aslinda cok yanlis oldugunu anlayacak sanirim...
Neredeyse yabancilardan beri tehlikelilermis siteler icin diye dusunmeye baslamistir turk uyeleri icin ....

richman

Alıntı yapılan: Lespux - 24 Şubat 2015, 17:51:40
Nihat beyin yabancilara odeme yapmasi yabancilarin sagda solda sizin bu mesajiniz gibi mesaj yazmalarini engellemek icin :)

Turklere odenecek miktar cok buyuk, bu durumu bizim anlayisla karsilayacagimizi ve karsi bir hamle yapmayacagimizi umarak en azindan sorun yaratabilecek yabancilarin ufak odemelerini gerceklestirdi diye dusunuyorum...

Ama olumsuz mesajlar devam ettigi surece nihat bey bu dusuncesinin aslinda cok yanlis oldugunu anlayacak sanirim...
Neredeyse yabancilardan beri tehlikelilermis siteler icin diye dusunmeye baslamistir turk uyeleri icin ....

Biz zaten anlayışla karşılıyoruz ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz admin beyde olumlu olumsuz yönlerini değerlendiriyor ve karar alıyor bence kendisi yanıt verse daha yararlı olur ;)

Lespuxx

Alıntı yapılan: richman - 24 Şubat 2015, 17:56:20
Biz zaten anlayışla karşılıyoruz ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz admin beyde olumlu olumsuz yönlerini değerlendiriyor ve karar alıyor bence kendisi yanıt verse daha yararlı olur ;)

Tahmin edersiniz ki sadece burasiyla ilgilenmiyor kendisi :) benim gibi her yarim saatte bir online olup buraya size bilgi aktarmasi mumkun degil...

Ha ben yanit vermisim ha o :) Nasil olsa onun agizindan cikan laflari iletiyorum ben size :)
İlla ondan duyacagim diyorsaniz pm yoluyla ulasin kendisine telefon nunarasini alin gorusun dilediginiz gibi :)

BENCE cumaya kadar vakit var bu is ya oldu ya oldu olmadı nihat beyin soz verdigi gibi zararda olanlarin paralarinin ustunu tamamlamasini bekleyecegiz...

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Şubat 2015, 16:24:09
Eğer işler tam anlamıyla kötü gider ve siteleri kapamak zorunda kalırsak, Turkıyeden olan arkadaşların yatırım ıktarları ile içeriden çektikleri paraları hesaplıycaz. Örneğin 500 dolar yatırmış 300 dolar çekmiş. Aynen 200 dolarını iade edicez bu konuda akıllarda bişey kalmasın.

PP süreci atlatana kadar ben ve sizler bekleyebiliriz belki.
Ben kendi adıma bekleyebileceğimi söylemek istiyorum. Ancak beni ürküten tek bir şey var, ben yatırdığımdan fazla para çektim her iki sitenizde, nexiaclix ve tecnoclixte. En kötü senaryo olursa içeride her iki sitede bekleyen birikmiş, çekim isteğinde bulunduğum 160$'dan fazlasını alabilecek miyim? Bunun garantisi olmayacak.
     Bu iş rayına oturur ve paraları almaya tekrar başlarsak 1 ay içinde kız kardeşimle sitelerden birine gireceğiz bu kadar da güvenim sonsuz (a)

Lespuxx

Alıntı yapılan: sametseven - 24 Şubat 2015, 18:06:38
Ben kendi adıma bekleyebileceğimi söylemek istiyorum. Ancak beni ürküten tek bir şey var, ben yatırdığımdan fazla para çektim her nexiaclix ve tecnoclix için. En kötü senaryo olursa içeride her iki sitede bekleyen birikmiş 160$'dan fazlasını alabilecek miyim? Bunun garantisi olmayacak.
     Bu iş rayına oturur ve paraları almaya tekrar başlarsak 1 ay içinde kız kardeşimle sitelerden birine gireceğiz bu kadar da güvenim sonsuz (a)

Birikmis paranizi cekemeniz nihat beyin gonderdigi mesaja bakarsak imkansiz eger siteler cokerse. Cunku nihat bey zararda olanlarin zararlarini karsilayacagini soyledi. Siz zaten kardasiniz :)

gaddar

İşte keşke parayı paypalda döndürmeseydiniz .çekipte kartta ödeme yapıp kartınıza para ödeseydiniz.İşlemlerinizi öne aldılarsa kısa bir süre beklicez bizde nasıl bu kadar para akışının tarifini yaptınız o da önemli gerçi ben pek anlamam da iş ticarete dökülmüşse başka şeyler isterse o sakat sanırım

Lespuxx

Alıntı yapılan: gaddar - 24 Şubat 2015, 18:29:25
İşte keşke parayı paypalda döndürmeseydiniz .çekipte kartta ödeme yapıp kartınıza para ödeseydiniz.İşlemlerinizi öne aldılarsa kısa bir süre beklicez bizde nasıl bu kadar para akışının tarifini yaptınız o da önemli gerçi ben pek anlamam da iş ticarete dökülmüşse başka şeyler isterse o sakat sanırım

Nihat Bey zaten duzenli araliklarla para cekiyormus paypaldan... Paypal bu kadar buyuk para hareketlerinden huylanmis... Bekleyecegiz elden birsey gelmiyor...

tamtam52

Alıntı yapılan: Lespux - 24 Şubat 2015, 18:31:40
Nihat Bey zaten duzenli araliklarla para cekiyormus paypaldan... Paypal bu kadar buyuk para hareketlerinden huylanmis... Bekleyecegiz elden birsey gelmiyor...

Paypal   büyük hareketler olmasa da biraz para çekildiğinde hesapları incelemeye alıyor,1000 dolar 100 dolar olarak 10 günde sağlıklı  ve sorunsuz çekiliyor  ama 1 günde 1000 dolar çekmek isterseniz hemen paypal otomatik sistemi size sınır koyuyor sonra da ıvır zıvır belgeler isteniyor,para yüksek olunca da adamı iğnenin deliğinden geçiriyorlar,engelleme yapan bir yazılım yani.