Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: aydyar13 - 24 Şubat 2015, 22:21:02
Tüm yazıları konu sahibi mi yazdı  ???

Yazdiklarimdan bunu cikardiysaniz iyi gunler diliyorum size :DD

aydyar13

Alıntı yapılan: Lespux - 24 Şubat 2015, 23:34:22
Yazdiklarimdan bunu cikardiysaniz iyi gunler diliyorum size :DD

Yazdıklarından pek bir şey çıkaramıyorum malesef. İkili muhabbete girmeye cevap vermeye bir hayli meraklısın konu sahibi olman sana yönelik bir şey söylediğim anlamına gelmez.

6il9in

Arkadaşlar sorunun çözüme kavuşmasını isterim. Ama bu malesef çözüme kavuşmayacaktır. Belkide gecici çözüm gelecek paypaldan ama kısa sürede yine incelemeye gidecektir. Bu şuana kadar çok hareket olan hesaplarda böyle olmuştur. Paypalı suçlamakta yanlış. Sonuç olarak kullanıcılarını ve kendini garantiye almak istiyor.

Ben ve tecrübeli arkadaşlar sizleri ve admini defalarca uyardık. Ama admin paypalla herhangi bir sorun yaşamayacağının sanki garantisi verilmişcesine cevaplar verdi. 4 site için gerçekleşen para akışı paypalın tabiki dikkatini çekecektir.

Yabancılar bugün olmasa bile yarın dispute açmaya başlayacak. Buda çözümü zora sokacaktır. Admini tanımam dürüst olabilir paranızı geri alabilirsiniz ama bu sonucu değiştirmeyecek siteler kısa sürede birçok yabancı forum v.b noktalarda scama atılacaktır. Admin şuana kadar sadece para çevirdi. Ahmetten alıp mehmete verildi.

Bana kızanlar olabilir ama sonuç bu olacak arkadaşlar.

Unutmayınız hafta sonu başlayan sorunun pazartesi öğlen çözüleceği bilgisi verilmişti. Bu tarz durumları çok yaşadım ve yaşadık. !

Dileğim çözümün çok kısa sürede gelmesinden yanadır. :)

Coulers79

Umarım yerli PP, PTC konusunda biraz aydınlanır ve Nihat beyin sınırlandırmasını kaldırır. Türk üyeler belki bu konuda Paypal'a referans şeklinde istekler gönderebilir. Şartlarını bilmiyorum ama uygunsa ve de işlem hacmi bakımından gerekiyorsa ticari hesaba falan geçilebilir.

gaddar

İşte önemli olan aşama geri dönüş süresi fazla uzun sürmese de disputeler başlamasa.
Bizim için tek garanti en azından bizleri mağdur etmeyecek olması.Ama tabiki de sorun büyürse ileriye yönelik kendiside riske girecektir.Bu kadar akış olan bi yerde Paypalın bunu görmemesi imkansız ne diyelim ki tek çare beklemek müşteri temsilcisi de başından savmak için halledicez diyebilir .Ticari hesabında bayağı ıvır zıvıı vardır eminim ki maddiyat şart bi kendini toparlasa akış sağlasa hepsi olur da el mahkum beklicez  (eht)

richman

Nihat bey herşeyi kafasında bitirmiş olarak gözüküyor zararlarınız iade edilecektir yazısını yazmak için erken değil mi kurtarmak için savaşmıyacakmısınız ? Çünkü devam edilmek istese hertürlü edileceğini düşünüyorum. Yabancılara Kredi Kartı ile ödeme yapılır Türklere banka havalesi ile ödeme yapılır kimse ne dispute açar ne scam yazar, paypal açılana kadar böyle devam edilir paypal açılınca da hesaptaki parayı bankanıza çekip zararınızı karşılarsınız bu şekilde hem üyeler beklemez hem sitenin imajı çizilmez. Paypal düzelmiyor kapatalım siteyi arkadaş derseniz işin bahanesi olur biraz. Umarım en kısa sürede halledilir (a)

ptcsite46

Pardon ben yeniyim bu forumda da. Bu nihat Bey kim?
Birde birçok PTC sitesi varken siz bu siteyi tartışmışsınız. Ayrıca çok fazla siteleri var. Batma durumları yüksektir. Benden söylemesi

6il9in

Nexia Group sitelerinin admini. 4 sitesi var. Konu tek sitesi için değil genel anlamda tüm siteleri için bil amaçlı açıldı. Konu başlığına bakarmısınız "Nexia Group Haberleri"

ptcsite46

Harbi mi? Neden bizim bizim haberimiz yok... Bildiğin yapancı PTC sitesi gibi duruyor:) Bilseydim yatırım yapardım başta. Ama Galiba çok açılmış
Buxbery sitesi adminiyle bağlantıya geçsin. O Paypal konusunda çok iyi. Bi çıkış yolu gösterir.

6il9in

ptcsite46  isterseniz Clixtoclix, Nexiaclix, Tecnoclix, clixadd sitelerine yatırım yapabilirsin. Bu sitelerin tamamı "Nexia Group"  aittir. Site adminide formumuzda "sevendown" ismini kullanmaktadır.