Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Konunun muhattabı Lespux değil arkadaşlar sorular ona soruluyor gibi oluyor ona soruyorsunuz ama Nihat beyin kendisi burada telefon numarası isteyin diğer arkadaşımız gibi sizde görüşün kendisiyle  Lespux'ta kendini sorumlu hisseder gibi yazıyor onun elinden birşey gelmez tanımıyor etmiyor sizin kadar tanıyor.

heroici

Benim güvenim tam , paypal gerçekten tam bir pislik(:D) olabiliyor . :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Şubat 2015, 15:53:52
Konunun muhattabı Lespux değil arkadaşlar sorular ona soruluyor gibi oluyor ona soruyorsunuz ama Nihat beyin kendisi burada telefon numarası isteyin diğer arkadaşımız gibi sizde görüşün kendisiyle  Lespux'ta kendini sorumlu hisseder gibi yazıyor onun elinden birşey gelmez tanımıyor etmiyor sizin kadar tanıyor.

+1 ayni sekilde... Tesekkurler hocam

Ben sizi bozmamak icin durumdan haberdarsinizdir diye dile getirmek istemiyorum ama benimde alacagim var ve bende bekliyorum...

150$ pending de bekliyor belki bircogunuzun beklediginden daha buyuk bir miktar...
Bu konuyu ilk mesajimdada belirttigim gibi maddi bir amac gutmeksizin aradaki saglikli olmayan iletisimi saglamak amaciyla actim...

Sizin buraya yazdiklarinizi da nihat beye iletiyorum emin olun.

Mesela bugun arjadaslar tl bazinda yatirilmasini teklif etmislerdi. Nihat beyi bu mesajlardan haberdar ettim neler yapabiliriz gibisinden gorustuk...

Beni bir araci gibi dusunun isleri saglam sekilde yoluna koyana kadar nihat beye ve size yardimci olmaya calisacagim elimden geldigince.. :)

sevendown

Selam arkadaşlar ancak gelebıldım kusura bakmayın.
Şimdi şöyle bir durum var. PP hesabımızdaki problemden dolayı bugün tüm Türkiye ödemelerini kredi kartımızdan ve farklı bir pp hesabından yaparız diye düşünmüştük. Fakat bugün gidrik baktık hesapladık ki 3000$ civarı Türkiye ödemesi var. Buda aşağı yukarı 7500 TL gibi bir para yapıyor. Bizim 7500 ödeme gücümüz var, fakat 7500 TL ödeyecek kredi kartımız yok. 2000-2500 limitli kartlar ile bu ödemleleri yapamam.

Limit bitene kadra ödeyin gerisi kalsın gibi bir yaklaşım olabilir. 10-15 kişiye ödeyip diğerlerini bekletmek daha büyük bir rahatsızlık çıkarır.
Paypal ile inanın günde 3 kez görüşüyorum ve işimi baltaladıklarını benimle birlikte birçok insanı mağdur ettikleri söylüyorum. fakat bu Güvenlik departmanında üstünde bir departman tarafından inceleniyormuş. 1 saatte sürebilir 1 haftada diyorlar. Aramanız bişey ifade etmez dedi en son konuştugum müşteri temsilicisi.

Benim işlemimi en ön sıralara çektiler am aellerinden daha fazlası gelmiyormuş. Belirli aralıklar ile hesabınız kontrol edin diyorlar.

Durum budur, kusura  bakmayın ama malesef şuan bir çözüm üretemiyorum. Belkide Paypal yüzünden siteler son bulacak. Siz belki içerde paranız kalıyor diye üzülebilrsiniz ama benimde 4 adet sitem gidicek :( Ve inanın böyle bir durum olursa sizden daha fazla ben zarar edicem.

Son olarakta siz bizi kandırıyosunuz diyenler olablir. PP hesabımın ekran görüntüsünü atıyorum.

gaddar

ahh paypal ah.. İnşallah kısa sürer ne diyelim.. Beklemekten başka çare yok  (d)

Lespuxx

Alıntı yapılan: gaddar - 24 Şubat 2015, 16:19:12
ahh paypal ah.. İnşallah kısa sürer ne diyelim.. Beklemekten başka çare yok  (d)

Biz bekleriz sorun yok da Nihat Bey'in de dedigi gibi yabancilar ortaligi ayaga kaldirirlar 1-2 gun sonra ://

sevendown

Eğer işler tam anlamıyla kötü gider ve siteleri kapamak zorunda kalırsak, Turkıyeden olan arkadaşların yatırım ıktarları ile içeriden çektikleri paraları hesaplıycaz. Örneğin 500 dolar yatırmış 300 dolar çekmiş. Aynen 200 dolarını iade edicez bu konuda akıllarda bişey kalmasın.

PP süreci atlatana kadar ben ve sizler bekleyebiliriz belki, ama yabancılar beklemıyor. ve laf anlatamıyoruz. TOS kuralları 2 gün desede ertesi gün parası yatmayınca her yere SCAM yazmaya başlıyor. zaten iki yere yazsa yeter tüm dünyaya yayılır. Böyle bir sıkıntı oluşabilir.

heroici

Sonuna kadar arkanızdayım şahsen , güvenimi kazandınız . İnşallah kimse üzülmeden çözülür sorunlar .

Lespuxx

Alıntı yapılan: heroici - 24 Şubat 2015, 16:26:49
Sonuna kadar arkanızdayım şahsen , güvenimi kazandınız . İnşallah kimse üzülmeden çözülür sorunlar .

+1 elimden geldigince yardimci da olurum gerekirse...

desmond23

Size güvenimiz tam. İnşAllah bir an önce paypal ile ilgili problem çözülür.