Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Şuan yatırım yapılmaz, Paypal sorunlarının halledilmesi lazım.

gaddar

Bence elinde varsa biraz parası en azından biraz zaman ödemelerine devam etmesi en iyi ama biraz karışır ortalık tabi biz bazı durumları bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz. Bilse ki şirket açacak bilse ki para gelecek dışardan da yatırım yapacak ve ki bilsek anlaştı mı anlaşmadı mı ne bilim oteldir organizasyonlar restaurantlar bi nevi antalyadaki ki olabilir tek PTC mantığıyla bakmamak lazım ben bile arada girip çıkan reklamları okuyorum , eğer para geleceğine inanıyorsa bu sadece bir süreçtir atlatacaktır ama dispute açtırmaması daha iyi biz sabrederiz ama ya yabancılar ???

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Şubat 2015, 00:16:58
Şuan yatırım yapılmaz, Paypal sorunlarının halledilmesi lazım.

Yatırım yapmak istiyorsa neden yapılmasın Coulers79 :)

gaddar

Bu kadar abartmayın o zaman PV den de korkun ya paypal el koyarsa 10 martta o zaman ne olacak ki adam şirket olmasına rağmen ?

utatar

umarim kisa surede cozulur

kazanpara

Sorunun kısa sürede çözüleceğine eminim ve Nihat Bey' e güveniyoruz genel anlamda. Sorun çözümü ile ilgili bir çok arkadaş fikrini belirtmiş genel olarak hepsi aynı kapıya çıkıyor. Benim de yapacağım yorum aynıdır. Bence yabancı arkadaşlara yapılabiliyorsa ödemeleri yapılsın bizler için ise bekleme yapılabilir bir süre. Bir de sitede paypal ile ilgili bir sorunun oluğunun ödemelerin bir süre gecikebileceği bilgisi verilebilir. Tabi bunu dediğim gibi yabancılara kredi kartı ile ödeme yaparsanız sadece türkiye için böyle bir uyarı çıkması hoş karşılanacaktır diye düşünüyorum. Kolay gelsin herkese.

utatar

ben bambaska birseye degincem..payza veya perfect money acilsa gecici olarak oradan odeme yapilsa.belkide payza ve perfect money acmamak icin onceden birsey belirtmistir nihat bey ve benim gozumden kacmista olabilir.en azindan tum sitelere paypal sorunu oldugu yazilir ve bu islemcilere odeme yapilcagi yazilir.Gerci soyle bir riskte var.odemesi gelenler bile paypala dispute acip hile yapmak isterlerse olay karisir.sadece bir oneri.

Mesela liquidbux siteside paypal sorunu yasamisti ama admin careyi payza ve perfect moneyde bulmustu 1 bucuk ay sadece payza ve perfect money odedi.Tabi o sirada dispute geldimi orasini bilemem veya payzadan parasini alipta yine dispute acan olabiliyormu ???   sonra gecici bir paypalda ekledi ama gecici paypali cok az kisi icin kullandi ve forumda surekli aktif olup herkese sabretmesini paypalla yasanan her sureci yazdi ve kimse (scm) demedi sonunda paypali acti ve tekrar paypal odemelerine basladi..

Lespuxx

Alıntı yapılan: aydyar13 - 24 Şubat 2015, 23:37:42
Yazdıklarından pek bir şey çıkaramıyorum malesef. İkili muhabbete girmeye cevap vermeye bir hayli meraklısın konu sahibi olman sana yönelik bir şey söylediğim anlamına gelmez.

Yazdıklarımdan birşey çıkaramıyor olmanız sizin sorununuz :) ben türkçe yazıyorum.

İkili muhabbete girilmesi gerekiyorsa girerim :) ikili muhabbete girmeden sorunları,sorunluları nasil düzeltebiliriz ki ?

Ben konuyu guncel tutmaya calistigimi soylerken sizin "buraya sadece konu sahibi mi mesaj atıyor" demeniz bana yönelik bir söylemde bulunduğunuzun kanıtı değil midir ?

Ayrıca yaşını bilmediğiniz birine bu tip bir uslupla mesaj yazıyor olmanız da oldukça rahatsız edici

alphawona

"Lespux" Sadece Bir aracı, forumu kullananların çoğu 1. sayfadan 10. sayfaya kadar tektek konuları okumuyor.
Son sayfaya giriyor ve direk sonuca bakıyor. "Lespux" bu konuyu acmasa hanginiz dispute açmamıştınız.?
"Lespux" konuyu güncel tutarak bilgi aktarımı sağlıyor. Önce Konuyu açtığı için teşekkür etmemiz gerekirken laf dalaşına giriyorsunuz
İyi niyetiyle adam konuyu güncel tutup gelişmeleri buraya fikirleri buraya  yazıyor. PTC yatırımı Risktir. Eğer riske atacak paranız yoksa hiç girmeyecektiniz.

Lespux'a kendi adıma ve bana katılan herkez adına teşekkür ederim.
Hala yanlış düşündüğümü bekleyen varsa hemen dispute çeksin.

6il9in

Arkadaşlar tartışma ve nahoş durumuna gelmeden söylemlerimizi yumuşatabiliriz :)

Durduk yere admin veya moderatörlerden uyarı almayınız :)