Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Nihat beyi düşünmeniz ve diğer arkadaşları düşünmeniz güzel şunuda unutmayın ama Nihat bey her ne kadar atıyorum 100$ yatırdın 150$ yollamışım desede içinizde reklam masrafı yapan vardır belki onlarıda iletin kendisine sonuçta siz nasıl böyle davranıyorsanız ve kendisini bunu söylüyorsa sizlerden reklam yapan varsa onlarda onun parasını isteyebilirler.Davranışlarınıza bakarak sizlerin nihat beye güvenip fazlalık olanı istemediğiniz görülüyor aynı güveni Nihat beyde sizlere gösterip bzim forumda bulunan arkadşalradan reklam harcaması yapmıştım deyip istenen fazlalıklarıda yollama imkanı olabilir sadece sitede dönen para hesabı yok işin içinde reklamda verildiyse oda sizden çıkan paradır ve size zarar yazılmıştır bu durumda kar ettim diyenler bunlarıda göz önüne alsın malum neoda biriniz 1 günlük reklam verse 100$ az değil.5-10$ için bunu yapmayın ama miktar büyüyorsa kendisine bunuda iletmenizde fayda var.

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 15:56:54
Nihat beyi düşünmeniz ve diğer arkadaşları düşünmeniz güzel şunuda unutmayın ama Nihat bey her ne kadar atıyorum 100$ yatırdın 150$ yollamışım desede içinizde reklam masrafı yapan vardır belki onlarıda iletin kendisine sonuçta siz nasıl böyle davranıyorsanız ve kendisini bunu söylüyorsa sizlerden reklam yapan varsa onlarda onun parasını isteyebilirler.Davranışlarınıza bakarak sizlerin nihat beye güvenip fazlalık olanı istemediğiniz görülüyor aynı güveni Nihat beyde sizlere gösterip bzim forumda bulunan arkadşalradan reklam harcaması yapmıştım deyip istenen fazlalıklarıda yollama imkanı olabilir sadece sitede dönen para hesabı yok işin içinde reklamda verildiyse oda sizden çıkan paradır ve size zarar yazılmıştır bu durumda kar ettim diyenler bunlarıda göz önüne alsın malum neoda biriniz 1 günlük reklam verse 100$ az değil.5-10$ için bunu yapmayın ama miktar büyüyorsa kendisine bunuda iletmenizde fayda var.

kendisi cevap vermiyor ki bu detayları konuşalım.

hakanatik01

burdan PM atıyorsan  yoğundur belki burda görünen  herkes burda olmayabilir :)

gsliali30

Nihat bey gercekten cok uzuldum siteleri kapatacaginiza devam edersiniz umarim her konuda ilginiz ve yardimlariniz icin tesekkurler umarim hersey iyi olur

sevendown

geldım. birkaç tane kaldı halletmek üzereyim. Turkıyeden dispute yağdı resmen, 4000 dolar civarı geri ödeme yaptım. 115 dolar yatıran, 100 dolar çeken ama 115 dolarlık dispute açan arkadaşlar var. onlara karşı dispute açtım kusura bakmasınlar.
Varsa arada üç beş kaçırdığımız hallolur, burdayım, bı yere kaçtıgım yok. Kımsenın parası kalmaz.
Siteleri kapatıcam. İşten soğudum. Hem PP sorunu nedeni ile hemde yaşadığımız polemikler ve yanlış anlaşılmalar nedeni ile.

PM lere yazamıyorum çünkü dediğim gibi Dispute yağıyor TR' den. Yurtdışından bir tane bile dispute gelmedi buda işin ilginç tarafı.

enginn_

hakkında hayırlısı olsun nihat hocam

alphawona

Bence işi bırakmayın derim . tamam soğudunuz ama paypalla sorunu çözebilirseniz. Kullanıcılarınız hazır.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 25 Şubat 2015, 16:19:35
geldım. birkaç tane kaldı halletmek üzereyim. Turkıyeden dispute yağdı resmen, 4000 dolar civarı geri ödeme yaptım. 115 dolar yatıran, 100 dolar çeken ama 115 dolarlık dispute açan arkadaşlar var. onlara karşı dispute açtım kusura bakmasınlar.
Varsa arada üç beş kaçırdığımız hallolur, burdayım, bı yere kaçtıgım yok. Kımsenın parası kalmaz.
Siteleri kapatıcam. İşten soğudum. Hem PP sorunu nedeni ile hemde yaşadığımız polemikler ve yanlış anlaşılmalar nedeni ile.

PM lere yazamıyorum çünkü dediğim gibi Dispute yağıyor TR' den. Yurtdışından bir tane bile dispute gelmedi buda işin ilginç tarafı.
Birden fazla yapılan ödemelerde dispute genelde kabul edilmiyor Nihat bey,sizin hesapta sürekli dispute yediği için sizin açacağınız disputelerden bir sonuç çıkmaz. Birde şu siteleri kapatacağınıza bana verin payza ve diğer ödeme yolları ile ben devam edebilirim.:)

gaddar

hemen işi bırakma taraftarı olmayın bu paypalın yaptığı normal bi sorun bakacak olursak. Bence paypalla sorunlarınızı çözüme kavuşturun şirketleşin yine destekçiniz olacak çok kişi var burda benden size söylemesi bende dahil.Ama paypala şirket olduğunuzu tanıtmadığınız sürece bu süreç te zor olacaktır.Üzülerek bende açtım geri bildirim i. :(

bekair

Bende hiç içimden gelmese de bırakmak talep etmek zorunda kaldım. Hatta Nihat bey 4 dolar fazla vermişiniz inşallah siteler devam eder de yatırırız tekrar para 4 dolar fazla alırsınız  :'(