Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Tüm yolları kullanın kimseye paranızı yedirmeyin arkadaşlar.Bu paraları alın,aldıklarınızı da vermeyin bu dolandırıcılar her türlü hareketi hak ediyorlar.

famila63

84 dolar yatırdım yaklaşık 200 tl yapıyor ben bunu çalıştıgım yerden haftalık almıştım inş yanına kalmaz

enderege

Alıntı yapılan: famila63 - 04 Mart 2015, 18:10:59
84 dolar yatırdım yaklaşık 200 tl yapıyor ben bunu çalıştıgım yerden haftalık almıştım inş yanına kalmaz

O çocuğun kabati ne? Böyle şeylere gerek yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tamtam52

Alıntı yapılan: famila63 - 04 Mart 2015, 18:10:59
84 dolar yatırdım yaklaşık 200 tl yapıyor ben bunu çalıştıgım yerden haftalık almıştım inş yanına kalmaz [Edit]...

Çocuğun bir suçu yok,ondan çıkmasın yine de.
Bela okumak da bizim işimiz değil Allah Islah etsin  deyin yeter  bence.Kimse anasını babasını seçemiyor...

emreemre19

Arkadaşlar, Disputeyi kazandım yani 40$ iade olcak bana ve şunuda belirteyim kaç yıldır PTC ile uğraşıyorum çok Dispute açtığım oldu karşı tarafın yanıt vermesine rağmen ilk defa kazandım çünkü genelde karşı taraf yanıt vermez ise geri iade oluyordu sanırım bunun için Paypal attığım mailler falanda etkili oldu.
Şimdi bişey sorcam benim zararım sadece 40$ dı onuda geri aldım ama dispute açtığım da karşı taraf yanıt verince ve benim Clixtoclixten aldığım normal bir ödemeyi iade yapılmış gibi gösterince bende kızdım senmisin lan uyanıklık yapan al sana dedim Clixtoclixe yatırdığım 50$ içinde açtım normalde Clixtoclixte zararım yok.
Şimdi 50$ için açtığım Dispute daha beklemekte tabi onada yanıt verdi karşı taraf öyle zannediyorumki Paypal bana bunu da iade edecek, bu arada şunuda belirteyim paranın iadesini sağlayan paypal dır karşı taraf iade ettiğinden değil yani, sizce disputeyi kapatayımmı yoksa öyle olmaz böyle olur deyip onu damı alayım vicdanım bunu yapma diyor ama bir tarafımda yap lan ders olsun diyor fikriniz nedir?

Lespuxx

Bence şansınızı zorlamanın bir anlamı yok... Karşıdaki tepki gösterdiğiniz kişinin yaptığı şeyi Paypal'a yapıyorsunuz bir nevi :)

Nasıl dispute açtınız ne gibi kanıtlar sundunuz acaba yardımcı olabilmeniz mümkün mü ?

AnilK

Alıntı yapılan: emreemre19 - 04 Mart 2015, 18:42:24
Arkadaşlar, Disputeyi kazandım yani 40$ iade olcak bana ve şunuda belirteyim kaç yıldır PTC ile uğraşıyorum çok Dispute açtığım oldu karşı tarafın yanıt vermesine rağmen ilk defa kazandım çünkü genelde karşı taraf yanıt vermez ise geri iade oluyordu sanırım bunun için Paypal attığım mailler falanda etkili oldu.
Şimdi bişey sorcam benim zararım sadece 40$ dı onuda geri aldım ama dispute açtığım da karşı taraf yanıt verince ve benim Clixtoclixten aldığım normal bir ödemeyi iade yapılmış gibi gösterince bende kızdım senmisin lan uyanıklık yapan al sana dedim Clixtoclixe yatırdığım 50$ içinde açtım normalde Clixtoclixte zararım yok.
Şimdi 50$ için açtığım Dispute daha beklemekte tabi onada yanıt verdi karşı taraf öyle zannediyorumki Paypal bana bunu da iade edecek, bu arada şunuda belirteyim paranın iadesini sağlayan paypal dır karşı taraf iade ettiğinden değil yani, sizce disputeyi kapatayımmı yoksa öyle olmaz böyle olur deyip onu damı alayım vicdanım bunu yapma diyor ama bir tarafımda yap lan ders olsun diyor fikriniz nedir?

Olumlu sonuçlanırsa, forumumuzda siteye yatırım yapıp parasını kurtaramayan bir üyeye bağışlayabilirsiniz. Hem haksız kazanç olmaz hem de bir başkasına yardım etmiş olursunuz.

emreemre19

Alıntı yapılan: Lespux - 04 Mart 2015, 18:45:29
Bence şansınızı zorlamanın bir anlamı yok... Karşıdaki tepki gösterdiğiniz kişinin yaptığı şeyi Paypal'a yapıyorsunuz bir nevi :)

Nasıl dispute açtınız ne gibi kanıtlar sundunuz acaba yardımcı olabilmeniz mümkün mü ?

Bence yanılıyorsun, çünkü karşı tarafın hesabında paypal'ın el koyduğu para mutlaka vardır. Paypal bu parayı karşı tarafın yanıt vermesine rağmen beni haklı bulup kendi bütcesinden ödeyeceğini zannetmiyorum..

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 04 Mart 2015, 19:03:15
Bence yanılıyorsun, çünkü karşı tarafın hesabında paypal'ın el koyduğu para mutlaka vardır. Paypal bu parayı karşı tarafın yanıt vermesine rağmen beni haklı bulup kendi bütcesinden ödeyeceğini zannetmiyorum..

Nasıl bir metin yazınız peki bize de yardımcı olabilmeniz mümkün mü ?

emreemre19

Arkadaşlar Disputeyi açtığımda hiçbir kanıt sunmadım sadece normal Dispute açtım.
Yalnız bakın size bir tavsiyem Paypal dan arada bir anket gelir mutlaka maillerinize bu anketleri mutlaka doldurun ben en son gelen anketi doldurdum ve biraz kötü puanlar verdim en sonunda da uzun bir yazı yazdım PTC siteleri ile ilgili..