Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: emreemre19 - 04 Mart 2015, 19:13:42
Paypal dan arada bir anket gelir mutlaka maillerinize bu anketleri mutlaka doldurun ben en son gelen anketi doldurdum ve biraz kötü puanlar verdim

Bende çok yaptım o işi ama o bir etken değil.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tamtam52

Alıntı yapılan: enderege - 04 Mart 2015, 19:16:13
Bende çok yaptım o işi ama o bir etken değil.

Aynen ben de öyle düşünüyorum,paypal dispute işine bakan kişinin iyi gününe rast gelmiş Emre kardeş,bir de dispute açan çoksa bunu da göz önüne alıyorlar,bir de para olsa da olmasa da paypal haklı bulduğunda parayı ödüyor  bir şekilde.

emreemre19

Şunu yazdım,
Ben Dispute açıyorum ve siz karşı taraf yanıt verdiğinde kayıtsız şartsız, sorgulamaksızın hiç bir araştırma yapmadan benden kanıt istemeden aleyhime sonuçlandıryorsunuz ve bir nevi dolandırıcılara yardımcı oluyorsunuz bizler Paypalı güvenli olduğu için ve gerektiğinde para iadesini alabileceğimizi düşünerek tercih ediyoruz. PTC siteleri reklam adı altında aslında yatırım yap daha fazla kazan sistemidir eğer bir kişi bu sitelere yaptığı ödeme için Dispute açıyorsa mutlaka haklıdır ve kesinlikle para iadesini sağlamanız gerekir çünkü kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez, Dispute açıldığında lütfen bahsi geçen siteyi araştırın forumlarını ziyeret edin kullanıcı yorumlarını okuyun zaten mutlaka dolandırıcı olduklarını anlarsınız Dispute değerlendirme şekliniz son derece basit ve adaletsizdir. Paypala olan güvenim bitmek üzere size Kendiniz ile ilgili bu konuda güven anketleri düzenlemenizi tavsiye ediyorum sonuçları gördüğünüzde nekadar haklı olduğumu anlayacaksınız.

Aradan çok geçmeden bir anket geldi ankete de son derece düşük puanlar verdim dispute ile ilgili ve aynı şeyleri anket sonunda düşünceleriniz kısmınada yazdım bunlar nekadar etkili olmuştur tabi bilemem..

Lespuxx

alışveriş kategorisine ne dediniz dispute açarken gayrimaddi ürün mü yoksa sanal ürün mü dediniz ?

ve alttaki doldurmanız gereken yere mi yazdınız usttekı mesajınızı ?

Coulers79

Support'tan itiraz etmiş olabilir. Güzel yazı ayrıca sizin gibi başka mağdur olan tanıdıklarınızın olduğunu da söyleyebilirsiniz.

Bu gruba üye olmadım ama son disputelerimi hizmet kategorisinde açmıştım. Söz verilen hizmeti alamadım falan demiştim.

malatyadetay

arkadaşlar dispute açtım paypal'a bana şu mesaj geldi:

Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik.

Online Advertising (with Paypal) takip no. 1602

Sonraki adımlar

Lütfen aşağıdaki takip bilgisini inceleyin ve işleme nasıl devam etmek istediğiniz konusunda bizi bilgilendirin.

Bu sorunu çözdüyseniz dilediğiniz zaman bu hak talebini iptal edebilirsiniz.

Ürünü aldıysanız ancak ürün, beklediğinizden farklıysa hak talebinizin nedenini değiştirebilirsiniz.

şimdi ne yapmalıyım..

Coulers79

Yapılacak bir şey yok gibi, disputenin sonuçlanmasını bekleyeceksin. Olumsuz olması durumunda zararını belirtip itiraz etmek gerek.

ELANOO

Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik...

Bu mesajı paypal banada bildirmiş..
Burda sadece itirazını değiştirirsin ki oda bir şey yapmaz..
Hak talebi cevaplandığında Paypaldan parayı alamazsın..
Artı cevap veren şahsiyet Online Advertising demiş,kaçamağıda bulmuş..
Yatırdığım para çok büyük değil,ama kuruşuna kadar haram olsun !

emreemre19

Alıntı yapılan: ELANOO - 05 Mart 2015, 00:03:41
Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik...

Bu mesajı paypal banada bildirmiş..
Burda sadece itirazını değiştirirsin ki oda bir şey yapmaz..
Hak talebi cevaplandığında Paypaldan parayı alamazsın..
Artı cevap veren şahsiyet Online Advertising demiş,kaçamağıda bulmuş..
Yatırdığım para çok büyük değil,ama kuruşuna kadar haram olsun !

ELANOO, bugüne kadar bende böyle biliyordum ama benimki de cevaplanmış olmasına rağmen iadesi yapıldı bana 40$ için bende çok şaşırdım..

emreemre19

Alıntı yapılan: Lespux - 04 Mart 2015, 19:34:29
alışveriş kategorisine ne dediniz dispute açarken gayrimaddi ürün mü yoksa sanal ürün mü dediniz ?

ve alttaki doldurmanız gereken yere mi yazdınız usttekı mesajınızı ?

Normal şekilde, Gayri maddi ürün olarak yaptım herzaman yaptığım gibi yani. Üstteki yazdıklarımı normal mesaj olarak gönderdim Dispute sırasında değil.